Κορυφαίοι 5 εξομοιωτές Android για Windows 11

Αναζητάτε έναν καλό εξομοιωτή Android για χρήση στον υπολογιστή σας με Windows, για παιχνίδια ή για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο λογισμικό; Είστε στο σωστό μέρος.

Τι είναι ένας εξομοιωτής Android και πώς να τον χρησιμοποιήσετε στα Windows 11;

Εάν είστε νέοι σε αυτό το θέμα του Emulator, Πριν ξεκινήσουμε, θα πρέπει να καταλάβετε τι κάνει ένας εξομοιωτής. Θα σας βοηθήσει να κάνετε ό,τι κάνετε ήδη σε ένα τηλέφωνο Android στον υπολογιστή σας και σε μεγαλύτερη κλίμακα. Έτσι, θα είναι σαν να κοιτάτε το τηλέφωνό σας Android αλλά στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας. Ακούγεται υπέροχο, σωστά;

Εξομοιωτές Android για υπολογιστή

Το να έχετε έναν εξομοιωτή Android είναι ιδανικό για εσάς εάν θέλετε να προγραμματίσετε κάτι για Android και χρειάζεστε τον φορητό υπολογιστή σας για να ελέγξετε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη ενός εξομοιωτή σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε παιχνίδια Android στη μεγάλη οθόνη.

Ποιους παράγοντες πρέπει να λάβετε υπόψη για να χρησιμοποιήσετε το Android Emulator σε υπολογιστή Windows 11;

Η επιλογή του σωστού εξομοιωτή Android θα σας προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία, ενώ η επιλογή του λάθος μπορεί να είναι εντελώς απογοητευτική. Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας προτού επιλέξετε έναν εξομοιωτή Android για τα Windows 11:

 1. Συντελεστής σταθερότητας- Φανταστείτε δύο άτομα να δουλεύουν σε μια ομάδα, μόνο που μισούν ο ένας τον άλλον. Θα καταλήξουν να επιβραδύνουν την παραγωγικότητα και πιθανότατα δεν θα δώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι η ίδια ιδέα εδώ. Ο εξομοιωτής Android σας θα πρέπει να είναι συμβατός με τον υπολογιστή σας. Διαφορετικά, ο υπολογιστής σας θα επιβραδυνθεί και δεν θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.
 2. Λίστα χαρακτηριστικών– Υπάρχουν πολλά σε έναν εξομοιωτή Android από το να παρέχει απλώς την εμπειρία “Android”. Συνήθως, αυτά τα πράγματα έχουν πολλές δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Φροντίστε να τα ελέγξετε πριν επιλέξετε ένα. Δεν θα προτιμούσατε να κατεβάσετε κάτι με χρήσιμες λειτουργίες, παρά έναν εξομοιωτή με λειτουργίες που δεν σας ωφελούν;
 3. Ταχύτητα και ποιότητα– Οι περισσότεροι εξομοιωτές Android λαμβάνουν συνεχείς ενημερώσεις. Αυτές οι ενημερώσεις απλώς κάνουν τον εξομοιωτή σας καλύτερο και ταχύτερο. Εάν πιάσετε έναν εξομοιωτή με πολλές δυνατότητες και λειτουργεί επίσης πολύ γρήγορα, αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι είναι χαμηλής ποιότητας.

Κορυφαίοι 5 εξομοιωτές Android για Windows 11

Ας δούμε τους 5 κορυφαίους εξομοιωτές Android για Windows 11, έχοντας υπόψη τους παραπάνω παράγοντες:-

1. BlueStacks
2. Genymotion
3. NoxPlayer
4. GameLoop
5. MEmu
6. Android Studio
7. Παίκτης LD
8. Prime OS
9. Άρχων
10. Ko Παίκτης

