Μπορείτε να δοκιμάσετε δοκιμαστικά το Xbox Game Pass Ultimate

Όλοι οι παίκτες σε όλο τον πλανήτη έχουν εγκεφαλική αγωνία αφού παίζουν πολλά παιχνίδια Xbox. Καθώς γενικά καταλαβαίνουμε πραγματικά ότι θέλουμε πραγματικά να πληρώσουμε περίπου $60-$70 για κάθε παιχνίδι Xbox 360. Εξάλλου, τα παιχνίδια Xbox δεν θα λειτουργούν περισσότερο, αν υποθέσουμε ότι έχουν πολλές γρατσουνιές στην επιφάνεια. Νομίζω ότι προσπαθείτε να αναγνωρίσετε πώς να αντιγράψετε μόνοι σας το παιχνίδι Xbox και ίσως πρόσφατα χρησιμοποιήσατε τον γενικό προγραμματισμό αντιγραφής για να αντιγράψετε το παιχνίδι Xbox, ούτως ή άλλως δεν λειτούργησε. Γιατί; Λόγω της δημιουργίας επιβεβαίωσης πνευματικών δικαιωμάτων στα παιχνίδια Xbox, η οποία θα προστατεύει όλα τα παιχνίδια Xbox από το αντίγραφο.

Σίγουρα, πολλές συσχετίσεις έχουν δημιουργήσει προγραμματισμό αντιγραφής Xbox που μπορείτε να εξοικειωθείτε με τον υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προγραμματισμό αντιγραφής για να αντιγράψετε παιχνίδια και να παίξετε το αντίγραφο υποστήριξης του Xbox 360 αντί για τα πρώτα. Μια άλλη επέκταση της επιλογής να αντιγράψετε παιχνίδια είναι ότι δεν θα χάσετε τα πρώτα σας για πάντα. Μπορείτε να έχετε όσα αντίγραφα θέλετε πραγματικά, ωστόσο δεν πρέπει να τα πιστώσετε στους συναδέλφους σας ή να τα πουλήσετε παράνομα.

• Αγοράστε τον προγραμματισμό αντιγραφής του Xbox 360, θα πρέπει να σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε το “Copy That Game” ή το “Game Copy Wizard”, είναι απίστευτα δημοφιλείς, χρησιμοποιούνται επαρκώς και τιμητικά σε αυτήν την εφαρμογή.

• Εισαγάγετε το στον υπολογιστή σας που έχει τη συσκευή εγγραφής, ξεκινήστε το πρόγραμμα.

• Προσθέστε την κύρια πλάκα, το πρόγραμμα θα σας πει πώς να το κάνετε.

• Βγάλτε την πρώτη, εμφυτεύστε την αδιαμφισβήτητη πλάκα, το πρόγραμμα θα αντιγράψει όλα τα δεδομένα σε καθαρό κύκλο. Ολοκληρώστε την αντιγραφή του παιχνιδιού.

Σίγουρα, είναι ιδιαίτερα απλό και σίγουρα αναγνωρίζετε πώς να αντιγράψετε μόνοι σας το παιχνίδι Xbox.

Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν προγραμματισμό αντιγραφής για να αντιγράψετε τα παιχνίδια σας, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και μπορεί να χάσετε παιχνίδια Xbox για αιωνιότητα.

Προσπαθήστε να μην κρατήσετε μέχρι τα παιχνίδια σας να έχουν το συνοδευτικό γρατσουνάκι, μπορεί να τα χάσετε ασταμάτητα αν υποθέσουμε ότι η γρατσουνιά εμφανίζεται σε σημαντικό επίπεδο.

Σας συνιστώ να αγοράσετε το Xbox Game Pass Ultimate δοκιμή 14 ημερών επί του παρόντος, είναι απίστευτα πιο προσιτό από το παιχνίδι Xbox 360. Ομοίως, και οι δύο προγραμματισμοί έχουν την προστασία επιστροφής χρημάτων, εάν πρέπει να προκύψει ένα γεγονός που δεν σας ικανοποιεί.

Το να χάσεις το αγαπημένο σου παιχνίδι Xbox 360 είναι απίστευτα φρικτό. Ανεξάρτητα από αυτό, σε περίπτωση που έχετε την πλάκα υποστήριξης, ο κύριος κύκλος θα είναι μαζί σας μέχρι να έρθουν οι αγελάδες στο σπίτι. Μπορείτε να λάβετε την υποστήριξη του αγαπημένου σας κύκλου παιχνιδιών με το How to Copy Xbox 360 Games Yourself που είναι ο αξιόπιστος προγραμματισμός αντιγραφής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς πρόβλημα.