Καλύτερα παιχνίδια αγώνων για Android – 2022 (Αυτοκίνητο και Ποδήλατο)

Τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια Android
Τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων για Android

Τα παιχνίδια αγώνων είναι η καλύτερη στιγμή για να διασκεδάσουν οι έφηβοι ή τα νήπια. Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων για Android που είναι διαθέσιμα, τα οποία κυβερνούν πλήρως την αγορά και τις καρδιές των ανθρώπων. Έχουμε καταχωρήσει πρώτα τα παιχνίδια αγώνων αυτοκινήτου και ακολουθούν τα Ποδήλατα. Ας ελέγξουμε τη λίστα.

Λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια αυτοκινήτου Android Racing 2022:

Παρακάτω είναι η λίστα των κορυφαίων παιχνιδιών αγώνων αυτοκινήτου τόσο για κινητά όσο και για tablet Android. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για παιχνίδια αγώνων ποδηλάτων.

Real Racing 3

Το Real Racing 3 είναι μια καταπληκτική κάρτα sim οδήγησης, δωρεάν για παιχνίδι, η οποία επιτρέπει σε κάποιον να αναλάβει το τιμόνι ορισμένων αυτοκινήτων του πραγματικού κόσμου καθώς οδηγείτε στις όμορφες πίστες αγώνων του πραγματικού κόσμου. Διαθέτει πολυάριθμους τρόπους παιχνιδιού που μπορείτε να αλλάξετε ανάλογα με τη διάθεσή σας, που περιλαμβάνει επίσης χρονοδοκιμές, τυπικούς αγώνες και μια εκπληκτική λειτουργία time Shift για πολλούς παίκτες, η οποία προσφέρει ποικίλες προκλήσεις στους παίκτες για να διασκεδάσουν. Οι ενημερώσεις προσθέτουν συνεχώς νέο περιεχόμενο, όπως νέα αυτοκίνητα και αγώνες αγώνων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Διαβάστε επίσης: Τα 10 καλύτερα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας

Asphalt Xtreme

Το Asphalt Xtreme είναι ένα εκπληκτικό και συναρπαστικό παιχνίδι δρομέων εκτός δρόμου, το οποίο γίνεται συναρπαστικό καθώς οι παίκτες αγωνίζονται μέσα σε φαράγγια και αμμόλοφους σε μια ποικιλία τρόπων παιχνιδιού. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν πίσω από το τιμόνι μιας ποικιλίας κατηγοριών οχημάτων και η γκάμα είναι εκπληκτική – από αμαξίδια αμμόλοφων έως μεγάλα φορτηγά τέρατα και επίσης αυτοκίνητα με άδεια από μερικά μεγάλα ονόματα της αγοράς όπως Jeep, Ford και Dodge. Εκτός από τις βασικές πέντε λειτουργίες παιχνιδιού που υποστηρίζει το παιχνίδι και τις εκατοντάδες εκδηλώσεις και προκλήσεις σταδιοδρομίας, το Asphalt Xtreme διαθέτει ένα ενδιαφέρον ζωντανό multiplayer που έχει τη δυνατότητα να έχει έως και οκτώ παίκτες να πηγαίνουν πρόσωπο με πρόσωπο στην πίστα.

Asphalt 9 Legends

Αυτό το παιχνίδι στην τελευταία του έκδοση εστιάζει σε εντυπωσιακά υπεραυτοκίνητα από ορισμένους διάσημους και καταπληκτικούς κατασκευαστές όπως οι Ferrari, Porsche, Lamborghini και W Motors. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να κάνετε κάθε αυτοκίνητο σαν τη δική σας έκδοση με μια δυνατότητα προσαρμογής που περιλαμβάνει υλικά, χρώματα και ζάντες. Στη συνέχεια, μπορείτε να το αφαιρέσετε για μια περιστροφή στη λειτουργία καριέρας, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 60 σεζόν και 800 συμβάντα, που υποστηρίζονται επίσης με ένα online multiplayer. Η εστίαση του Asphalt είναι ακατέργαστα στη διασκέδαση arcade και, ως εκ τούτου, έχει ενισχύσεις ταχύτητας παλμών nitro, περιστροφές 360 μοιρών που συνδυάζονται με λεία, εξαιρετικά λεπτομερή αυτοκίνητα και οπτικά εφέ ποιότητας κονσόλας για να προσθέσουν στη συγκίνηση του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Οι δέκα καλύτεροι ιστότοποι για να παίξετε παιχνίδια στο διαδίκτυο

