Θεραπεία Αλλεργικής Βρογχίτιδας – Λύση Υγείας (Ομοιοπαθητική θεραπεία)

Τα βρογχοδιασταλτικά χαλαρώνουν τους μύες γύρω από τις αεροπορικές διαδρομές. Τα βρογχοδιασταλτικά βοηθούν στη μεγέθυνση ή την επέκταση των αεροπορικών διαδρομών και διευκολύνουν την αναπνοή. Και τα βρογχοδιασταλτικά βραχείας και μακράς δράσης είναι προσβάσιμα σε επιφυλακή. Τα στεροειδή, τα βλεννολυτικά φάρμακα χρησιμοποιούνται τακτικά για τη θεραπεία της υπερευαίσθητης βρογχίτιδας. Μερικές φορές οι ενδείξεις δυσμενώς ευαίσθητης βρογχίτιδας γίνονται τόσο σοβαρές που το οξυγόνο με ευελιξία στα αεροπορικά δρομολόγια απογοητεύεται. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η θεραπεία με οξυγόνο μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση των συνηθισμένων βαθμών οξυγόνου.

Η έγκαιρη θεραπεία σε απότομες και σοβαρές περιπτώσεις είναι αναμφισβήτητη απαίτηση. Τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να αποβούν θανατηφόρες. Για σίγουρη θεραπεία, μια λύση είναι απαραίτητη. Σε περίπτωση που ένα άτομο αντιμετωπίζει ενδείξεις δυσμενώς ευαίσθητης βρογχίτιδας, ορισμένες θεραπείες στο σπίτι μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπτώσεων. Παρά το γεγονός ότι δεν θα διορθώσει, ωστόσο μειώσει την αγωνία λόγω αυτής της ασθένειας. Το σπίτι θεραπεύεται σαν υγραντήρας για να υγράνει τον αέρα και να απελευθερώνει σωματικά υγρά. Η χρήση υγραντήρα θα διευκολύνει την αφαίρεση του αερισμού των πνευμόνων. Ο συριγμός θα μειωθεί. Άτομα με άσθμα και εξαιρετικά δυσμενώς ευαίσθητα βρογχίτιδα θα πρέπει να ελέγξουν την ευεξία τους πριν χρησιμοποιήσετε έναν υγραντήρα.

Πίνοντας πολλά υγρά και χυμούς. Αυτό θα διασκορπίσει το σωματικό υγρό που έχει κολλήσει επίμονα στις αεροπορικές διαδρομές.

Σβήνουμε με αλατόνερο ή χλιαρό νερό. Αυτό θα μειώσει την ανησυχία και θα δώσει ανακουφιστικά αποτελέσματα στο ενοχλημένο κάλυμμα του λαιμού και των πνευμόνων.

Οι τεχνικές πρόβλεψης ενσωματώνουν την αποφυγή ό,τι ενοχλεί και προκαλεί την επικάλυψη των αεροπορικών διαδρομών. Επιπλέον, σκοπεύει να απορρίψει καθένα από αυτά τα πράγματα από τα οποία επηρεάζεστε αρνητικά. Τα αλλεργιογόνα υπαίθριου χώρου, συμπεριλαμβανομένης της σκόνης, της σκόνης, των καυσαερίων, των τοξινών του αέρα, των συνθετικών ενώσεων, της τρίχας των κατοικίδιων είναι τα πράγματα που πρέπει να αποφύγετε. Μπορείτε να φοράτε ένα πέπλο ενώ βγαίνετε έξω ή αποφεύγετε την έξοδο σε μέρη γεμάτα με αυτά τα αλλεργιογόνα. Η αποφυγή του καπνού του τσιγάρου ή η μη έναρξη με κανένα τρόπο, είναι η πιο ιδανική προσέγγιση για την πρόληψη της πάθησης.

Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα προστατεύονται για χρήση. Αυτή η μέθοδος θεραπείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ή παράλληλα με συνήθεις θεραπευτικές τεχνικές για καλύτερα αποτελέσματα.

