Μάθετε εάν η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο σας επιβραδύνει τον καλύτερο πόρο για την ταχύτητα του Διαδικτύου

Ο σημερινός κόσμος με γρήγορο ρυθμό

Στον σημερινό κόσμο με γρήγορο ρυθμό, θέλουμε τα πάντα να είναι εξαιρετικά γρήγορα, συμπεριλαμβανομένου του διαδικτυακού μάρκετινγκ και των επιχειρηματικών πόρων. Υπάρχει γρήγορο φαγητό, γρήγορο ραντεβού, ανάγνωση ταχύτητας και αυτοκινητόδρομοι. Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα.

Τίποτα δεν φαίνεται να είναι αρκετά γρήγορο. Το διαδίκτυο είναι ένα από τα πιο σημαντικά στο σπίτι και στο γραφείο. Χρησιμοποιείται για έρευνα, επικοινωνία, επιχειρήσεις, περιήγηση, ανάγνωση, αγορές και οτιδήποτε άλλο. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να κάνετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Πως ξέρεις?

Πώς όμως θα καταλάβετε αν έχετε την ταχύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο;

Είναι απλό. Επισκεφτείτε το SpeedTest.net.

Δοκιμές ταχύτητας Unifi σας επιτρέπει να βλέπετε διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας σύνδεσης στο Διαδίκτυο και τη σύνδεση του webmaster στο Διαδίκτυο. Η δοκιμή ταχύτητας δείχνει ποια είναι η ταχύτητα. Εάν ο webmaster σας χρησιμοποιεί σύνδεση T1 ή T3, ενδέχεται να επιβραδύνεται.

Και κανείς δεν θέλει ούτε χρειάζεται αυτό.

Θα το μάθετε σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα

Το Speed ​​Test θα συνδέσει αυτόματα τη σύνδεσή σας ταχύτητας σε δευτερόλεπτα. Εάν η σύνδεσή σας είναι πιο αργή από το αναμενόμενο ή εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση webmaster T1 ή T3, σας συνιστούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αλλάξετε τον ISP σας σε κάτι λίγο πιο προηγμένο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις χαμηλές ταχύτητες του Διαδικτύου, ειδικά αν οι ταχύτητες του Διαδικτύου είναι γρήγορες και αργές.

Επίσης, εάν έχετε πολλές συνδέσεις στο Διαδίκτυο ή εάν είστε μέλος της οικογένειας που χρησιμοποιεί ασύρματο internet, ενδέχεται να επιβραδύνετε εν αγνοία σας. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε από τις χαμηλές ταχύτητες του Διαδικτύου μόνο και μόνο επειδή η κόρη σας είναι στο Facebook σε άλλο δωμάτιο. Με το SpeedTest, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει στον κυβερνοχώρο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε ανά πάσα στιγμή… δωρεάν.

Μην μείνετε πίσω…

Ο σημερινός κόσμος του κυβερνοχώρου κινείται αρκετά γρήγορα. Μην μείνετε πίσω σε μια αργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Φροντίστε να το δοκιμάσετε.

Στα σύγχρονα σπίτια, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η αργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πλήττει όλο και περισσότερους ανθρώπους, ειδικά με την εισαγωγή του ευρυζωνικού Διαδικτύου. Ευτυχώς, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα.

Χαρακτηριστικό των αργών συνδέσεων στο Διαδίκτυο είναι ότι οι ιστότοποι συνήθως χρειάζονται πολύ χρόνο για να φορτώσουν και είναι απογοητευτικοί επειδή συνήθως χρειάζεται πολύς χρόνος για να εμφανιστεί η σελίδα που θέλετε να επισκεφτείτε. Αυτό το ζήτημα οφείλεται σε δύο πιθανά ζητήματα.

Το πρώτο και πιο συνηθισμένο είναι ότι η πραγματική σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι πολύ αργή. Προς την δοκιμή ταχύτητας unifi Αυτό, απλώς το Dotnet της Google Speed ​​​​Test θα βρει έναν ιστότοπο που δείχνει την ταχύτητα σύνδεσής σας. Στη σημερινή εποχή, οτιδήποτε λιγότερο από 1MB/sec θεωρείται αργό. Επομένως, εάν η δοκιμή ταχύτητας δείχνει ότι η σύνδεσή σας είναι χαμηλότερη από αυτήν την ταχύτητα, θα πρέπει να καλέσετε την εταιρεία διαδικτύου σας για να δείτε ποιο είναι το πρόβλημα.

Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που επιβραδύνει το Διαδίκτυο είναι ο τρόπος με τον οποίο ο υπολογιστής χειρίζεται τον υπολογιστή και οι ρυθμίσεις που απαιτούνται για τη χρήση του Διαδικτύου. Κάθε φορά που περιηγείστε στο Διαδίκτυο, πρέπει να κάνετε διάφορες ρυθμίσεις σε ένα μέρος των Windows που ονομάζεται “μητρώο”. Αυτή η ρύθμιση λέει στα Windows τα πάντα, από τον τρόπο φόρτωσης της σελίδας μέχρι το αν είναι αγαπημένη στο σύστημα. Δυστυχώς, πολλές από αυτές τις ρυθμίσεις καταστρέφονται, ο υπολογιστής δεν μπορεί να ανοίξει εγκαίρως τις απαιτούμενες ρυθμίσεις μητρώου και η σύνδεση του υπολογιστή στο διαδίκτυο φαίνεται αργή.

Για να επιδιορθώσετε την πιο αργή σύνδεση στο Internet, χρησιμοποιήστε το Registry Cleaner για να σαρώσετε τη βάση δεδομένων του μητρώου και να αφαιρέσετε τυχόν κατεστραμμένες ή κατεστραμμένες ρυθμίσεις μητρώου που προκαλούν την επιβράδυνση. Αυτά τα εργαλεία είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να επιταχύνετε το διαδίκτυο, καθώς μπορούν να διορθώσουν όλα τα σφάλματα που επιβραδύνουν το διαδίκτυο. Για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία, πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη του εργαλείου από το Διαδίκτυο και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να σαρώσετε για τυχόν κατεστραμμένα αρχεία που μπορεί να υπάρχουν στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, θα δείτε τον αριθμό των κατεστραμμένων αρχείων καταγραφής στον υπολογιστή σας, θα διαγραφεί και το διαδίκτυο θα είναι ξανά ταχύτερο.

Η ενσύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σάς προσφέρει ταχύτερες και πιο ευέλικτες λήψεις. Τα DSL μπορούν να παρέχουν γρήγορες ταχύτητες λήψης, αλλά οι ταχύτητες μεταφόρτωσης είναι σημαντικά χαμηλότερες από την καλωδιακή πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Επομένως, η χρήση της πρόσβασης στο Διαδίκτυο DSL είναι πιο ενδιαφέρουσα για όσους δεν χρειάζεται να ανεβάζουν συχνά αρχεία (παθητικό διαδίκτυο).

Το DSL έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το καλώδιο. Το χαμηλό κόστος και η αυξημένη διαθεσιμότητα κάλυψης είναι ελκυστικά για πιο έξυπνους καταναλωτές. Τα DSL είναι πιο δημοφιλή σε πόλεις με χαμηλή αγορά ή σε μικρότερες. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη ενσύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.