Κορυφαίες 5 συμβουλές για να βρείτε το καλύτερο μπλέντερ για τα χρήματά σας

Είτε είστε οικιακός μάγειρας, ιδιοκτήτης καταστήματος χυμών, άτομο με γνώσεις υγείας ή μεγάλος λάτρης των χειροτεχνιών, ένα τυπικό μπλέντερ είναι μια αναντικατάστατη προσθήκη στην κουζίνα σας. Αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι αναντικατάστατο δεν σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε για αυτό.

Ακολουθούν πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το καλύτερο μπλέντερ.

Power-Αυτό μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που βρήκατε στο Blender, αλλά σίγουρα βοηθάει σε όλα όσα θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Το να είσαι πιο δυνατός σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προετοιμάζεις το φαγητό ενώ το λειαίνεις – άφησέ το σε αυτό καλύτερο μπλέντερ για φραπουτσίνο αντί να κόψετε τα φρούτα. Εάν το μείγμα είναι ασυνήθιστα πηχτό, μπορείτε να το τρυπήσετε με ένα δυνατό μίξερ. Οτιδήποτε πάνω από 1 ίππο είναι μια χαρά.

Σχεδιασμός λεπίδας Εάν ο σχεδιασμός της λεπίδας δεν είναι καλός, δεν σημαίνει όλη την ιπποδύναμη του κόσμου. Η λεπίδα θα στροβιλιστεί και θα πρέπει να μπορείτε να κόψετε τα πάντα σε 1 δισεκατομμύριο μικρά κομμάτια με ένα μπλέντερ.

Συνιστάται επίσης να κρατάτε τη λεπίδα κοντά στο κάτω μέρος της κανάτας, έτσι ώστε αυτό το διφορούμενο διάστημα μεταξύ της λεπίδας και του πυθμένα της κανάτας να μην βουλώνει με τρόφιμα.

Έχω ένα έμβολο – τώρα ξέρω ότι ορισμένα υψηλής ποιότητας μπλέντερ ισχυρίζονται ότι δεν χρειάζονται έμβολο. Ελπίζω ότι αυτό είναι αλήθεια. Αλλά στην πραγματικότητα, από ότι έχω δει, δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι το μπλέντερ δεν χρειάζεται να κουνιέται λίγο από καιρό σε καιρό. Ένα από τα μεγάλα οφέλη της λειτουργίας ενός μπλέντερ είναι η δυνατότητα μεταφοράς φαγητού σε μια κανάτα.

Ταιριάζει κάτω από το ντουλάπι-Είναι πραγματικά οδυνηρό να έχετε έναν πάγκο εργασίας ή ένα μίξερ που δεν χωράει στο επάνω ντουλάπι! Αν το μίξερ δεν χωράει καθόλου στο ντουλάπι, δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσες βρύσες να κάνω. Το να χτυπάς το μίξερ ενώ λειτουργεί δεν είναι πολύ διασκεδαστικό.

Έχει μεγάλη εγγύηση – εάν βρείτε κάτι που θέλετε να κρατήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει μεγάλη εγγύηση. Για τους σκοπούς μας, λέγεται ότι έχει τουλάχιστον 7 χρόνια εγγύηση.

Τι γίνεται όμως με την τιμή;

Η τιμή είναι σωστή! Αυτό είναι πραγματικά το ερώτημα εδώ. Εξάλλου, αν δεν έχετε τα χρήματα, δεν πειράζει να βρείτε ένα μίξερ που να καλύπτει αυτές τις ανάγκες.

Αλλά το να βρεις κάποιον να το κάνει χωρίς ατύχημα είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία. Εδώ μπαίνει το Omniblend. Ακολουθήστε όλες τις παραμέτρους που αναφέραμε παραπάνω, με κόστος μόνο 279 $, αυτό είναι το καλύτερο μπλέντερ για τα χρήματά σας.

Εξάλλου, η διδασκαλία κάθε συστατικού και σκοπού διδάσκει στη νεότερη γενιά τη σημασία της άσκησης ενώ ακολουθεί μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Για σκόνη πρωτεΐνης, αγοράζω πρωτεΐνη ορού γάλακτος από ένα κατάστημα υγιεινής διατροφής. Φροντίστε να το αποθηκεύετε σε κλειστό δοχείο για να αποφύγετε τα έντομα και την υγρασία.

Είναι σημαντικό να μην προσθέτετε ζάχαρη στα γλυκά ή να χρησιμοποιείτε φυσικά γλυκαντικά όπως τα μούρα. Ο χυμός φρούτων είναι τέλειος για εσάς, αλλά μπορείτε να τον προσθέσετε σε οποιοδήποτε γεύμα, συμπεριλαμβανομένων των γλυκών και του πρωινού. Μπορείτε να σχεδιάσετε smoothies κόβοντας μπανάνες και βρίσκοντας ένα μείγμα σε σκόνη πρωτεΐνης χαμηλών υδατανθράκων.

Μια τέτοια συνταγή smoothie με χαμηλούς υδατάνθρακες: 6 μεγάλες κατεψυγμένες φράουλες 1 συσκευασία γιαούρτι με χαμηλούς υδατάνθρακες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες 8-10 ουγκιές γάλα μέλι στέβια μπορεί να προστεθεί στη γεύση και να γλυκάνει τα φυσικά επιδόρπια. Αφού ανακατέψετε το σέικ, είναι καλύτερο να το ανακατέψετε αμέσως και να το πιείτε. Εάν επιλέξετε να διπλασιάσετε την επιπλέον συνταγή στην πορεία, φροντίστε να την αποθηκεύσετε σε ένα δροσερό δοχείο τύπου thermos. Ανακινήστε πριν το σερβίρετε.