Μια εικόνα για το Yiff Party και τις καλύτερες εναλλακτικές του

Η πειρατεία έχει γίνει τόσο διαδεδομένη αυτές τις μέρες που οι δημιουργοί περιεχομένου είναι αβοήθητοι να την αποτρέψουν. Το Yiff.Party είναι ένας ιστότοπος πειρατείας που σας επιτρέπει να κατεβάζετε δωρεάν περιεχόμενο από μεγάλους ιστότοπους όπως το Fantia, το Fanbox και το Patreon. Ανιχνεύουν το περιεχόμενο από κάθε δημοφιλή ιστότοπο στο διαδίκτυο με εργαλεία Web Scraper. Στα Patreon, Fantia και Fanbox, μπορείτε να εντοπίσετε την εργασία σχεδόν οποιουδήποτε χρήστη. Πολλοί δημιουργοί περιεχομένου το παραβλέπουν λόγω των χαρακτηριστικών κατά της πειρατείας. Ιδρύθηκε το 2015 και εξακολουθεί να είναι ενεργό σήμερα, με εκατομμύρια κομμάτια περιεχομένου που συνεισφέρουν διάφοροι συγγραφείς. Πολλοί καλλιτέχνες επισκέπτονται αυτόν τον ιστότοπο και ζητούν να αφαιρεθεί το έργο τους. Υπάρχουν επίσης πολλές καταθέσεις καταγγελιών σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο, ωστόσο, εξακολουθεί να μην είναι δυνατή η κατάργησή του από τη μηχανή αναζήτησης.

Το Yiff Party είναι ένας πολύ γνωστός ιστότοπος όπου μπορείτε να βρείτε υλικό Patreon, Fanbox και άλλων ιστότοπων. Το όφελος από τη χρήση αυτής της υπηρεσίας και uwatchfree Netflix είναι ότι μπορείτε σίγουρα να κατεβάσετε το έργο άλλων δημιουργών περιεχομένου δωρεάν. Επίσης, δεν χρειάζεται να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα για αυτό. Εκτός από αυτό, εάν είστε σχεδιαστής περιεχομένου στο Patreon ή σε άλλους γνωστούς ιστότοπους, το περιεχόμενό σας μπορεί να καταλήξει σε αυτόν τον ιστότοπο, όπου ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει δωρεάν. Πολλοί δημιουργοί περιεχομένου ανέφεραν τη διαγραφή των αναρτήσεών τους από τον ιστότοπο. Δέχονται τελικά υποτιμητικά σχόλια και δυσάρεστα μηνύματα. Το Patreon παρουσίασε τα κυριότερα σημεία του το 2016 με σκοπό να επιτρέψει σε ιστότοπους όπως το Yiff να ξύσουν το υλικό του. Ανεξάρτητα από αυτό, ο ιστότοπος Yiff αποφεύγει την εισαγωγή νέου περιεχομένου σε νέα highlights. Το 2017, ο ιστότοπος Yiff εισήγαγε λειτουργίες εγγραφής λογαριασμού που επιτρέπουν στους χρήστες να συλλέγουν δεδομένα εκτός των αρχείων του ιστότοπου.

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές του Yiff Party;

Υπάρχουν διάφοροι γνωστοί ιστότοποι, όπως ο Yiff, όπου μπορείτε εύκολα να βρείτε λογοκλοπή περιεχομένου. Ωστόσο, είναι παράνομη η λήψη και η χρήση κλεμμένου περιεχομένου χωρίς την άδεια των δημιουργών περιεχομένου. Σε αντίθεση με την ιστοσελίδα, τα ακόλουθα yiff party εναλλακτική παρατίθενται οι επιλογές:

Βρώμικο

Είναι ένας άλλος γνωστός χώρος που είναι περισσότερο γνωστός για τα εκθέματα και τα παιχνίδια του που απευθύνονται σε ενήλικες. Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από παιχνίδια και φωτογραφίες για ενήλικες σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι φωτογραφίες, το structure jerk, το Instagram και το Patreon μεταφέρονται στον ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να λάβετε βίντεο cosplay για λήψη. Το Dirtyship έχει γίνει μια πολύ γνωστή πλατφόρμα για την κοινή χρήση περιεχομένου για ενήλικες.

Thothub

Το Thothub είναι ένας διάσημος ιστότοπος που σας επιτρέπει να κατεβάζετε δωρεάν πορνογραφικές ταινίες από premium ιστότοπους όπως το YouTube, το Twitch, το Discord και το Patreon. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ταινίες και φωτογραφίες για ενήλικες. Λόγω της πειρατείας του, πολλές χώρες έχουν απαγορεύσει αυτόν τον ιστότοπο. Κάθε μήνα, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστότοπο, ο οποίος έχει γίνει hotspot για πειρατικό περιεχόμενο για ενήλικες. Αν μιλάμε για Insta, w3toys είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό μέσο που σας επιτρέπει να κατεβάζετε εικόνες και βίντεο από το Instagram.

Ζώνη F95

Είναι ένα άλλο γνωστό site, παρόμοιο με τον Yiff. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια και ανέκδοτα για ενήλικες σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού για ενήλικες σε αυτόν τον ιστότοπο πατώντας απλώς στο τμήμα της κατηγορίας τους και επιλέγοντας την επιλογή του παιχνιδιού για ενήλικες. Εάν κατεβάσετε οτιδήποτε από έναν τέτοιο ιστότοπο, βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχει μόλυνση ή κλοπή των δεδομένων σας. Ως αποτέλεσμα, επιβεβαιώστε το πριν κάνετε λήψη οτιδήποτε από αυτό.

e-χένται

Είναι ένας άλλος πολύ γνωστός ιστότοπος κοινής χρήσης υλικού για ενήλικες, όπου μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε εκατομμύρια ταινίες και φωτογραφίες. Ο ιστότοπος δέχεται εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα και έχει τεράστιο αριθμό δημιουργών περιεχομένου, επιτρέποντας στους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπο. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους δωρεάν γκαλερί ενηλίκων στο διαδίκτυο.

συμπέρασμα

Ο ιστότοπος γίνεται ολοένα και πιο γνωστός και έχει προσελκύσει μεγάλο αριθμό νέων επισκεπτών. Εκτός από αυτό, έχει λάβει πολλές ειδοποιήσεις και νομική δραστηριότητα, ωστόσο ο ιστότοπος εξακολουθεί να λειτουργεί και μοιράζεται περιεχόμενο από διάφορους γνωστούς προορισμούς όπως το Discord, το Patreon και το Fanbox.