Οδηγός αγοράς για ροζ σημειωματάριο

Υπάρχει μια καυτή ερώτηση στους φορητούς υπολογιστές με “Είσαι PC ή Mac”, σε αυτήν τη συζήτηση μπορούμε να την αλλάξουμε σε “Είσαι ροζ ή μαύρος”. Το στυλ και η προσωπικότητα είναι πλέον σημαντικές επιλογές στην αγορά των φορητών υπολογιστών. Καθώς οι φορητοί υπολογιστές, οι διαχειριστές σχολείων, οι μαθητές, οι μαμάδες ποδοσφαίρου, οι μπαμπάδες ποδοσφαίρου και σχεδόν όλα τα καφέ γίνονται προέκταση του πελάτη, είναι σημαντικό να διαφοροποιηθείτε από άλλα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο και χρήστες φορητών υπολογιστών. Με τις χρωματικές επιλογές, η εξατομίκευση φορητών υπολογιστών είναι μεγάλη τάση.

Το ροζ γίνεται γρήγορα μια χρωματική επιλογή για γυναίκες και κορίτσια όλων των ηλικιών, προσθέτοντας έκφραση και ταυτότητα σε ένα ευαίσθητο όργανο. Φυσικά, το ροζ δεν είναι για τους άνδρες, αλλά είναι πιο κοινό στις γυναίκες. Τα ροζ σημειωματάρια μπορούν να αγοραστούν σε μια σειρά διαφορετικών χρωμάτων σε μια ποικιλία διακοσμήσεων, όπως πριγκίπισσες της Disney ή ακόμα και όμορφα λουλουδάτα μοτίβα. Σήμερα, σχεδόν κάθε κατασκευαστής φορητών υπολογιστών παράγει φορητούς υπολογιστές σε ροζ χρώμα, γεγονός που διευρύνει τις επιλογές σας. Ορισμένες μάρκες έχουν προσθέσει ροζ στα μικρά φορητά όπλα τους.

Θα συζητήσουμε μερικές από τις μεγάλες μάρκες που είναι διαθέσιμες buyerdirection.com και να αναλύσει τη δομή των τιμών τους. Είτε αγοράζετε ένα φτηνό ροζ φορητό υπολογιστή με μικρό προϋπολογισμό είτε απλά ψάχνετε για ένα ροζ φορητό υπολογιστή. Πολλές μάρκες σας προσφέρουν επιλογές χρωμάτων. Κάποιοι χρεώνουν επιπλέον για προσωπικές ανάγκες, άλλοι όχι. Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικά από τα μεγαλύτερα και μια περιγραφή των φορητών υπολογιστών ροζ χρώματος που προσφέρουν.

Η Dell είναι ένας από τους πιο γνωστούς παρόχους προσαρμοσμένων συστημάτων για φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές και προτιμά επιλογές χρώματος και προσαρμογής. Με τον εύχρηστο ιστότοπο μας και τις πολύ προσιτές προσφορές πακέτων, μπορείτε να αποκτήσετε όλο το υλικό και το λογισμικό για τις προσωπικές σας ανάγκες υπολογιστών. Με επιπλέον $85, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή Dell σε ένα από τα 18 διαφορετικά ροζ μοντέλα και να προσθέσετε συνολικά 239 διαφορετικά προαιρετικά μοντέλα.

Ξεκινώντας από 200 έως 200,00 περισσότερο από την Dell, η σειρά υπογραφής VAIO της Sony περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις του ροζ, του ροζ λουλουδάτου μοτίβου. Συγκρίνοντας τα στοιχεία των τιμών, η τιμή της Sony είναι διακόσιες έως τριακόσιες φορές υψηλότερη από αυτή της Dell, η οποία περιλαμβάνει σχεδόν το ίδιο υλικό και λογισμικό. Μπορεί να έχει καλύτερη εγγύηση ή άλλα οφέλη.

Η Toshiba διαθέτει ροζ φορητούς υπολογιστές στο ίδιο εύρος τιμών με τη Sony, αλλά ήταν δύσκολο να πείσετε τους υπολογιστές να προσαρμόσουν το χρώμα του ιστότοπού σας στον ιστότοπό σας, χρησιμοποιώντας μόνο γκρι ανθρακί, ασημί και λίγο μπλε. Βρίσκονται χρώματα. Αυτά είναι διαθέσιμα, αλλά μπορεί να είναι ένα ειδικό αντικείμενο ή μια ειδική παραγγελία. Μου άρεσε πολλά χρόνια να χρησιμοποιώ φορητούς υπολογιστές Toshiba χωρίς προβλήματα ή ταλαιπωρίες, οπότε ίσως αξίζει να τους βρω με μικρή δυσκολία.

Η Asus δεν ήταν στη σκηνή όσο έχει λίγους ανταγωνιστές, αλλά έχουν αφήσει το στίγμα τους στην αγορά των φορητών υπολογιστών. Είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής που έχει καταγραφεί που το ανέβασε στην κορυφή του Έβερεστ και δοκιμάστηκε επίσης στην αποστολή διαστημικού λεωφορείου διάρκειας 600 ημερών. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πού πηγαίνει αυτή η εταιρεία και τι συνοδεύει.