Κολπική χειρουργική στην Ινδία | Διαδικασία, γεγονότα και κόστος κολπικής χειρουργικής

Η κολπική χειρουργική (κολποπλαστική) είναι μια αισθητική επέμβαση που στοχεύει στην αναμόρφωση και αναδόμηση των γεννητικών οργάνων των γυναικών. Ωστόσο, δεν είναι ιατρική απαίτηση κανενός είδους, αλλά ψυχολογικό τραύμα για πολλές γυναίκες. Γι’ αυτό οι γυναίκες επιλέγουν την κολπική επέμβαση για να ανακτήσουν την καθημερινή τους αυτοπεποίθηση. Λοιπόν, ας ανακαλύψουμε τι είναι και τι είδους διαδικασίες περιλαμβάνει αυτή η θεραπεία και ποιες προφυλάξεις πρέπει να λάβετε πριν πάτε για κολπική επέμβαση.

Επεμβάσεις Κολπικής Χειρουργικής

Η κολπική χειρουργική έχει πολλές διαδικασίες που ασχολούνται με ένα διαφορετικό μέρος της κολπικής θεραπείας. Ας ρίξουμε μια ματιά στις διάφορες διαδικασίες αυτής της θεραπείας.

χειλεοπλαστική

Η χειλεοπλαστική είναι κυρίως μια θεραπεία ιστού εξωτερικού στρώματος της γεννητικής περιοχής. Αυτό το εξωτερικό στρώμα επεξεργασίας των γεννητικών οργάνων είναι κομμένο για να δώσει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων μια συμμετρική και ελκυστική εμφάνιση. Αυτή η διαδικασία έχει κυρίως δύο λειτουργίες. Η πρώτη είναι η θεραπεία των μικρών χειλέων και η δεύτερη είναι η θεραπεία των μεγάλων χειλέων.

Μάθετε περισσότερα για Αισθητική Γυναικολογία

Υμενοπλαστική

Υμένας από ρήξη γυναίκας λόγω του αθλητισμού και του σεξ. Εξαιτίας αυτού, πολλές γυναίκες πηγαίνουν για υμενοπλαστική για να επαναφέρουν τον παρθενικό υμένα στο αρχικό τους σχήμα.

Κολπική σύσφιξη και λεύκανση

Στη διαδικασία της κολπικής σύσφιξης, γίνεται μια χειρουργική επέμβαση στην περιοχή των γεννητικών οργάνων για να μειωθεί το άνοιγμά της και να ενισχυθεί ο ιστός γύρω από τα γεννητικά όργανα για να της δώσει μια νεότερη όψη. Μερικές φορές χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ολικής αποκατάστασης του κόλπου για τη σύσφιξη των γεννητικών οργάνων.

Ο κολπικός φωτισμός ή ο φωτισμός των γεννητικών οργάνων γίνεται εξ ολοκλήρου στην εξωτερική περιοχή των γεννητικών οργάνων. Σε λεύκανση των γεννητικών οργάνων, ένα λέιζερ αφαιρεί τα σκοτεινά σημεία γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων για να δώσει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων ένα δίκαιο χρώμα που ταιριάζει με το σώμα.

G- Ενίσχυση σημείων

Το G-Spot είναι αναπόσπαστο μέρος των γεννητικών οργάνων των γυναικών. Είναι υπεύθυνο για να σας δώσει ένα αίσθημα ευτυχίας κατά τη διάρκεια της Συνουσίας. Πολλές γυναίκες όμως έχουν πρόβλημα να βιώσουν αυτή την ευχαρίστηση. Για αυτόν τον λόγο, η ενίσχυση του σημείου G είναι τόσο δημοφιλής στις γυναίκες. Σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε ευτυχία.

Πώς να προετοιμαστείτε για κολπική χειρουργική

Πριν πάτε για κολπική επέμβαση, θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένα γεγονότα και καταστάσεις σχετικά με αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, θα γλιτώσετε τον εαυτό σας από πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

  1. Ενημερώστε τον χειρουργό σας πριν από την ώρα της επέμβασης
  2. Πρέπει να κάνετε πολλές εξετάσεις πριν από την κολπική επέμβαση, όπως τεστ εγκυμοσύνης, εξετάσεις αίματος.
  3. Σταματήστε τις καπνιστικές σας συνήθειες εβδομάδες πριν από τη χειρουργική επέμβαση για να αποφύγετε καταστάσεις αποτυχίας αναισθησίας.
  4. Θα θέλατε να μην κάνετε σεξουαλική επαφή το βράδυ πριν από το χειρουργείο; Θα δημιουργήσει προβλήματα στο χειρουργείο σας.