Need For Speed: Χωρίς όρια

Αυτό είναι ένα δωρεάν παιχνίδι αγώνων που προσφέρει μια συγκριτικά μικρότερη αλλά σίγουρα πιο έντονη ζώνη αγώνων καθώς περνάτε σε μια υπόγεια πίστα αγώνων δρόμου. Οι τεχνικές drifting, drafting και έξυπνης χρήσης του nitro είναι απολύτως απαραίτητες για τη νίκη και οι νίκες με τη σειρά τους κερδίζουν μέρη για να τροποποιήσετε τα αυτοκίνητά σας ή τα σχέδια που ξεκλειδώνουν περαιτέρω νέες μηχανές. Το NFS: No Limits διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συστημάτων εντός του παιχνιδιού, καθώς και ένα καλά διαμορφωμένο σύστημα καυσίμου που το καθιστούν ένα ακόμα πιο συναρπαστικό παιχνίδι.

Grand Prix Story 2

Για κάτι που είναι λίγο λιγότερο έντονο σε σύγκριση με το Motorsport Manager, το Grand Prix Story 2 είναι ένα ελαφρύ RPG διαχείρισης στο χαρακτηριστικό ιδιόρρυθμο στυλ καρτούν του Ιάπωνα προγραμματιστή Kairosoft που είναι γνωστός για αυτό. Ως διαχειριστής της δικής σας αγωνιστικής ομάδας, αυτό που κάνετε είναι να εκπαιδεύσετε τους οδηγούς σας, να βρείτε χορηγούς για την ομάδα μαζί με τα οχήματα και τα εξαρτήματα που χρειάζεστε για να κυριαρχήσετε στους αγώνες. Αυτό σίγουρα φαίνεται σαν μια καλή προσέγγιση για όσους τους αρέσουν οι αγώνες, αλλά θα προτιμούσαν μια προσέγγιση πιο μακριά από την πίστα και τον αγώνα.

CSR Racing 2

Αυτό το παιχνίδι συνδυάζει μερικά πολύ ωραία γραφικά μαζί με κάποιο τακτοποιημένο και ευθύ τύπο παιχνιδιού δρόμου συρμού. Καθώς οι παίκτες ανταγωνίζονται σε κούρσες συρμού, δεν οδηγείτε πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έτσι, το παιχνίδι κερδίζεται από αυτόν που έχει μια ακριβή εκκίνηση, τέλεια φορές τις αλλαγές ταχυτήτων και ξεγελά σχολαστικά τα άλλα αυτοκίνητα. Οι παίκτες μπορούν να δουλέψουν μέσω μιας καμπάνιας για έναν παίκτη, αν το θέλουν ή ακόμα και σε ένα online multiplayer head-to-head, αν θέλουν να πολεμήσουν εναντίον άλλων παικτών. Ωστόσο, δεν πρόκειται μόνο για τους αγώνες δρόμου και οι παίκτες μπορούν επίσης να κάνουν τα πάντα με διαφορετικές προσαρμογές αυτοκινήτων, τροποποιώντας τη βαφή εδώ και εκεί, τις ζάντες, την εσωτερική επένδυση και τα τεχνικά στοιχεία όπως οι σχέσεις μετάδοσης και η πίεση των ελαστικών όπως τους αρέσει.

ΠΑΚΟ 2

Με το PAKO 2, το ατελείωτο τρελό παιχνίδι οδήγησης των Three Men Games βάζει έναν παίκτη στη θέση του οδηγού καθώς τρέχει γρήγορα για να παραλάβει το πλήρωμα που δραπετεύει από μια ληστεία, γεγονός που κάνει αυτή τη διεπαφή παιχνιδιού διαφορετική από άλλες διεπαφές gaming. Αργότερα από εκεί, κάποιος βρίσκεται σε μια ξέφρενη και συναρπαστική καταδίωξη απόδρασης ενάντια στους μπάτσους που θέλουν να πυροβολήσουν μια σφαίρα. Καθώς κάποιος προσπαθεί να φτάσει κοντά στο τελικό σημείο διαφυγής, κερδίζοντας πολλούς πόντους και power ups, αναβαθμίσεις ταξιδεύοντας στην πορεία, το παιχνίδι γίνεται ενδιαφέρον. Κάποιος μπορεί να επιλέξει να δαπανήσει αυτούς τους πόντους για την αγορά νέων οχημάτων και την αναβάθμιση των επιπέδων. Συνολικά, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Αδύνατον

Αυτό το παιχνίδι έχει έναν κομψό και ατελείωτο οδηγό που σας οδηγεί σε ένα ενδιαφέρον αστικό τοπίο με φωτισμό νέον, όπου κινείστε σε μια κυκλική ράγα. Περιλαμβάνει πολλές περιστροφές και αποφεύγοντας τα διάφορα εμπόδια σε μια διακαή προσπάθεια να διαρκέσει στο παιχνίδι για όσο το δυνατόν περισσότερο. Η απλότητα λειτουργία παιχνιδιού του παιχνιδιού σας προσφέρει μια ομαλή εισαγωγή, αλλά καθώς προχωράτε προς τα εμπρός, οι ολοένα και πιο δύσκολες λειτουργίες Futile και Ultra προσφέρουν συγκριτικά πιο προκλητικές, συναρπαστικές και ειλικρινείς εμπειρίες δολοφονίας.

Παγκόσμια περιοδεία Horizon Chase

Λαμβάνοντας τεράστια έμπνευση από διάφορα παιχνίδια κονσόλας αγώνων όπως το Rush, το Out Run και προσθέτοντας σε αυτό κάποια μοντέρνα λάμψη για κινητά είναι το παιχνίδι που ονομάζεται Horizon Chase. Αυτή η καταδίωξη σας κάνει να κάνετε κρουαζιέρα μέσα από μια προοπτική τρίτου προσώπου σε έναν ανταγωνιστικό αγώνα arcade μέσα από εκπληκτικές πίστες σε όλο τον κόσμο καθώς κάνετε έξυπνο αναβάτη για την pole position. Το παιχνίδι στο σύνολό του διαθέτει περίπου 73 διαφορετικές πίστες για αγώνες, ταξιδεύοντας σε 32 διαφορετικές πόλεις και συναρπαστικά 16 αγωνιστικά αυτοκίνητα με δυνατότητα αναβάθμισης που κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης: Οι κορυφαίοι 29 άχρηστοι ιστότοποι στο Διαδίκτυο που υπάρχουν στην πραγματικότητα

Παρακολούθηση βρωμιάς

Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ρετρό παιχνίδι αγώνων. Τα γραφικά που χρησιμοποιούνται, τα στοιχεία ελέγχου που προστέθηκαν και διάφορα άλλα στοιχεία επηρεάζονται πάρα πολύ από τα παιχνίδια αγώνων με τους προηγούμενους τίτλους. Εκτός από αυτό, αυτό το παιχνίδι διαθέτει μερικούς πραγματικούς και εντυπωσιακούς δρομείς απευθείας από την πίστα εκτός δρόμου. Με 24 αυτοκίνητα για να διαλέξετε και δέκα διαδρομές για κρουαζιέρα, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να έχετε τα χειριστήρια στην οθόνη εάν δεν σας αρέσει να γέρνετε ξανά και ξανά τη συσκευή σας για να οδηγείτε. Κάποιος μπορεί ακόμη και να επιλέξει να τρέξει αγώνες έως και 100 γύρους αν θέλει να περάσει λίγο πραγματικό χρόνο παίζοντας αυτό το παιχνίδι.

Horizon Chase

Αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο παιγμένα παιχνίδια αγώνων του 2015. Διαθέτει εξαιρετικά γραφικά εμπνευσμένα από ρετρό και προσφέρει τόσα πολλά να κάνει για έναν αναβάτη. Παρουσιάζει δεκάδες πίστες, μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων για ξεκλείδωμα και πολλά άλλα. Αυτό που κάνει αυτό το παιχνίδι εντελώς μοναδικό είναι ότι διαθέτει επίσης πλήρη υποστήριξη Android TV, υποστήριξη NVIDIA Shield TV και ένας παίκτης μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει τα περισσότερα χειριστήρια παιχνιδιών με αυτό. Για να προσθέσετε σε όλα αυτά, υπάρχει επίσης μια online λειτουργία πολλών παικτών και πίνακες κορυφαίων για να ολοκληρώσετε την εμπειρία και να προσθέσετε περισσότερη διασκέδαση σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Τα καλύτερα παιχνίδια Android αγώνων ποδηλάτων:

Traffic Rider

Για μια πιο επιθετική προσέγγιση στην οδήγηση μοτοσικλέτας, το παιχνίδι που ταιριάζει απόλυτα είναι το Traffic Rider. Είναι ένα παιχνίδι μοτοσικλέτας πρώτου προσώπου στο οποίο πρέπει να περάσετε και να διασχίσετε λωρίδες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Το παιχνίδι έχει να κάνει με τα τρελά παρ’ ολίγον αστοχία, τα οποία δεν είναι εύκολο να τα αντιμετωπίσεις πάντα, οι παίκτες να σκοράρουν επιπλέον πόντους ή μερικές φορές μπόνους χρόνο για να παρακάμψουν έξυπνα τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, και ακόμη μεγαλύτερα μπόνους για να αποφύγεις την επερχόμενη κίνηση. Οι πόντοι που κερδίζετε μπορούν να δαπανηθούν για την αναβάθμιση της μοτοσυκλέτας σας ή την αγορά νεότερων μοτοσυκλετών ανάλογα με το ποια θα επιλέξει να πάει. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία καριέρας που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε μέσα από μια ποικιλία αποστολών και προκλήσεων που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

SBK 16

Εάν οι αστραπιαίοι πύραυλοι καβάλου είναι το είδος των πραγμάτων που πρέπει να εξερευνήσετε, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το SBK 16, το οποίο είναι το επίσημο παιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike. Οι παίκτες μπορούν να πάρουν το ρόλο μερικών καταπληκτικών διεθνών αναβατών αστέρων όπως ο Tom Sykes ή ο Sylvain Guintoli και να αγωνιστούν με απίστευτα γρήγορα ποδήλατα σε μερικές πραγματικά προκλητικές, πραγματικές πίστες αγώνων που είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν τους δρομείς. Οι παίκτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε μερικούς γρήγορους αγώνες, να παίξουν ένα πρωτάθλημα και επίσης να απολαύσουν μερικές δοκιμαστικές βόλτες. Μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες στο παιχνίδι περιλαμβάνουν μια νέα προβολή πιλοτηρίου που τοποθετεί τον παίκτη απευθείας στη ζώνη δράσης, μια υποστήριξη για φορητό χειριστήριο και τη δυνατότητα αναβάθμισης στην εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, η οποία μπορεί να γίνει με δύο μεθόδους – είτε μέσω αγορές εφαρμογών ή ξεπερνώντας τη λειτουργία πρόκλησης Test Ride. Αυτό το παιχνίδι είναι πολλά υποσχόμενο.

Διαβάστε επίσης: Οι 10 κορυφαίοι ιστότοποι για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά βίντεο κινουμένων σχεδίων

Riptide GP: Renegade

Riptide GP: Renegade, αυτή είναι η τελευταία δόση της επιστημονικής φαντασίας Riptide της Vector Unit που ονομάζεται δρομείς jetski. Αυτό το παιχνίδι διαθέτει μια λειτουργία καριέρας για έναν παίκτη μαζί με διαδικτυακές και τοπικές εκδηλώσεις αγώνων για πολλούς παίκτες που μπορούν να παιχτούν. Ως δρομέας, θα πρέπει να κάνετε ένα όνομα για τον εαυτό σας στην πολυπόθητη πίστα αγώνων ανεβαίνοντας αργά προς τα πάνω στην κορυφή για να ανακτήσετε τη δόξα. Ο μηχανικός κασκαντέρ του Riptide ενθαρρύνει τους παίκτες να αναλάβουν άγρια ​​ρίσκα, σε μεγάλα άλματα για να δημιουργήσουν ένα μετρητή turbo που προσθέτει συγκίνηση στο παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν επίσης να συλλέξουν μια ποικιλία από διαφορετικά αγωνιστικά σκάφη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και επίσης να ξεκλειδώσουν διάφορες νέες δεξιότητες, ακροβατικά και μοντέλα χαρακτήρων καθώς προχωρούν στο παιχνίδι.

Μπόνους: Παιχνίδι πτήσης

Red Bull Air Race 2

Αν θέλετε να πηδήξετε αμέσως στο πιλοτήριο και να πάρετε μέρος στο ταχύτερο μηχανοκίνητο αθλητισμό στον κόσμο, τότε αυτό είναι το παιχνίδι για εσάς. Το Red Bull Air Race 2 σάς διευκολύνει να αναλάβετε τον έλεγχο ορισμένων από τα πιο ευέλικτα ακροβατικά αεροπλάνα του κόσμου καθώς πετάτε ψηλά για να διαγωνιστείτε σε πολύ περισσότερους από 400 διαφορετικούς αγώνες σε συνδυασμό με διάφορα τοπικά, παγκόσμια και τουρνουά κατηγορίας. Η συνέχεια του προηγούμενου παιχνιδιού εισάγει ακριβείς κομψές βελτιώσεις στα γραφικά, καθώς και εκπληκτικές νέες μηχανικές, όπως διαμορφώσιμες αναβαθμίσεις πληρώματος και αεροσκάφους για ρύθμιση της απόδοσης της διαδρομής σας και αύξηση της ελκυστικότητας και της ρεαλιστικής αίσθησης του παιχνιδιού για τον αναβάτη.

Ελπίζω αυτή η λίστα με τα διάφορα παιχνίδια αγώνων να σας δώσει μια δίκαιη ιδέα και επίσης εκπληκτικές επιλογές για να διαλέξετε και να ξεκινήσετε αμέσως την κρουαζιέρα. Καλή οδήγηση ή οδήγηση όπως εσείς επιλέγετε. Μπράβο στην ταχύτητα!