Νέες θεραπείες στα σκαριά για τη στυτική δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα συχνά αυξανόμενο πρόβλημα μεταξύ των ανδρών παγκοσμίως. Δεν θα ήταν άδικο αν πούμε ότι 30 εκατομμύρια Αμερικανοί άνδρες πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) και περισσότεροι προστίθενται σε αυτή τη φυλή κάθε χρόνο.

Το ΣΔ μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους άνδρες καθώς και για τις συντρόφους τους. Πολλοί γάμοι οδηγούνται σε διαζύγιο, ενώ οι σχέσεις γίνονται μάρτυρες χωρισμών, όλα εξαιτίας αυτής της σεξουαλικής διαταραχής που είναι γνωστή και ως ανδρική ανικανότητα.

Όταν διαγνωστεί με ΣΔ, οι περισσότεροι άνδρες στρέφονται προς την ευκολότερη λύση, δηλαδή τα χάπια για την ανικανότητα από το στόμα. Είναι ίσως οι λιγότερο επώδυνοι τρόποι για να καταπιείτε το γεγονός ότι τώρα χρειάζονται φάρμακα για να επιτύχουν αυτή τη σκληρότητα του βράχου. Καθώς πολλοί άντρες βασίζονται πλέον σε φάρμακα για τα ΣΔ, πολλές εναλλακτικές είναι διαθέσιμες στην αγορά ως πολλά υποσχόμενα και φυσικά φάρμακα για την ανικανότητα. Άλλωστε η επιθυμητή ακαμψία είναι προτεραιότητα. Ωστόσο, η σεξουαλική υγεία είναι εξίσου σημαντική και δεν μπορεί να αγνοηθεί. Οι άντρες ανησυχούν για τις επακόλουθες συνέπειες που δεν πρέπει να είναι καταστροφικές για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Πρόκειται να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη στυτική δυσλειτουργία ως σεξουαλική διαταραχή και μερικούς σύγχρονους τρόπους με τους οποίους οι άνδρες μπορούν να την αντιμετωπίσουν. Και φυσικά, ποιο είναι το μέλλον των λύσεων ED. Συνέχισε να διαβάζεις.

Τι προκαλεί τη στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες;

Λοιπόν, δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο πράγμα που μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για την πρόκληση ανικανότητας στους άνδρες. έχουμε μια ολόκληρη λίστα με τους λόγους μπορεί να προκαλεί το. Ελέγξτε τα:

 • Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
 • Κακή διατροφή
 • Καθιστική ζωή
 • Ζώντας συνεχώς υπό στρες
 • Κακή ψυχολογική υγεία
 • Προβλήματα στις σχέσεις
 • Φάρμακα
 • Διαβήτης
 • Προβλήματα χαμηλής ή υψηλής αρτηριακής πίεσης
 • Παρενέργειες των τρεχόντων φαρμάκων
 • Κακές συνήθειες ύπνου
 • Καρκίνος του προστάτη
 • Υπερβολική σωματική δραστηριότητα

Μέχρι να διαβάσετε τους παραπάνω λόγους, πρέπει να έχετε συναντήσει κάποιους που σχετίζονται με εσάς, σε περίπτωση που έχετε ΣΔ αυτή τη στιγμή. Μπορεί να υπάρχει ένας ή πολλοί λόγοι που συνεισφέρουν συλλογικά στα προβλήματα ΣΔ σας. Καλύτερα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να καταλάβετε τι σας ενοχλεί.

Τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα ΕΔ κυβερνούν την αγορά!

Τα από του στόματος φάρμακα ΕΔ που συχνά αναφέρονται ως χάπια ανικανότητας χωρίς ιατρική συνταγή, είναι οι θεραπείες πρώτης γραμμής για την υποκείμενη σεξουαλική διαταραχή. Τα περισσότερα από αυτά τα φάρμακα έχουν τα Sildenafil, Vardenafil, Tadalafil και Avanafil ως κύρια δραστικά συστατικά.

