Μούδιασμα του δέρματος πριν από το τατουάζ-Κρέμα μουδιάσματος

Το να κάνεις ένα τατουάζ είναι μια μεγάλη απόφαση. Είναι μια δέσμευση να φοράτε αυτό το σχέδιο στο δέρμα σας για το υπόλοιπο της ζωής σας. Επομένως, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε τη σωστή απόφαση πριν κάνετε το βήμα. Η ίδια η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα επώδυνη, αλλά δημιουργεί μια αίσθηση καψίματος όταν εφαρμόζονται οι ταινίες. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με την εφαρμογή μιας παγωμένης κομπρέσας στο δέρμα σας για 10 λεπτά πριν από τη θεραπεία. Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα αισθανθείτε καμία ενόχληση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, Για να μειώσετε το πρήξιμο, θα πρέπει να απλώσετε μια παγοκύστη ή μια κρύα πετσέτα στο δέρμα σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να μουδιάσεις το δέρμα σου πριν κάνεις τατουάζ.

Το να κάνεις τατουάζ ή να αφαιρέσεις με λέιζερ, είτε είναι για πρώτη φορά είτε όχι, δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Θα εξετάσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα μουδιάσματος για να ανακουφίσετε τον πόνο σε αυτήν την ανάρτηση.

Συνιστώμενη ανάγνωση: Πώς εφαρμόζετε το Skin Balm;

Μούδιασμα του δέρματος πριν κάνετε τατουάζ

Η ταλαιπωρία ενός τατουάζ είναι μέρος της παράδοσης για πολλούς ανθρώπους, και τα περισσότερα άτομα μπορούν να αντέξουν την αίσθηση μυρμηκίασης του τατουάζ για έως και λίγες ώρες. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν φορές που ο πόνος είναι τόσο έντονος που πρέπει να μουδιάζεις το δέρμα σου πριν από τη συνεδρία τατουάζ σου.

Για παράδειγμα, ορισμένες περιοχές του σώματος είναι πιο δυσάρεστες στο τατουάζ από άλλες, όπως τα πλευρά, το πάνω μέρος των ποδιών και η πλάτη των γονάτων. Παρόλο μουδιαστική κρέμα δεν εξαλείφει εντελώς τον πόνο, μπορεί να τον μειώσει και να κάνει την εμπειρία του τατουάζ σας πολύ πιο ευχάριστη, ειδικά κατά την έναρξη μιας μακράς συνεδρίας τατουάζ. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι, μετά από μια μακρά συνεδρία τατουάζ (περισσότερη από 1 ώρα κάτω από τη βελόνα), ειδικά εάν ο καλλιτέχνης τατουάζ το ξεπλύνει με χειρουργικό σαπούνι, η κρέμα που μουδιάζει συνήθως φθείρεται. Εκτός από το γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα της κρέμας μουδιάσματος μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, ένα μέρος της χάνεται κατά τη διαδικασία πλύσης.

Συνιστώμενη ανάγνωση: 6 αποτελεσματικές συμβουλές Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης δέρματος

Μούδιασμα του δέρματος πριν την αφαίρεση με λέιζερ

Ο πόνος που σχετίζεται με την αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να είναι εξαιρετικά δυσάρεστος και πολλοί ειδικοί στην αποτρίχωση με λέιζερ δεν θα εκτελέσουν τη θεραπεία έως ότου ο πελάτης τους χρησιμοποιήσει κρέμα μουδιάσματος στο δέρμα τους. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης, ρωτήστε σχετικά με την πολιτική του ειδικού σας για την αφαίρεση λέιζερ για την ημέρα του ραντεβού. Μερικοί άνθρωποι θα έχουν στη διάθεσή τους την κρέμα μουδιάσματος και θα την εφαρμόζουν σε εσάς νωρίτερα (αν και αυτό μπορεί να είναι δαπανηρό). Εάν ο δερματολόγος σας δεν παρέχει αυτήν την επιλογή ή σας ζητήσει να έρθετε με το δέρμα σας ήδη μουδιασμένο, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μόνη σας κρέμα μουδιασμού.

Πώς να εφαρμόσετε την κρέμα Numbing

Ο καθαρισμός του δέρματος όπου θα κάνετε τατουάζ ή θα σας υποβληθεί σε θεραπεία με λέιζερ είναι απλός: εφαρμόστε μια κρέμα που μουδιάζει. Στην κορυφή του δέρματός σας, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή ένα γλωσσοπίεστρο για να το απλώσετε γενναιόδωρα. Όταν ολοκληρώσετε ολόκληρο τον χώρο, καλύψτε τον με πλαστική μεμβράνη και κολλητική ταινία γύρω από τις άκρες για να τον κρατήσετε σφραγισμένο.

Συνιστώμενη ανάγνωση: Συμβουλές για να χειριστείτε τη μελάγχρωση του δέρματος

Πότε να εφαρμόσετε την κρέμα Numbing

Είναι κρίσιμο να λάβετε υπόψη τον χρόνο. Θα χρειαστεί περίπου μία ώρα για να αρχίσει να λειτουργεί η κρέμα μουδιάσματος. Θα πρέπει να το εφαρμόσετε εκ των προτέρων, ώστε να είστε έτοιμοι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο καλλιτέχνης σας θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο για να στηθεί και να σχεδιάσει πριν σας κάνει τατουάζ. Εάν έχετε ένα μεγάλο ραντεβού, είναι προτιμότερο να απλώνετε την κρέμα μουδιάσματος ενώ περιμένετε στο κατάστημα και όχι στο σπίτι.

Ποιο προϊόν Numbing να χρησιμοποιήσετε

Η HUSH Anesthetic Numbing Cream που χρησιμοποιούμε είναι η καλύτερη!

Εάν θέλετε να κάνετε πολλά τατουάζ ή θεραπείες με λέιζερ, το να έχετε το δικό σας προσωπικό μπουκάλι στο σπίτι είναι μια έξυπνη επένδυση.

Συνιστώμενη ανάγνωση: Έλαιο βιταμίνης Ε Εκπληκτικά οφέλη για υγιές δέρμα και μαλλιά

Δερματικές αντιδράσεις

Υπάρχουν φορές που η κρέμα μουδιάσματος μπορεί να προκαλέσει μια ήπια δερματική αντίδραση, όπως σε φρεσκοξυρισμένο δέρμα. Ως αποτέλεσμα, όταν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά ένα νέο προϊόν, είναι σημαντικό να το δοκιμάσετε στο δικό σας δέρμα για να καθορίσετε πώς αισθάνεται.

Επικοινωνήστε πρώτα με τον καλλιτέχνη ή τον επαγγελματία αφαίρεσης λέιζερ

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάθε καλλιτέχνης τατουάζ δεν υποστηρίζει ή δεν ενθαρρύνει τη χρήση κρέμας μουδιάσματος (για παράδειγμα, μπορεί να επηρεάσει την υφή του δέρματός σας αφού κάνετε το τατουάζ σας). Είναι σημαντικό να ρωτήσετε εάν είναι εντάξει με την εφαρμογή κρέμας μουδιάσματος κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας.