Κορυφαίες 5 τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Α που πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας

Λαχανικά Η βιταμίνη αποκαλείται συνεχώς η πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών και αυτά τρώνε ευρέως παντού στο διεθνές επίπεδο. Τα περισσότερα από τα λαχανικά έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ενέργεια, αλλά παρέχουν εξαιρετική ποσότητα φυτικών ινών, βιταμινών vegan και μετάλλων. Λίγα από τα λαχανικά προσφέρουν ευλογίες φυσικής κατάστασης στους ανθρώπους με τις ακριβείς καταστάσεις υγείας και τις διατροφικές τους επιθυμίες. Ως εκ τούτου, όταν έχετε τη συνήθεια να φορτώνετε συχνά το καλάθι σας με χόρτα, τότε είστε απολύτως σε έναν τρόπο να διατηρήσετε έναν περισσότερο τρόπο ζωής. Αλλά ακριβώς εδώ το ερώτημα είναι ποια να διαλέξετε καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά. Εδώ είναι η λίστα που θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το σωστό σετ λαχανικών.

  • καρότα
  • Σπανάκι
  • Σκόρδο
  • Μπρόκολο
  • Λαχανάκια Βρυξελλών

Μιλώντας για το πρώτο λαχανικό στη λίστα, το καρότο πιστεύεται ότι είναι η δύναμη της βιταμίνης Α. Ένα μόνο φλιτζάνι μερίδα δίνει το 428% της ημέρας με την ημέρα ενθαρρύνεται μέρος της βιταμίνης Α στο διατροφικό σας σχήμα. Είναι ένα πλούσιο απόθεμα βήτα καροτίνης που είναι γνωστό ως το αντιοξειδωτικό που προσφέρει το λαμπερό πορτοκαλί χρώμα στο καρότο. Εκτός από αυτό επιτρέπει επίσης την πρόληψη του καρκίνου. Βιδαλίστα 40 Και Βιδαλίστα 60 Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μελέτες, κάθε μερίδα καρότων βοηθά στη μείωση της απειλής του καρκίνου του προστάτη στα περισσότερα άτομα. Η τακτική κατανάλωση καρότων μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα σε άτομα που καπνίζουν σε σύγκριση με αυτούς που δεν τα τρώνε τώρα. Μιλώντας περίπου για το διαιτητικό περιεχόμενο, είναι μίλια μια πλούσια πηγή βιταμίνης Κ, βιταμίνης C και καλίου.

Σπανάκι

Εάν είστε λάτρης των άπειρων φυλλωδών λαχανικών, τότε το σπανάκι πρέπει να είναι στην κορυφή της καταχώρισής σας. Μια μερίδα ωμού σπανακιού σάς βοηθά να παρέχετε το πενήντα έξι% της καθημερινής βιταμίνης Α μαζί με τη βιταμίνη Κ. Μια μερίδα άψητου σπανακιού αποτελείται από τις πιο αποτελεσματικές 7 θερμίδες. Επομένως, σε περίπτωση που κάνετε δίαιτα, αυτή θα ήταν η ικανοποιητική επιλογή για εσάς. Περιλαμβάνει μια πολύ καλή ποσότητα αντιοξειδωτικών που μειώνουν τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών.

Σύμφωνα με την έρευνα, το σπανάκι ενσωματώνει υπερβολική ποσότητα βήτα-καροτίνης και λουτεΐνης που σας διευκολύνει να εξοικονομήσετε την πιθανότητα των περισσότερων μορφών καρκίνου. Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες, το σκόρδο διευκολύνει την προσαρμογή του σακχάρου στο αίμα και προσφέρει την καλύτερη υγεία της καρδιάς σας. Η τακτική κατανάλωση σκόρδου επιτρέπει τη μείωση της συνολικής LDL χοληστερόλης στο αίμα, της LDL χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί επιπλέον να βοηθήσει στην πρόληψη των περισσότερων μορφών καρκίνου.

Μπρόκολο

Το μπρόκολο αναφέρεται ως μέρος της οικογένειας των σταυρανθών των χόρτων που είναι πλούσια σε φυτικές ενώσεις που περιέχουν θείο γλυκοζινολικό και σουλφοραφάνη. Η σουλφοραφάνη έχει αποδεδειγμένες συνέπειες στη διακοπή των περισσότερων καρκίνων σε άτομα και επιπλέον επιτρέπει τη μείωση των περισσότερων καρκινικών κυττάρων του μαστού. Η κατανάλωση μπρόκολου σε μια συνηθισμένη βάση βοηθά στην προστασία της καρδιάς από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί ασθένειες, μειώνοντας την έκταση των οξειδωτικών. Ένα φλιτζάνι μερίδα σάς παρέχει το 116% της ημερήσιας ανάγκης σε βιταμίνη Κ, εκατόν τριάντα πέντε% της κάθε ημερήσιας ανάγκης σε βιταμίνη C, μαγγάνιο, φυλλικό οξύ και κάλιο.

Λαχανάκια Βρυξελλών

Καλοκαίρι ονομάζεται η διάρκεια στην οποία το φως του ήλιου με την πλήρη ζεστασιά και ομορφιά του. Διάφορες τοποθεσίες έχουν διάφορες εποχές και ζεστασιά. Αν εξετάσουμε την καλοκαιρινή περίοδο στην Ασία είναι ζεστή και έχει ζεστασιά μεταξύ 35-50 βαθμών Κελσίου. Ωστόσο, τις μέρες του καλοκαιριού, η θερμοκρασία στις ευρωπαϊκές χώρες κυμαίνεται μεταξύ 25-30. Είναι πολύ ανεκτή θερμοκρασία. Το Mango είναι η μέγιστη φανταστική περίπτωση. Εδώ θα αξιολογήσουμε την κορύφωση του καλοκαιριού, το δαμάσκηνο, το Grewia, το λίτσι, το βερίκοκο, το μάνγκο, το καρπούζι, το ροδάκινο, το Jamun και ούτω καθεξής. Εκτός από αυτό επιτρέπει επίσης την προστασία του πλαισίου από τις ελεύθερες ρίζες που Kamagra Oral Jelly μπορεί να προκαλέσει συνεχείς ασθένειες. Η τακτική λήψη λαχανικών Βρυξελλών μπορεί να προσφέρει καθαρισμό του σώματος και να αυξήσει τα ακριβή ένζυμα που βοηθούν στη μείωση της πιθανότητας καρκίνου του παχέος εντέρου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Οφέλη, χρήσεις και μειονεκτήματα των καρότων