Καλύτερη εφαρμογή κατασκοπείας για τηλέφωνα Android 2020

εφαρμογή κατασκοπείας για android

Μια απλή σάρωση ερωτήσεων για τις μηχανές αναζήτησης δείχνει τον τεράστιο αριθμό των ανθρώπων που αναζητούν μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή κατασκοπείας για Android ανεπαίσθητος. Τα τηλέφωνα Android έχουν κορυφαία βαθμολογία και ως εκ τούτου, οι γονείς μπορεί να θέλουν να παρακολουθούν τις ενέργειες των παιδιών στο διαδίκτυο.

Με τον ίδιο τρόπο, οι εταιρείες μπορεί να θέλουν να ελέγχουν την πρόσβαση σε επιχειρηματικές συσκευές. Όποια και αν είναι η κατάσταση, οι εφαρμογές κατασκοπείας που λειτουργούν διακριτικά είναι ζωτικής σημασίας για την εκπλήρωση αυτών των στόχων. Αυτά τα προγράμματα μπορούν να λάβουν μία από τις πληροφορίες εάν τη θέλετε ενώ εργάζεστε κάτω από το κάλυμμα.

Παρακάτω παρατίθενται οι δέκα καλύτερα κρυμμένες εφαρμογές κατασκοπείας για Android που έχουμε επιμεληθεί μετά από ώρες προσεκτικής μελέτης. Αυτές είναι μια από τις πιο γνωστές επιλογές τώρα.

Στο τέλος, σκοπός μας είναι να σας επιτρέψουμε να βρείτε τις ιδανικές εφαρμογές κατασκοπείας που μπορεί να εξυπηρετήσουν τον στόχο. Αξιολογήσαμε αυτά τα προγράμματα με διάφορα κριτήρια, όπως το σύνολο χαρακτηριστικών, την εξυπηρέτηση πελατών και τη ζήτηση ριζοβολίας. Ας πάμε κατευθείαν στα σχέδια και ας καθορίσουμε ποια λάμπουν.

TheWiSpy

Το TheWiSpy δεν είναι κάποιο νέο όνομα σε σχέση με την πιο εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή κρυφού κατασκόπου για Android. Το πρόγραμμα ακτινοβολεί και ξεχωρίζει από το κοινό λόγω των πολλών χαρακτηριστικών του. Σε μια άλλη ενότητα που ακολουθεί αμέσως αυτή, θα δούμε τι ακριβώς κάνει το TheWiSpy παγκόσμιο ηγέτη ολόκληρου.

Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε συνομιλίες κοινωνικής δικτύωσης εκτός από μηνύματα SMS. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιθεωρήσετε τη θέση GPS αυτού του στόχου σε πραγματικό χρόνο και να τοποθετήσετε ειδοποιήσεις γεωγραφικής παράβασης. Μπορείτε ακόμη και να πιάσετε τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης με ένα πάτημα.

Το TheWiSpy έχει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά. κυριολεκτικά δεν είναι δυνατόν να τα απαριθμήσουμε εδώ. Θα δούμε ακριβώς τι κάνει το TheWiSpy τόσο ιδιαίτερο και πώς λειτουργεί με διακριτικό τρόπο.

Γιατί το TheWiSpy είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές κατασκοπείας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούμε να αναφέρουμε. Για αρχή, θα ανακαλύψετε αναπόφευκτα ότι πολλές εφαρμογές κατασκοπείας για Android χρειάζονται ο καταναλωτής να κάνει root στο smartphone. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ τεχνικά εμπλεκόμενη διαδικασία που περιλαμβάνει πολλαπλές ενέργειες. Σίγουρα δεν είναι τέλειο για αρχάριους!

Ωστόσο, οι περισσότερες καινοτόμες λειτουργίες παρακολούθησης, όπως η παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι συχνά δυνατές χωρίς να προσδιορίσετε τον στόχο. Αυτό συμβαίνει επειδή απαιτείται ένας βαθμός τεχνικής ικανότητας για τη λήψη τέτοιων ευαίσθητων πληροφοριών. Ωστόσο, το TheWiSpy χρησιμοποιεί καινοτόμους αλγόριθμους για να κατασκοπεύει ένα κινητό τηλέφωνο χωρίς root.

Χαρακτηριστικά

Η ικανότητα λειτουργίας χωρίς να χρειάζεται root το τηλέφωνο στόχου είναι πραγματικά ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Αυτό απλοποιεί πραγματικά τη διαδικασία εγκατάστασης. Θα ξεκινήσετε με τη χρήση του προγράμματος πολύ γρήγορα.