Λειτουργούν χαλαρώνοντας το στρες γύρω από τους λείους μύες των πυελικών οργάνων και κατευθύνοντας άφθονη ροή αίματος προς το πέος για να υποστηρίξουν την αναμενόμενη σκληρότητα. Αυτή η ακαμψία των στύσεων διαρκεί για 4 έως 5 ώρες, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε ΦιλδέναΒινταλίστα, Kamagra Oral Jelly, ή οτιδήποτε άλλο. Η κοινή στρατηγική λειτουργίας αυτών των χαπιών είναι η αύξηση της ροής του αίματος στα ανδρικά γεννητικά όργανα.

Πρέπει να είστε πολύ χαρούμενοι αφού ανακαλύψετε ότι ένα μικρό χάπι μπορεί να αποχαιρετήσει το ΕΔ για πάντα. Αλλά, πρέπει να σκάψετε βαθύτερα σε αυτό.

Αν και διατίθεται εύκολα και νόμιμη για κατανάλωση, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί εάν χρησιμοποιείτε ήδη άλλα φάρμακα αυτήν τη στιγμή. Αυτά τα χάπια OTC δεν είναι ιδανικά για κατανάλωση με νιτρικά, αντιμυκητιακά φάρμακα, αντικαταθλιπτικά και φάρμακα για τον HIV/AIDS. Επίσης, μπορεί να μην είναι κατάλληλα για κάθε άντρα. Άνδρες που πάσχουν από κρίσιμα προβλήματα υγείας, όπως καρδιακές παθήσεις, παθήσεις των νεφρών και του ήπατος, το γλαύκωμα κ.λπ., μπορεί να είναι ή να μην είναι επιλέξιμοι να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χάπια ΣΔ. Έχουν επίσης μερικές ήπιες παρενέργειες όπως ναυτία, πονοκέφαλο, ζάλη, υπνηλία και άλλα που συνήθως εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες.

You May also Like: Είναι η υπερευαισθησία του δέρματος ο λόγος για την πρόωρη εκσπερμάτιση;

Υπάρχει κάποια εναλλακτική θεραπεία διαθέσιμη;

Εκτός από τη διαθεσιμότητα των OTC φαρμάκων για την ανικανότητα, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Αυτό περιλαμβάνει θεραπεία με ένεση, αντλία πέους, κ.λπ. Όπως τα χάπια ED λειτουργούν αυξάνοντας τη ροή του αίματος προς το πέος, αυτές οι εναλλακτικές θεραπείες εστιάζουν επίσης στο ίδιο για να βοηθήσουν τους ασθενείς να αποκτήσουν και να διατηρήσουν μια πιο δύσκαμπτη στύση.

Μπορείτε να περιμένετε αυτές τις εναλλακτικές μόνο εάν είστε έτοιμοι να ξοδέψετε περισσότερα ή εάν είστε εντάξει αντιμετωπίζοντας την ταλαιπωρία που εμφανίζεται. Εάν είστε αρκετά θαρραλέοι, μην φοβάστε να πειραματιστείτε και, αν χρειαστεί, ζητήστε βοήθεια και από τον ιατρό σας. Δεν είναι περίεργο που πολλοί ασθενείς με ΣΔ βασίζονται σε εναλλακτικές θεραπείες και τις χρησιμοποιούν με επιτυχία. Ποιος ξέρει ότι δουλεύουν και για σένα!

Φουτουριστικές θεραπείες ED που θα κάνουν τον κόσμο να δει έναν Νέο Ορίζοντα

Ακόμα κι αν το γκουγκλάρετε αυτήν τη στιγμή, θα δείτε ότι οι Αμερικανοί υποφέρουν πολύ περισσότερο με το ΕΔ. Αυτό ωθεί τους επιχειρηματίες να βρουν μια λύση και έχουν καταλήξει σε μια ποικιλία από μη επεμβατικές συσκευές που μόνο πιστεύαμε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν. Ας εξερευνήσουμε τις λεγόμενες φουτουριστικές λύσεις μία προς μία.

