Λειτουργίες που πρέπει να έχετε για ενσωμάτωση με τον κλώνο του Tinder για να αυξήσετε την αφοσίωση των χρηστών

Με την πρόοδο της τεχνολογίας, υπήρξαν ενημερώσεις και εκσυγχρονισμοί σε διάφορους τομείς της ζωής. Υπάρχουν εφαρμογές για σχεδόν τα πάντα και η άνοδος των παρόχων υπηρεσιών κατ’ απαίτηση έχει κάνει τους ανθρώπους να εξαρτώνται πλήρως από αυτές τις βολικές υπηρεσίες. Ένα τέτοιο μάλλον περίεργο αλλά επιτυχημένο εγχείρημα ήταν οι εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder.

Ποιος θα πίστευε ότι η συνάντηση με έναν άγνωστο στο διαδίκτυο και η ραντεβού μαζί τους θα μπορούσε να οδηγήσει στην ευτυχία; Προφανώς, αυτό θεωρούσαν δυνατό οι προγραμματιστές της εφαρμογής. Η εφαρμογή που κυκλοφόρησε το 2012 λειτούργησε σε μια απλή ιδέα. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή και να σύρουν ανώνυμα δεξιά ή αριστερά στην εφαρμογή με βάση ένα μικρό βιογραφικό, φωτογραφίες και κοινά ενδιαφέροντα.

Μπορεί να σου αρέσει:

Μέχρι το 2014, το Tinder είχε καταγράψει 1 δισεκατομμύριο κτύπημα την ημέρα. Η εφαρμογή γνωριμιών έχει επί του παρόντος πάνω από 6 εκατομμύρια συνδρομητές που πληρώνουν και τον περασμένο χρόνο, το Tinder είχε έσοδα 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, χάρη σε έναν μοναχικό και απελπισμένο πληθυσμό.

Η στάση ή η άποψη απέναντι στις εφαρμογές γνωριμιών έχει αλλάξει πολύ και έχουμε αριθμούς για να το αποδείξουμε αυτό.

  • Υπάρχουν πάνω από 40 εκατομμύρια Αμερικανοί που χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών σε τακτική βάση.
  • Περισσότερο από το 27% των νεαρών ενηλίκων φέρεται να χρησιμοποιούν μόνο εφαρμογές γνωριμιών για να βελτιώσουν την κοινωνική τους ζωή.
  • Ο αριθμός των ατόμων ηλικίας 55 έως 65 ετών που χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών έχει διπλασιαστεί από 6% σε 12%
  • Η ανταγωνιστική εφαρμογή του Tinder Bumble έχει πάνω από 5,03 εκατομμύρια χρήστες κινητών στις ΗΠΑ.

Παρόλο που σε ορισμένες χώρες οι εφαρμογές γνωριμιών (και όσοι τις χρησιμοποιούν) αποδοκιμάζονται, η τάση εξακολουθεί να παραμένει σε άλλες, ειδικά σε μέρη όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Βραζιλία.

Από όλα αυτά τα δεδομένα, είναι σαφές ότι η ανάπτυξη και η κυκλοφορία μιας ισχυρής εφαρμογής γνωριμιών είναι βέβαιο ότι θα είναι μια συμφέρουσα επιχειρηματική επιχείρηση. Το μόνο που χρειάζεται να καταλάβετε ως ιδιοκτήτης επιχείρησης είναι μια μοναδική ιδέα, μια θέση στην αγορά εφαρμογών γνωριμιών και, στη συνέχεια, προχωρήστε στη διαδικασία ανάπτυξης της εφαρμογής γνωριμιών για τη δική σας Κλώνος Tinder.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσω μαζί σας τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να ενσωματώσετε στην εφαρμογή σας, πώς εσείς ως κάτοχος της εφαρμογής μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από αυτήν και το κόστος που συνεπάγεται η δημιουργία της εφαρμογής σας Tinder. Πάμε.

Εντυπωσιακές δυνατότητες για ενσωμάτωση με την εφαρμογή Clone

1. Είσοδος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αντί να ακολουθείτε τη συνήθως μακρά και θλιβερή διαδικασία σύνδεσης, επιλέξτε μια απλή και γρήγορη διαδικασία σύνδεσης ενσωμάτωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό θα διασφαλίσει ότι ο χρήστης έχει μια θετική αρχή με την εφαρμογή σας. Μπορεί επίσης να προστεθεί ένας αριθμός τηλεφώνου και μια διαδρομή εγγραφής διεύθυνσης e-mail.

