Λογαριασμός εμπόρου εφαρμογών για κινητά για μεγαλύτερη ανάπτυξη στην επιχείρησή σας

λογαριασμό εμπόρου εφαρμογών για κινητά

Εάν ήσασταν ποτέ επιχείρηση προγραμματιστών εντός εφαρμογής, σίγουρα θα γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε μια ομαλή και ασφαλή συναλλαγή με τους πελάτες σας. Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας επιχείρησης ανάπτυξης εφαρμογών είναι να έχετε μια αξιόπιστη πύλη πληρωμής που είναι ευρέως αποδεκτή σε όλο τον κόσμο. Η αυξανόμενη πρόοδος στην τεχνολογία έχει φέρει επανάσταση στην τεχνολογία των κινητών. Τα Apple i-phones, tablets είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα gadget που γίνονται δημοφιλή στις μέρες μας. Ως εκ τούτου, οι προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά ή έχουν τεράστιες προοπτικές σε αυτό το τμήμα με την αυξανόμενη δημοτικότητα των πλατφορμών Apple IOS και Android, αλλά για αυτό, θα χρειαστείτε έναν ασφαλή λογαριασμό εμπόρου που θα βοηθήσει την επιχείρηση ανάπτυξης εφαρμογών σας να διατηρηθεί. Το PayCly σας προσφέρει τα καλύτερα Λογαριασμός εμπόρου εφαρμογών για κινητά που θα σας επιτρέψει να δέχεστε συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Οι άνθρωποι κυρίως της νεότερης γενιάς είναι πιο διατεθειμένοι να παρακάμπτουν τα μετρητά και να πραγματοποιούν πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Μερικοί από τους πιο γνώστες της τεχνολογίας χρησιμοποιούν smartphone για την πραγματοποίηση διαδικτυακών πληρωμών, έχουν παραιτηθεί ακόμη και από τις φυσικές κάρτες και διατηρούν τις πληροφορίες σε πορτοφόλια κινητών. Ως έμπορος, θα θέλετε να παρέχετε στον πελάτη σας την επιλογή να κάνει μια πληρωμή. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορα κινητά πορτοφόλια διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να πάρετε ένα κινητό πορτοφόλι που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Μπορεί να σκεφτείτε ένα σημείο πώλησης για κινητά όταν ακούτε τον όρο εφαρμογή πληρωμής για κινητά. Αυτές είναι οι εφαρμογές που μπορούν να αποθηκευτούν στο κινητό ή το tablet σας, να συγχρονιστούν με τη συσκευή σας και να σας επιτρέψουν να λάβετε πληρωμές πελατών.

Δεδομένου ότι αυτές οι εφαρμογές για κινητά ασχολούνται με πολλές συναλλαγές χρημάτων, πρέπει να διαθέτουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας για να κλειδώνουν τις οικονομικές πληροφορίες που καταγράφονται στο πορτοφόλι. Αν και αυτές οι εφαρμογές προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, ενώ ορισμένες χρησιμοποιούν βιομετρικά στοιχεία, όπως αναγνώριση προσώπου, δακτυλικά αποτυπώματα, σαρώσεις, για να ξεκλειδώσουν την εφαρμογή. Ωστόσο, εάν η εφαρμογή αποθηκεύει οποιεσδήποτε ευαίσθητες πληροφορίες, όπως τον αριθμό επικοινωνίας, τη διεύθυνση email ή τους αριθμούς πιστωτικών καρτών, τότε είναι σχεδόν αναγνωρισμένες για ασφάλεια, επομένως οι πραγματικές πληροφορίες δεν αποθηκεύονται ποτέ στο πορτοφόλι. Εμείς στην PayCly τείνουμε να κατανοούμε τις ανάγκες της επιχείρησης και, στη συνέχεια, να βρούμε τις λύσεις που απαιτούνται για να οδηγήσουν την επιχείρησή σας στην επιτυχία. Σας παρέχουμε το Λογαριασμός εμπόρου υψηλού κινδύνου διευκόλυνση ώστε ο έμπορος να μπορεί να σταθεροποιήσει τις συναλλαγές πληρωμών του.

Λάβετε εύκολες λύσεις πληρωμών για όλες τις ανάγκες σας

Η επεξεργασία πιστωτικών καρτών είναι μία από τις βασικές μεθόδους μεταφοράς κεφαλαίων από ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σε άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Ένας από τους άλλους τρόπους με τους οποίους η επιχείρησή σας για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά μπορεί να επιτύχει υψηλό όγκο πωλήσεων είναι μέσω των ηλεκτρονικών επιταγών. Τουλάχιστον 10.000 οικονομικές συναλλαγές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο μέσω αυτού του δικτύου. Το συνολικό κόστος θα ανέλθει σε 43 τρισεκατομμύρια δολάρια. Αναγνωρίζονται ως ψηφιακές επιταγές για την πραγματοποίηση διαδικτυακών συναλλαγών.