1. BlueStacks (Gamers)

Το BlueStacks είναι η καλύτερη πλατφόρμα για παιχνίδια και καλούν τον εξομοιωτή τους είναι 6 φορές πιο γρήγορος από οποιοδήποτε τηλέφωνο Android. Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια για πολλούς παίκτες πολύ ομαλά. Αυτός ο εξομοιωτής θα λειτουργήσει καλά για εσάς εάν είστε δεινός επιχειρηματίας. Αλλά είναι άλλο ένα παιχνίδι με μπάλα αν είστε προγραμματιστής παιχνιδιών. Αν θέλετε να κερδίσετε γρήγορα χρήματα ενώ δοκιμάζετε τις δεξιότητές σας στην ανάπτυξη παιχνιδιών, θα πρέπει να δοκιμάσετε το BlueStacks. Θα έχετε αυτό το γλυκό σημείο ανάμεσα στην εξερεύνηση και το κέρδος! Μερικοί άνθρωποι θα σας πουν ότι το BlueStacks έχει πολλές δυνατότητες, και αυτό είναι αλήθεια. Το Bluestacks υποστηρίζεται από πολύ μεγάλες εταιρείες όπως η Intel, η AMD, η Qualcomm και άλλες.

 • Έχει περισσότερα από 1 εκατομμύριο παιχνίδια Android για αναπαραγωγή
 • Εύκολο στην εγκατάσταση με απλά βήματα
 • Εύκολα χειριστήρια παιχνιδιού με πληκτρολόγιο και ποντίκι
 • Δημιουργία μακροεντολών
 • Παίξτε πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα
 • Σας δίνει υψηλά καρέ ανά δευτερόλεπτο (Χρησιμοποιείται κυρίως σε παιχνίδια)

2. Genymotion (Προγραμματιστές και δοκιμαστές)

Εάν αναζητήσετε στο Google μια λίστα με κορυφαίους εξομοιωτές Android, μπορεί να χρειαστεί λίγη κύλιση για να φτάσετε στο Genymotion. Ωστόσο, υπάρχει λόγος που είναι εδώ. Ξέρετε γιατί? Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι που ξεκινούν ως προγραμματιστές και δοκιμαστές, δεν έχουν ισχυρούς υπολογιστές. Εάν έχετε κολλήσει σε μια δύσκολη κατάσταση όπως αυτή, το Genymotion θα λειτουργήσει υπέροχα. Με το Genymotion, ο υπολογιστής σας δεν χρειάζεται να είναι ισχυρός, επειδή οι πόροι του Genymotion είναι τεράστιοι! Έχουν επίσης μια έκδοση Cloud, η οποία είναι μια έκδοση διακομιστή όπου μπορείτε ροή του εξομοιωτή στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Το μόνο αρνητικό μπορεί να είναι ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το Genymotion. Αλλά αν αυτό δεν είναι κάτι που σας ενοχλεί, το Genymotion έχει πολλά πλεονεκτήματα. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή σας Android σε διαφορετικές εκδόσεις Android, το Genymotion σάς επιτρέπει να το κάνετε εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε εναλλαγή μεταξύ καρτελών.

3. NoxPlayer (Gamers)

Θυμάστε να παίζετε PUBG, Fortnite και CSGO σε αυτή τη μικρή οθόνη του τηλεφώνου; Λοιπόν, αυτές οι μέρες πέρασαν. Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια Android βαρέως τύπου όπως PUBG, Justice League, CSGO κ.λπ. απευθείας στον υπολογιστή σας. Αυτή θα πρέπει να είναι μία από τις επιλογές σας εάν θέλετε να παίξετε σκληρά. Απολαύστε ολόκληρη την εμπειρία Android με το NoxPlayer.

 • ΔΩΡΕΑΝ
 • Σταθερό και πιο ομαλό Παιχνίδι
 • δεν μπορείτε να φορτώσετε άλλες εφαρμογές ενώ εκτελείτε αυτό
 • καταλαμβάνει πολύ χώρο
 • απλό στη χρήση

4. GameLoop

Εάν δεν είστε παίκτης, μπορείτε απλώς να μεταβείτε στον επόμενο εξομοιωτή επειδή αυτός είναι ειδικά σχεδιασμένος για να ευχαριστεί τους παίκτες. Και πάλι, όπως το NoxPlayer, είναι εξαιρετικό για να παίζετε παιχνίδια όπως το PUBG, το Call of Duty κ.λπ. Μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα με την εμπειρία mega-gaming της μεγάλης οθόνης.

