Κατανόηση της θεραπείας με λέιζερ για τη διαχείριση του πόνου των κατοικιδίων

Το να διατηρούμε τα κατοικίδιά μας υγιή και χαρούμενα είναι πάντα προτεραιότητα. Όταν τα κατοικίδιά μας αρρωσταίνουν ή τραυματίζονται, είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσουμε να υποφέρουν. Βρίσκοντας το κατάλληλο διαχείριση του πόνου είναι απαραίτητο για να διατηρήσουμε τα κατοικίδιά μας υγιή. Η θεραπεία με λέιζερ είναι μια εξαιρετική επιλογή για κατοικίδια που έχουν υποστεί πρόσφατα τραυματισμό ή καταπολεμούν μια εκφυλιστική ασθένεια. Αν και μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, η θεραπεία με λέιζερ είναι ασφαλής, αποτελεσματική και εύκολη στην εκτέλεση.

Τι είναι η θεραπεία με λέιζερ;

Η θεραπεία με λέιζερ χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας λέιζερ για να βοηθήσει στη θεραπεία των τραυματισμών του κατοικίδιου ζώου σας. Το μικρό λέιζερ εκπέμπει μια ακτίνα λέιζερ μέσω της γούνας και του δέρματος του κατοικίδιου ζώου σας, διαπερνώντας την άρθρωση, τους μυς ή τα όργανα. Το λέιζερ ενεργοποιεί την αυξημένη ροή αίματος που μπορεί να προωθήσει την επούλωση και να βοηθήσει να κρατηθούν οι κουρασμένες και επώδυνες αρθρώσεις κινητές. Θεραπεία με λέιζερ είναι απολύτως ασφαλές και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συνεδριών ή των ραντεβού. Επιπλέον, αυτή η ήπια θεραπεία είναι μη επεμβατική, επιτρέποντας στο κατοικίδιό σας να θεραπεύσει και να παραμείνει ήρεμο μέσω της θεραπείας. Η θεραπεία με λέιζερ είναι μια θαυμάσια εναλλακτική λύση στα φάρμακα διαχείρισης του πόνου και προσφέρει μια ασφαλή εναλλακτική λύση για την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης και την προώθηση υγιών αρθρώσεων.

Σε ποιες καταστάσεις μπορεί να βοηθήσει η θεραπεία με λέιζερ;

Αυτή η επιλογή θεραπείας είναι δημοφιλής επειδή μπορεί να βοηθήσει με τόσες πολλές συνθήκες για τα κατοικίδια ζώα σας. Η θεραπεία με λέιζερ είναι εξαιρετική για γάτες και σκύλους, αν και μπορεί να χρησιμοποιείται πιο συχνά με σκύλους. Μερικές κοινές παθήσεις και τραυματισμοί που η θεραπεία με λέιζερ μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση και τη θεραπεία περιλαμβάνουν:

  • Πρόσφατες χειρουργικές τομές
  • Σπασμένα κόκκαλα
  • Δυσπλασία ισχίου
  • Δυσπλασία αγκώνα
  • Αρθρίτιδα
  • Λοιμώξεις αυτιών

Επειδή η θεραπεία με λέιζερ βοηθά στη δημιουργία ροής αίματος και στην παραγωγή κυττάρων, πραγματικά δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των καταστάσεων ή ασθενειών που μπορεί να βοηθήσει η θεραπεία με λέιζερ.

Διαβάστε περισσότερα: Κινέζικος κόκκινος σκύλος: Laizhou Hong

Πώς είναι ένα κανονικό ραντεβού;

Ένα τυπικό ραντεβού για θεραπεία θεραπείας με λέιζερ είναι γρήγορο και εύκολο. Στην αρχή του ραντεβού, Η ομάδα μας θα εξασφαλίσει ότι ο σκύλος σας θα παραμείνει ήρεμος και άνετος. Τα μικρότερα σκυλιά θα στηρίζονται στο τραπέζι της εξέτασης, ενώ τα μεγαλύτερα σκυλιά θα ξαπλώνουν στο πάτωμα. Θα αγγίξουμε πρώτα το λέιζερ στο δέρμα του κατοικίδιου ζώου σας με το λέιζερ απενεργοποιημένο, ώστε το κατοικίδιο ζώο σας να συνηθίσει την εμφάνιση και την αίσθηση του λέιζερ. Στη συνέχεια, όταν το κατοικίδιο ζώο σας νιώθει άνετα, θα ενεργοποιήσουμε το λέιζερ και θα ξεκινήσουμε τη θεραπεία. Αναμένετε περίπου πέντε λεπτά θεραπείας με λέιζερ για κάθε άρθρωση ή τραυματισμένη περιοχή.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστεί ο σκύλος μου;

Το πόσες συνεδρίες χρειάζεται ο σκύλος σας για να θεραπεύσει έναν τραυματισμό ή μια ασθένεια θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον σκύλο σας και την κατάσταση του σκύλου σας. Για τους περισσότερους ασθενείς, περίπου δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετή θεραπεία για να παρατηρήσετε σημαντική βελτίωση στη στάση και την κινητικότητα του σκύλου σας. Να περιμένετε δύο ραντεβού την εβδομάδα για τους δύο πρώτους μήνες. Εάν ο σκύλος σας εξακολουθεί να είναι δύσκαμπτος ή έχει κινητικά προβλήματα μετά τους δύο πρώτους μήνες, είναι δυνατό να προσθέσετε ένα τρίτο ραντεβού στο σχέδιο θεραπείας. Η θεραπεία με λέιζερ είναι ασφαλής και ήπια και δεν είναι δυνατή η υπερβολική αντιμετώπιση ενός τραυματισμού με θεραπεία με λέιζερ.