Μπορεί να απαιτούνται ορισμένα βασικά στοιχεία, όπως πληροφορίες δρομολόγησης, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού και όνομα της τράπεζας που διατηρεί τον λογαριασμό για τη μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε άλλο. Ενώ η PayCly υπερηφανεύεται για την ικανότητά μας να συνεργαζόμαστε με πολλές βιομηχανίες ηλεκτρονικού εμπορίου που ανυπομονούν να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους συναλλαγές. Δεν επιδιώκουμε να αποφύγουμε τους εμπόρους που έχουν χαμηλό όγκο πωλήσεων. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε ανεξάρτητα από τον χαμηλό ή υψηλό όγκο της εταιρείας.

Ως εκ τούτου, εάν είστε κλάδος υψηλού κινδύνου, τότε έχουμε μια άμεση λύση για πύλες πληρωμών για να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα δικτύων που λειτουργούν σε συνδυασμό με τους εγχώριους και υπεράκτιους συνεργάτες μας, γεγονός που μας παρέχει την ευελιξία να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις.

Πλεονεκτήματα της ύπαρξης ισχυρών δικτύων στην επιχείρησή σας:

Μια πύλη επιτρέπει στην επιχείρησή σας να έχει υψηλότερα οφέλη όσον αφορά την επίτευξη υψηλότερων πωλήσεων, τη λήψη περισσότερων δεδομένων πελατών, την αποτελεσματική πληρωμή, τις υψηλότερες επιχειρηματικές προοπτικές και διάφορα άλλα οφέλη. Μπορείτε εύκολα να απολαύσετε ορισμένες από τις βασικές πτυχές που προσφέρει ένας λογαριασμός εμπόρου για την επιχείρησή σας. Εδώ είναι μερικά από αυτά: –

1. Πιθανότατα γνωρίζετε ότι οι επιχειρήσεις υψηλού κινδύνου συνδέονται κυρίως με τη λήψη υψηλών αντιστροφών χρέωσης. Οι αντιστροφές υψηλών χρεώσεων θα σήμαιναν απλώς ότι η επιχείρηση έχει υψηλές απώλειες και ότι απαιτείται να έχετε έναν λογαριασμό εμπόρου που θα χρεώνει χαμηλές χρεώσεις επεξεργασίας σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο σύστημα. Ως εκ τούτου, χρειάζεστε ένα σύστημα που μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα για εσάς.

2. Μια πύλη θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το ανθρώπινο λάθος στην επεξεργασία και ταυτόχρονα να παρέχετε αποτελεσματικές συναλλαγές πληρωμών στην επιχείρησή σας.

3. Οι διαδικτυακές πληρωμές προτιμώνται περισσότερο σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πληρωμές με μετρητά ή άλλες πληρωμές. Με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, δεν χρειάζεται να κάνετε καμία επιπλέον εργασία για να τις επεξεργαστείτε. Οι επιταγές είναι επίσης άλλα μέσα για την πραγματοποίηση πληρωμών. Ενώ η πληρωμή μέσω διαδικτύου μπορεί να σας βοηθήσει με ασφάλεια και υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

4. Η επεξεργασία της πιστωτικής κάρτας θα σας προσφέρει λιγότερο χρόνο επεξεργασίας. Είναι πολύ πιο γρήγορο και ασφαλές και σας παρέχει αξιόπιστες συναλλαγές πληρωμών. Λαμβάνει επίσης μια γρήγορη, ευέλικτη και αξιόπιστη λύση για να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Με έναν επεξεργαστή πληρωμών, έχετε την ευελιξία να πραγματοποιείτε συναλλαγές γρήγορων πληρωμών που θα βοηθήσουν στη γρήγορη μεταφορά χρημάτων από τον έναν λογαριασμό στον άλλο. Θα σας προσφέρει επίσης καλές ταμειακές ροές για την επιχείρησή σας.

Εμείς στην PayCly έχουμε πολυετή εμπειρία στο να βοηθάμε διάφορους προγραμματιστές εφαρμογών στις αρχικές φάσεις της παροχής μιας αξιόπιστης διευκόλυνσης λογαριασμού εμπόρου που θα σας βοηθήσει να εκτελείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μεγάλη γκάμα δικτύων μας επιτρέπει να επιλέγουμε τα καλύτερα με βάση τη φύση της επιχείρησης ανάπτυξης εφαρμογών του πελάτη μας.

Με το καλύτερο δίκτυο πληρωμών και συνεργάτες, σας παρέχουμε τις καλύτερες επιλογές ηλεκτρονικής επεξεργασίας καρτών για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας στο έπακρο. Αν και η ενσωμάτωση πυλών πληρωμής σε ιστότοπους μπορεί να είναι μια περίπλοκη εργασία για ανεξάρτητους προγραμματιστές εφαρμογών, εμείς ως έμπορος υψηλού κινδύνου αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία να σας παρέχουμε τον λογαριασμό εμπόρου εφαρμογών για κινητά που θα σας παρέχει εύκολες και ασφαλείς εγκαταστάσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.