Gameloop

Το καλύτερο μέρος για το GameLoop; Έρχεται ήδη φορτωμένο με παιχνίδια. Μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα από αυτά και να πάτε κατευθείαν στο κομμάτι του παιχνιδιού. Για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βαρεθείτε ποτέ.

 • Παλαιότερα ονομαζόταν το Tencent Gaming Buddy
 • Αφιερωμένη σελίδα παιχνιδιών για λήψη
 • περιορισμένη υποστήριξη για εφαρμογές που δεν αφορούν παιχνίδια
 • ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές για παιχνίδια Android στα Windows 11

5. MEmu

Ψάχνετε για κάτι διασκεδαστικό, αλλά και παραγωγικό; Το MEmu επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία. Μπορείτε να εργαστείτε σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως η AMD ή η πολύ δημοφιλής Intel. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτών των δύο όσο συχνά θέλετε. Είναι όλα στο χέρι σου.

Φυσικά, παρέχει καλύτερη εμπειρία αν είστε gamer, αλλά δεν θα το σκεφτόμασταν και πολύ. Ως προγραμματιστής, θα ήσασταν αρκετά ικανοποιημένοι.

 • Πολλά χαρακτηριστικά παραγωγικότητας
 • Έξυπνη αντιστοίχιση κλειδιών
 • Γρήγορη εγκατάσταση
 • Παιχνίδι υψηλής απόδοσης
 • Σχετικά κακά γραφικά

Πέντε ακόμη Bonus εξομοιωτές Android

Ο εξομοιωτής είναι κάτι δύσκολο να δοκιμάσετε, γι’ αυτό σας έδωσα 5 ακόμη καλύτερους εξομοιωτές Android για Windows.

6. Android Studio – Ο Εξομοιωτής Προγραμματιστή

Το Android Studio είναι ένα IDE (Integrated Development Environment) που βασίζεται στην IntelliJ Idea της Jetbrain και προτείνεται από το ίδιο το Android. Μας παρέχει τα πιο γρήγορα εργαλεία και ένα εξαιρετικό σύνολο προσθηκών για τη δημιουργία εφαρμογών και παιχνιδιών για κάθε σύστημα Android. Μαζί με αυτό το Android Studio συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο εξομοιωτή που είναι σε θέση να εγκαθιστά και να εκτελεί εφαρμογές ακόμα πιο γρήγορα από μια πραγματική συσκευή. Δεδομένου ότι η καμπύλη εκμάθησης είναι πολύ απότομη και η ρύθμιση είναι περίπλοκη, δεν συνιστάται για χρήστες που δεν είναι προγραμματιστές, ωστόσο, εάν είστε προγραμματιστής, είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο.

Πλεονεκτήματα

 1. Συντηρείται τακτικά από την Google και την Jetbrains
 2. Δυνατότητα εκτέλεσης εφαρμογών ακόμα πιο γρήγορα από μια πραγματική συσκευή.
 3. Υποστηρίζει Windows και Mac OS και τα δύο.
 4. Υποστηρίζει επίσης Java, C++ και Kotlin, σε περίπτωση που οι προγραμματιστές θέλουν να το δοκιμάσουν.

Μειονεκτήματα

 1. Η premium έκδοση του Android Studio είναι αρκετά δαπανηρή σε σύγκριση με άλλους εξομοιωτές στην αγορά
 2. Σε σύγκριση με άλλους εξομοιωτές, είναι πολύ βαρύ, επομένως χρειάζεται πάρα πολλή μνήμη RAM και επεξεργαστή υψηλής τεχνολογίας, διαφορετικά θα επιβραδύνει την απόδοση του υπολογιστή σας.
 3. Δεν είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά όπως το Genymotion