2. Δημιουργία προφίλ

Εφόσον η πιθανή αντιστοίχιση θα προβληθεί πρώτα από το προφίλ του χρήστη, μπορεί να αναπτυχθεί μια δημιουργική και λεπτομερής διαδικασία δημιουργίας προφίλ. Οι χρήστες θα πρέπει να πληκτρολογήσουν τα ονόματά τους, το DOB, τα ενδιαφέροντά τους, τις εικόνες και μια σύντομη περιγραφή, έτσι ώστε οι άλλοι χρήστες να έχουν μια ιδέα για το τι ασχολούνται.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν τις προηγούμενες εμπειρίες γνωριμιών τους ως πρόλογο για ανάγνωση των πιθανών συνεργατών.

3. Ανίχνευση προσώπου

Αυτή η ενδιαφέρουσα λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να δουν το πραγματικό πρόσωπο του άλλου ατόμου. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, καθώς πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν εικόνες που δεν είναι πραγματικά οι ίδιοι. Έτσι προστατεύει από απάτες και απατεώνες.

4. Εικονικά δώρα

Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό χαρακτηριστικό που θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς χρήστες. Μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν εικονικά δώρα ο ένας στον άλλο μέσω της εφαρμογής. Αυτά τα δώρα μπορούν να ενημερώνονται συχνά, ώστε οι χρήστες να έχουν πολλές επιλογές για να διαλέξουν.

5. Γεωτοποθεσία

Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες θα μπορούν να ταιριάζουν με άλλους χρήστες εντός της γεωγραφικής περιοχής. Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί το tinder είναι η αντιστοίχιση χρηστών με βάση τα μέρη που επισκέπτονται συχνά, όπως καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ κ.λπ. Αυτό μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στην εφαρμογή.

6. Μηνύματα και ερωτήσεις εντός εφαρμογής

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες που έχουν αντιστοιχιστεί να στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής. Η λειτουργία ερωτήσεων εντός εφαρμογής θα επιτρέψει στους χρήστες να απαντήσουν σε μια δέσμη ερωτήσεων που θα βοηθήσουν την εφαρμογή να ταιριάζει με τους συνεργάτες με ακρίβεια.

7. Φίλτρα

Με αυτήν την επιλογή, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν φίλτρα στην αναζήτηση ιδανικών συνεργατών τους. Αυτά τα φίλτρα περιλαμβάνουν την ηλικία, την τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα και άλλες πληροφορίες.

Μοντέλα εσόδων στον κλώνο Tinder

Ως επιχείρηση, ο κύριος λόγος για να επενδύσετε σε μια εφαρμογή γνωριμιών είναι να κερδίσετε χρήματα μόνοι σας. Και το Tinder Clone έρχεται προετοιμασμένο με μια ροή εσόδων που εξασφαλίζει μια σταθερή ροή εσόδων. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα μοντέλα εσόδων.

1. Συνδρομές

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε μια έκδοση premium του κλώνου tinder πληρώνοντας ένα καθορισμένο ποσό για να επωφεληθούν από αυτές τις υπηρεσίες για μια εβδομάδα, μήνα ή έτος. Θα τους δοθούν επιπλέον προνόμια όπως και ειδικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν τα χρήματα που δαπανήθηκαν να αξίζει τον κόπο.

2. Διαφήμιση

Αυτή είναι η ευκολότερη μορφή δημιουργίας χρημάτων όπου εσείς, ως κάτοχος της εφαρμογής Tinder, μπορείτε να επιτρέψετε σε άλλες εταιρείες να τοποθετούν τις διαφημίσεις τους στην εφαρμογή σας σε στρατηγικά σημεία για ορατότητα στους θεατές. Οι τρίτες εταιρείες μπορούν να πληρώσουν ένα ποσό σε εσάς και αυτή η χρέωση μπορεί να αυξηθεί όσο αυξάνεται η δημοτικότητα της εφαρμογής σας.

3. Vεικονικά δώρα

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν εικονικά δώρα ο ένας από τον άλλο. Αλλά έχει ένα τίμημα. Μπορούν να αγοράσουν τα δώρα χρησιμοποιώντας πολλαπλούς τρόπους πληρωμής που είναι ενσωματωμένοι στην εφαρμογή και να κατευνάσουν αθετημένες υποσχέσεις και καρδιές.

Με αυτές τις πληροφορίες, είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να λανσάρετε μια εντυπωσιακή και εξαιρετικά λειτουργική εφαρμογή που όχι μόνο θα κρατήσει τους χρήστες να επενδύσουν, αλλά θα είναι και μια διαρκής ροή εσόδων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να βρείτε το σωστό εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών γνωριμιών για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή ή να επενδύσετε σε ένα σενάριο κλωνοποίησης και να αναπτύξετε τη μοναδική σας εφαρμογή από εκεί. Ξεκινήστε σύντομα, πολλά άτομα ακόμα περιμένουν να συναντήσουν το τέλειο ταίρι τους!