Ομοιοπαθητική θεραπεία για δυσμενώς ευαίσθητη βρογχίτιδα:

1. Εφέδρα Βούλγαρη

Η κύρια δράση του είναι στις βλεννώδεις μεμβράνες των βρογχιολίων. Αυτό το ομοιοπαθητικό φάρμακο γενικά χρησιμοποιείται ως αποσυμφορητικό σε περιπτώσεις ανάπτυξης σωματικών υγρών στους πνεύμονες και τους βρόγχους. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην απόχρεμψη του βλεννογόνου. Αυτό το φάρμακο θα βοηθήσει στη διευκόλυνση του δύσπνοικου ξόρκι χαλαρώνοντας τις περιορισμένες διαδρομές της αεροπορίας.

2. Grindelia robusta

Αποδεικνύεται ευρέως σε περιπτώσεις βρογχικού άσθματος και συνεχούς βρογχίτιδας. Τα αναπνευστικά προβλήματα με τις βλεννογόνες φλέβες και τον συριγμό βελτιώνονται με τη δράση αυτού του ομοιοπαθητικού φαρμάκου. Η ανάπτυξη βλεννογόνου ιξώδους στο στήθος μπορεί να προκαλέσει κατάχρηση. Τέτοιες συνθήκες μπορούν επίσης να εκκαθαριστούν με το Grindelia robusta

3. Ipecacuanha

Σε περιπτώσεις υπερευαίσθητης βρογχίτιδας με ξόρκια ενοχλητικής κακοήθειας με παρενέργειες αδιαθεσίας και ταλαιπωρίας βελτιώνεται με αυτό το συγκεκριμένο φάρμακο. Εξαιρετικά αποτελέσματα βρίσκονται στη θεραπεία της σύσφιξης στο στήθος, του βρογχικού άσθματος και της δύσπνοιας. Η δραστηριότητά του καλύπτει το hacking, τις επιθέσεις με ενοχλητική αναπνοή, τη διήθηση ραγών, το coryza και το προκλητικό hack. Μπορεί επίσης να είναι μια ιδέα σε περιπτώσεις του ατελείωτου hack με κάθε αναπνοή

4. Justicia adhatoda

Είναι μια φοβερή λύση για την ασθένεια του αναπνευστικού πλαισίου. Δίνει ανακούφιση πέντε αστέρων στη νόσο του ανώτερου αναπνευστικού οικοπέδου. Οι ενδείξεις του φυσιολογικού ιού, συμπεριλαμβανομένου του πονόλαιμου, του διεγερτικού χακαρίσματος, ανακουφίζονται με τη βοήθεια λίγων μερίδων. Παρομοίως βοηθάει από το dry hack, το hacking με συριγμό και το σφίξιμο πάνω από το στήθος. Πολύ καλά μπορεί να είναι μια ιδέα σε περιπτώσεις ακραίας δύσπνοιας και παροξυσμικού hack με ασθματικές επιθέσεις.

5. Lobelia inflata

Ανακουφίζει από τη δύσπνοια από το σφίξιμο του θώρακα. Έχει αποδειχθεί πολύτιμο κατά τη διάρκεια έντονων επιθέσεων βρογχικής νόσου και άσθματος. Βελτιώνει την ανεξέλεγκτη αμυχή που συνοδεύεται από αρρώστια, ταλαιπωρία και εφίδρωση.

Η βρογχίτιδα μπορεί να προκαλέσει πνευμονία στην περίπτωση που δεν αναζητήσετε θεραπεία. Η βρογχίτιδα είναι μια ασθένεια των αεροπορικών διαδρομών που οδηγούν στους πνεύμονές σας. Η πνευμονία είναι μια ασθένεια σε έναν ή δύο πνεύμονες. Σε περίπτωση που η βρογχίτιδα αφεθεί χωρίς θεραπεία, η ασθένεια μπορεί να μεταβεί από τα αεροπορικά δρομολόγια στους πνεύμονες.

Οι πιο κοινές αναλύσεις (μισές) ήταν έντονες βρογχίτιδα και έντονες εντατικοποιήσεις της συνεχιζόμενης βρογχίτιδας. Με την προτεινόμενη μέτρηση των 200 mg δοξυκυκλίνης από την αρχή, ακολουθούμενη κατά 100 mg κάθε μέρα από εκείνο το σημείο (ωστόσο τα 200 mg θα μπορούσαν να συνεχιστούν καθημερινά σε ακραίες περιπτώσεις), το 87% των ασθενών πέτυχε εξαιρετικά ή φοβερά αποτελέσματα.