7. Παίκτης LD

Αν ψάχνετε για έναν εξομοιωτή Android ρητά για παιχνίδια, τότε το LD Player ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας για παιχνίδια. Σας παρέχει εκπληκτική απόδοση και βελτιστοποίηση παιχνιδιών, χειριστήρια χαρτογράφησης πληκτρολογίου, υποστήριξη gamepad, παιχνίδια υψηλού fps, πολλαπλές εμφανίσεις, μακροεντολές/σενάρια, συγχρονισμό πολλών περιπτώσεων κ.λπ. Το LD Player βασίζεται στο Android Nougat 7.1. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των PUBG Mobile, Call of Duty, Clash of Clans κ.λπ.

Σε αντίθεση με άλλους εξομοιωτές, το LD Player έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται συγχρονισμός πολλαπλών παρουσιών και πολλαπλών παρουσιών. Χρησιμοποιώντας το LD Multi-Player, μπορείτε να κλωνοποιήσετε την παρουσία που παίζετε ή να δημιουργήσετε μια νέα. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τα fps και τη χρήση της CPU του στιγμιότυπου, να προσθέσετε περισσότερη μνήμη και να ρυθμίσετε ομαδικές λειτουργίες στις παρουσίες σας.

Πλεονεκτήματα

 1. Συνοδεύεται από το LD Player’s Game Store και το Google Play Store
 2. Ελαφρύ και πολύ γρήγορο
 3. Στιβαρή σχεδίαση
 4. Η απόδοση μπορεί να ενισχυθεί χρησιμοποιώντας εικονικοποίηση
 5. Ενημερώνεται τακτικά

Μειονεκτήματα

 1. Διατίθεται μόνο σε windows
 2. Δεν είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά όπως ορισμένοι εξομοιωτές.

8. Prime OS

Το PrimeOS είναι ένα Androidx86 fork του RemixOS, το οποίο διέκοψε η εταιρεία για εσωτερικούς λόγους. Είναι μια εντελώς νέα ιδέα και σε αντίθεση με άλλους εξομοιωτές στην αγορά, δεν είναι στην πραγματικότητα εξομοιωτής. Είναι ένα λειτουργικό σύστημα Android με μια ωραία αίσθηση των Windows. Η διεπαφή είναι πραγματικά εκπληκτική και βασίζεται στο Android Nougat 7.0 το οποίο είναι αρκετά αξιοπρεπές και δεδομένου ότι τρέχει σε ένα αποκλειστικό λειτουργικό σύστημα, η απόδοση ακόμη και όταν τρέχετε βαριά παιχνίδια όπως το PUBG είναι εκπληκτική. Το Prime OS περιέχει επίσης βασικά εργαλεία χαρτογράφησης που είναι μια εξαιρετική αναβάθμιση για τους χρήστες παιχνιδιών και επιπλέον έχει υποστήριξη πληκτρολογίου, ένα κέντρο παιχνιδιών με πρόσβαση στις περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια.

Πλεονεκτήματα

 1. Υπέροχη παράσταση
 2. Διατίθεται τόσο σε χρήστες Windows όσο και σε χρήστες Mac
 3. Υποστηρίζει διπλή εκκίνηση
 4. Σούπερ εύκολη ρύθμιση

Μειονεκτήματα

 1. Όχι πολύ προσαρμόσιμο

9. Αρχων

Σε αντίθεση με άλλους εξομοιωτές, το ARChon είναι εντελώς διαφορετικό. Το ARChon είναι σε θέση να εκτελεί εφαρμογές Android σε πρόγραμμα περιήγησης chrome και Chrome OS. Είναι πολύ στιβαρό και εξαιρετικά εύχρηστο για παραγωγικές εφαρμογές λόγω της εύκολης πρόσβασής του. Έχει μόνο ένα σημαντικό ελάττωμα, η εγκατάσταση είναι κάπως δύσκολη και απαιτεί μερικές δεξιότητες προγραμματισμού, καθώς μπορείτε να εκτελέσετε μόνο εφαρμογές chrome χρησιμοποιώντας το εργαλείο. Αλλά μετά από αυτό, είναι εξαιρετικά βολικό στη λειτουργία.