1. Αντλία πέους

Η αντλία πέους μπορεί εύκολα να απεικονιστεί. Διαθέτει πλαστικό σωλήνα που εφαρμόζει πάνω από το πέος και περιέχει μια αντλία που λειτουργεί με το χέρι/μπαταρίες που είναι συνδεδεμένη στο σωλήνα. Επιπλέον, έχει μια ταινία που περιβάλλει τη βάση του πέους κατά τη στύση.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι αντλίες πέους κερδίζουν έδαφος και γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στους ανίκανους άνδρες. Ωστόσο, πολλοί άνδρες θεωρούν ότι είναι άβολο και δύσκολο να χειρουργήσουν. Εάν είστε άνδρας με αιματολογικές διαταραχές, ενδέχεται να ενέχονται κίνδυνοι για την υγεία με αυτήν τη λύση ΕΔ. Επομένως, να είστε προσεκτικοί πριν επιχειρήσετε οτιδήποτε νέο.

2. Elator

Επόμενος στη σειρά είναι το Elator, το οποίο είναι εγκεκριμένο από το FDA (αυτό μπορεί να ανακουφίσει τους άνδρες που έχουν προβλήματα εμπιστοσύνης με τα νέα τονωτικά ED).

Το Elator κατασκευάζεται κατά παραγγελία με σιλικόνη ιατρικής ποιότητας σύμφωνα με την περίμετρο και τον άξονα του ασθενούς. Αυτή η τεχνολογία έχει άγνωστους παράγοντες κινδύνου επί του παρόντος και έχει δύο λεπτές ράβδους που γλιστρούν μαζί με το πέος και κρατούν το όργανο μερικώς ή πλήρως σε όρθια θέση. Διαθέτει μαλακό & εύκαμπτο βρόχο, συρόμενο μάνδαλο & κλειδαριά βάσης με δακτύλιο.

3. Γονιδιακή θεραπεία

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται έξω από τον κόσμο. Αυτό που έχετε δει δυνατό μόνο σε ταινίες είναι τώρα υπό έρευνα. Η γονιδιακή θεραπεία αναμένεται να παραδώσει γονίδια που θα παράγουν προϊόντα ή πρωτεΐνες για την επιδιόρθωση των ιστών που δεν λειτουργούν καλά και προκαλούν προβλήματα ΣΔ. Εάν αυτές οι πρωτεΐνες αντικατασταθούν από μη λειτουργικούς ιστούς του πέους των ανδρών, η ΣΔ μπορεί να θεραπευτεί.

Προς έκπληξή σας, πολλά ζώα έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία με αυτήν την τεχνική και έχει επίσης δείξει θετικά αποτελέσματα στους ανθρώπους. Ωστόσο, εξακολουθεί να περιμένει να εγκριθεί ρυθμιστικά και να γίνει δημόσια αποδεκτή.

4. Ενεργοποιητές μελανοκορτίνης

Όπως και τα από του στόματος φάρμακα ΕΔ, αυτά είναι τα φάρμακα που στοχεύουν το κεντρικό νευρικό σύστημα. Ωστόσο, δεν καταναλώνονται από το στόμα, αλλά καταπίνονται μέσω της μύτης. Πιστεύεται ότι είναι αποτελεσματικά μόνο όταν χορηγούνται μέσω της μύτης και θα λειτουργήσουν εάν οι καταστάσεις ΣΔ κυμαίνονται από ήπιες έως μέτριες και όχι σοβαρές. Εξακολουθούν να μελετώνται και διεξάγεται έρευνα για να αποδειχθεί η ασφάλεια και η συνολική αποτελεσματικότητά τους.

Τελικές σκέψεις

Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες αν αποφασίσετε να θεραπεύσετε την ΕΔ. Για ορισμένες, Βιδαλίστα 20 λειτουργεί καλά ενώ μερικοί είναι πρόθυμοι να κάνουν ένα επιπλέον μίλι αντί να χρησιμοποιούν από του στόματος φάρμακα. Ό,τι κι αν κάνετε, βεβαιωθείτε ότι είναι σε πιο ασφαλή σημείωση. Ζητήστε ιατρική βοήθεια όποτε είναι απαραίτητο και προτού δοκιμάσετε κάτι νέο, απλώς για να βεβαιωθείτε ότι δεν βλάπτετε τον εαυτό σας ή δεν εκμεταλλεύεστε την υγεία σας σε κίνδυνο.