Κόστος Χειρουργικής

Το κόστος της κολποπλαστικής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χειρουργική μέθοδο και τη θεραπεία σας. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε, εάν λαμβάνετε θεραπεία για σύσφιξη του κόλπου με τη συμβατική μέθοδο. Στη συνέχεια, το κόστος κολπικής σύσφιξης θα κυμαίνεται από 25.000 ρουπίες έως 45.000 ρουπίες. Πού αλλού, εάν κάνετε θεραπείες λεύκανσης των γεννητικών οργάνων με λέιζερ. Το κόστος θα μειωθεί και θα γίνει από 10.000 ρουπίες έως 20.000 ρουπίες ανάλογα με την αμοιβή του χειρουργού σας και τις χρησιμοποιούμενες μεθόδους.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά την επέμβαση

Μετά από κολπική επέμβαση, θα πρέπει πάντα να κάνετε κάποια πράγματα για να έχετε καλύτερη και γρήγορη ανάρρωση.

  1. Χρησιμοποιήστε φαρδιά εσώρουχα και πιτζάμες για να αποφύγετε την τριβή στην περιοχή των γεννητικών σας οργάνων.
  2. Μείνετε μακριά από αθλήματα και άλλες δραστηριότητες.
  3. Τρώτε υγιεινά φρούτα και τροφή για να αυξήσετε το ρυθμό αποθεραπείας σας.
  4. Καθαρίστε και πλύνετε σωστά τα γεννητικά σας όργανα για να αποφύγετε μολύνσεις.
  5. Αποφύγετε τη σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια του χρόνου αποθεραπείας σας.

Επίσης, διαβάστε για Κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης Mishka στην Τζαϊπούρ

Παρενέργειες Κολπικής Χειρουργικής

Αν και η κολπική επέμβαση είναι ασφαλής, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις όπου απαιτείται αποκατάσταση. Μερικές γυναίκες αντιμετωπίζουν μικρές, παρενέργειες μετά την επέμβαση. Αυτές οι παρενέργειες μπορεί να είναι αιμορραγία, μόλυνση, αλλεργίες σε αναισθητικά ή, σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, απώλεια ευαισθησίας στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ωστόσο, αυτές οι παρενέργειες είναι εύκολα διαχειρίσιμες, οπότε μην ανησυχείτε για αυτές.

Μερικές παρανοήσεις για την κολποπλαστική

Η κολποπλαστική είναι σχετικά στην Ινδία, λόγω της λανθασμένης αντίληψης ότι κυκλοφορεί στους δρόμους. Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι οι χειρουργικές επεμβάσεις στον κόλπο προκαλούν υπογονιμότητα, ενώ κάποιες πιστεύουν ότι αυτή η επέμβαση προκαλεί βλάβη στα νεύρα. Καταρχήν, επιτρέψτε μου να σας πω ότι όλα αυτά είναι μύθοι για την Κολποπλαστική, και δεν έχει καμία σχέση με τη γυναικεία υπογονιμότητα. Είναι μια αισθητική επέμβαση για τη βελτίωση της εμφάνισης και της αίσθησης των γεννητικών οργάνων και δεν έχει καμία σχέση με τον αναπαραγωγικό κύκλο των γυναικών.

Τελικός Λόγος Σχετικά με την Κολπική Χειρουργική

Η κολπική χειρουργική μπορεί να τονώσει τη ζωή πολλών γυναικών και να τους προσφέρει τη ζωή που επιθυμούν. Αλλά λόγω της έλλειψης δημοτικότητας και διαθεσιμότητας, πολλές γυναίκες αναγκάστηκαν να ζήσουν ψυχολογικά τραύματα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας παρείχε μια κατανόηση της βασικής διαδικασίας και των βασικών πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε για να πετύχετε.