Πρέπει να κατεβάσετε το χρόνο εκτέλεσης του ARChon από τους παρακάτω συνδέσμους και να αποσυμπιέσετε τα αρχεία και να το φορτώσετε ως μη συσκευασμένη επέκταση στο Chrome (ενεργοποίηση “λειτουργία προγραμματιστή”).

Χρόνος εκτέλεσης ARChon: https://archon-runtime.github.io

Τώρα το Chrome σας είναι έτοιμο να εκτελέσει οποιαδήποτε εφαρμογή Android, το μόνο που χρειάζεστε είναι να μετατρέψετε την εφαρμογή σας σε ένα APK συμβατό με το Chrome. Μπορείτε να κρύψετε τις εφαρμογές σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο που αναφέρεται παρακάτω

ChromeOS-apk: https://github.com/vladikoff/chromeos-apk

[links are must, hard to find coz most of the tools are not supported anymore]

Πλεονεκτήματα

 1. Εξαιρετικά ασφαλές και ελαφρύ
 2. Καμία εγκατάσταση βαρέως λογισμικού καθώς εκτελείται σε Chrome OS
 3. Μπορεί να τρέξει πολλές εφαρμογές android ταυτόχρονα
 4. Υποστηρίζει Microsoft Windows, Mac, Linux και Chrome OS

Μειονεκτήματα

 1. Η εγκατάσταση δεν είναι εύκολη σε σύγκριση με άλλους εξομοιωτές
 2. Για την εκτέλεση εφαρμογών Android, πρέπει να μετατραπούν σε APK συμβατό με το Chrome
 3. Δεν είναι κατάλληλο για παιχνίδια σκληρού πυρήνα

10. Ko Παίκτης

Το Ko Player είναι ένας μινιμαλιστικός εξομοιωτής Android, εύκολος στη χρήση με διαδραστικό περιβάλλον χρήστη. Το Ko Player δεν είναι γεμάτο με πολλά χαρακτηριστικά όπως άλλοι εξομοιωτές, επομένως είναι μια εξαιρετική επιλογή για συστήματα χαμηλού επιπέδου όσον αφορά τη σταθερότητα και την απόδοση. Έτσι, αν ψάχνετε για έναν εξομοιωτή Android με βασικές δυνατότητες παιχνιδιού, όπως χαρτογράφηση πληκτρολογίου, εξομοίωση gamepad, εγγραφή και κοινή χρήση παιχνιδιού που μπορεί να εκτελεστεί στο σύστημα χαμηλού επιπέδου, τότε πρέπει να πάτε για το Ko Player.

Περιέχει επίσης μια ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής βίντεο που σας επιτρέπει να καταγράψετε το παιχνίδι σας και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Πλεονεκτήματα

 1. Μινιμαλιστικό και εύκολο στη χρήση UI
 2. Χαρτογράφηση πληκτρολογίου
 3. Βελτιστοποίηση μνήμης GPU
 4. Διατίθεται τόσο σε χρήστες Windows όσο και σε χρήστες Mac
 5. Δυνατότητα αναπαραγωγής βαρέων παιχνιδιών όπως PUBG, Call of duty κ.λπ. σε υπολογιστές χαμηλού επιπέδου

Μειονεκτήματα

 1. Λείπει πολλά χαρακτηριστικά
 2. Δεν είναι ιδανικό για υπολογιστές υψηλής απόδοσης

Ποιος είναι ο καλύτερος εξομοιωτής Android για υπολογιστή Windows 11;

Εμείς απαριθμήσαμε τα κορυφαία 5 που μπορούμε να διαλέξουμε για εσάς, τώρα είναι η σειρά σας να διαλέξετε ποιο θα λειτουργήσει για εσάς. ψάχνετε για ανάπτυξη και δοκιμή μπορείτε να επιλέξετε Genymotion. Επίσης, εάν έχετε άλλους εξομοιωτές στο μυαλό σας, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στην ενότητα σχολίων.