Το πρόγραμμα είναι αξιόπιστο και χρησιμοποιείται από αμέτρητα άτομα σε όλο τον κόσμο. Αυτό μιλάει πολλά για το σύνολο δυνατοτήτων και την αξιοπιστία του προγράμματος. Ένα πρόγραμμα που έχει ελεγχθεί από μια παγκόσμια κοινότητα καταναλωτών πρέπει να είναι συγκεκριμένο, σωστά;

Το TheWiSpy χρησιμοποιεί ό,τι απαιτεί εξελιγμένη τεχνολογία stealth. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα εκτελείται με τρόπο που το καθιστά μη ανιχνεύσιμο στο smartphone. Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, το εικονίδιο θα διαγραφεί μετά την εγκατάσταση.

Καθώς είναι ένα ελάχιστο αποτύπωμα μνήμης, λειτουργεί με διακριτικό τρόπο χωρίς να επιβραδύνει το smartphone του στόχου. Πολλές εφαρμογές κατασκοπείας εμφανίζουν το τηλέφωνο, καθιστώντας τις εμφανείς.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το TheWiSpy μπορεί να βελτιστοποιηθεί για να χρησιμοποιεί την μπαταρία με τον σωστό τρόπο. Δεν θα αδειάσει αμέσως όλες τις μπαταρίες του smartphone. Αφού ο στόχος βρει ότι η απόδοση της μπαταρίας είναι σχεδόν ανέγγιχτη, είναι πολύ πιθανό να μην εντοπίσει μια εφαρμογή κατασκοπείας που τρέχει στο κινητό του τηλέφωνο.

Θα μπορούσατε επίσης να απεγκαταστήσετε αμέσως το TheWiSpy στο τηλέφωνο στόχου από απόσταση.

Ο καλύτερος τρόπος για να κατασκοπεύσετε ένα κινητό τηλέφωνο με το TheWiSpy. Θα δούμε τις απλές ενέργειες που θέλετε να ακολουθήσετε για να έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το TheWiSpy.

Βήμα 1: Ξεκινήστε βλέποντας τον επίσημο ιστότοπο του TheWiSpy και εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό. Αυτό θα σας πάρει μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας γιατί μπορεί να τα χρειαστείτε μετά.

Θα πρέπει να αφήσετε τη λήψη. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες και παρέχετε στο πρόγραμμα κάθε συναίνεση που χρειάζεται. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος και την αποστολή όλων των πληροφοριών σας από απόσταση.

**Προσοχή σε προγράμματα που υπόσχονται να λειτουργούν σε συσκευές στόχου Android χωρίς εγκατάσταση. Δεν είναι τεχνικά εφικτό να παρακολουθείτε ένα κινητό τηλέφωνο Android χωρίς να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή κατασκοπείας. Αν δείτε αυτού του είδους την εφαρμογή, δεν είναι πολύ ειλικρινής και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την προστασία των δεδομένων σας. **

Βήμα 2: Τώρα, το μηχάνημα είναι έτοιμο να ξεκινήσει την παρακολούθηση, να επισκεφθεί έναν απομακρυσμένο υπολογιστή ή smartphone. Σε αυτό το σημείο, δεν χρειάζεστε φυσική πρόσβαση στο smartphone-στόχο από αυτό το στάδιο και μετά. Συνδεθείτε στον Πίνακα Ελέγχου με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Κάντε κλικ στο ” Μηνύματα ” για να βρείτε τα μηνύματα SMS στο smartphone. Κάντε κλικ ” Εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης ” για προβολή μηνυμάτων διαπροσωπικής δικτύωσης.

Είναι επίσης δυνατή η προβολή μηνυμάτων Snapchat μετά τη διαγραφή τους. Εάν θέλετε να παρατηρήσετε τη θέση GPS του στόχου, μπορείτε να το δείτε και να βάλετε ειδοποιήσεις γεωγραφικής επίθεσης. Ένα άλλο φανταστικό χαρακτηριστικό του προγράμματος TheWiSpy Android είναι το Android Keylogger σας.

Το keylogger είναι ένα πρόγραμμα που καταγράφει τα περισσότερα από τα πλήκτρα στη συσκευή όπου έχει ρυθμιστεί. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε αυτές τις πληροφορίες από απόσταση και να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό τους.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να σημειώσετε ότι το TheWiSpy έχει πραγματικά πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Θα μπορούσατε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια ματιά στη ζωντανή παρουσίαση του TheWiSpy στον ιστότοπο για να κάνετε μια περιήγηση σε αυτό το πρόγραμμα προτού το επιλέξετε.