Η καλύτερη εφαρμογή προγραμματισμού ταξιδιού για Android και IOS

Η οργάνωση ενός ταξιδιού μπορεί να είναι συντριπτική και ευχάριστη. Ποιο μέρος πρέπει να παραλείψετε και ποιο θα ήταν καλύτερη επιλογή για επίσκεψη; Πώς να διαχειριστείτε το χρόνο κατά τη διάρκεια του σκοντάφτει. Και σε ποια ώρα πρέπει να επισκεφτείτε σχεδόν το βιβλιοπωλείο; Οι καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού ταξιδιού μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να βρείτε τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις. Διάφορες εφαρμογές προγραμματισμού ταξιδιού μπορούν να σας καθοδηγήσουν με καλύτερο τρόπο. Και βοηθήστε να ανακαλύψετε νέες τοποθεσίες σε ένα εύχρηστο μέρος. Μετά τη λήψη αυτών των εφαρμογών, ο χρήστης θα απορρίψει όλα τα υπολογιστικά φύλλα και τα έγγραφα του Word.

Ταξιδιωτικός Σύμβουλος:

Αυτή η εφαρμογή προγραμματισμού ταξιδιού μπορεί εύκολα να γίνει λήψη τόσο σε iOS όσο και σε Android. Η μητρική εταιρεία του Smarter Travel είναι πρόγονος αυτής της εταιρείας σχεδιασμού της Trip Advisor. Αυτή η εφαρμογή προγραμματισμού ταξιδιού προσφέρει καταγραφή τόσο των κορυφαίων αξιοθέατων όσο και των κρυμμένων πολύτιμων λίθων. Σε όλο τον κόσμο, με ενοικιαζόμενα καταλύματα, ξενοδοχεία και εστιατόρια. Ο υπεύθυνος σχεδιασμού μπορεί να προσαρμόσει τον οδηγό του, αποθηκεύοντας ενδιαφέρουσες περιοχές. Στη νέα δυνατότητα της εφαρμογής TRIP FEATURE (μπορεί να εκκριθεί και να μοιραστεί με άλλους). Ο χρήστης μπορεί να δει τη ροή των ταξιδιών όταν θέλει να εξερευνήσει τη νέα πόλη μέσα από κριτικές, βίντεο. Προορισμός που σχετίζεται με άρθρα και κάθε ιδέα είναι τόσο ενθαρρυντική. Ο χρήστης μπορεί να δημοσιεύσει τις ερωτήσεις του στο φόρουμ του TripAdvisor για περισσότερη βοήθεια. Στο σχεδιασμό ταξιδιών όπου ειδικοί συγκεκριμένων προορισμών προτείνουν καλύτερες συμβουλές.

Επιπλέον, έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικό πρόβλημα συσκευής και τώρα έχουμε την επιθυμία να το κάνουμε επίλυση του προβλήματος κολλήματος στο iPhone. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Find My iPhone από άλλη συσκευή, όπως ο υπολογιστής σας. Ένα εξέχον χαρακτηριστικό του iOS 15 είναι η δυνατότητα να απόκρυψη διευθύνσεων IP στο iPhone. Δεύτερον, μπορείτε να διαγράψετε απομακρυσμένα δεδομένα.

Επισκεφθείτε μια πόλη:

Μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα την επίσκεψη σε μια πόλη σε iOS και Android. Βοηθά στην επίλυση των προκλήσεων στον προγραμματισμό του ταξιδιού

  1. Επισήμανση πόσο χρόνο περνούν οι ταξιδιώτες σε κάθε μέρος
  2. Μεγιστοποίηση του επαγγελματικού χρόνου από κοντινές ομάδες

Αφού επιλέξετε έναν προορισμό Επισκεφτείτε μια πόλη, προτείνετε οδηγούς. Για περιήγηση στα αξιοθέατα ανάλογα με τον αριθμό των ημερών που σκέφτεστε να περάσετε. Για παράδειγμα, εάν κάποιος από εσάς σχεδιάζει να πάει στην Ουάσιγκτον, DC και υπήρχαν τέσσερις επιλογές δρομολογίου

  1. Οικογενειακό σχέδιο
  2. Καλόβολος
  3. Γεμάτο δρομολόγιο
  4. Το πιο αξιοθέατο

Αυτή η εφαρμογή προγραμματισμού ταξιδιού συγκεντρώνει αυτόματα σχεδόν όλα τα αξιοθέατα μαζί. Και σας δίνει πληροφορίες για το πόσο μακριά είναι (10 λεπτά με τα πόδια). Ο χρόνος που ξοδεύετε σε κάθε τοποθεσία μπορεί να εκτιμηθεί μέσω αυτής της εφαρμογής.

CityMaps2Go:

Αυτή η εφαρμογή προγραμματισμού ταξιδιού παρέχει χάρτες εκτός σύνδεσης που μπορούν να εξατομικευτούν με προσαρμοσμένα σημεία ενδιαφέροντος. Το CityMaps2Go δείχνει την τοποθεσία σας στον χάρτη, δεν έχει σημασία αν είναι συνδεδεμένος ο χρήστης. Για δεδομένα ή Wi-Fi και είναι εξαιρετικά βολικό για σχεδιαστές που δεν μπορούν να πληρώσουν διεθνείς χρεώσεις δεδομένων. Όταν μετακινείστε στο εξωτερικό. Μια ξεχωριστή λίστα ταξιδιών μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα (όπως μια ξεχωριστή λίστα με αξιοθέατα, μπαρ. Και φαγητό), μπορείτε να δείτε πρόσθετες τοποθεσίες στον χάρτη σας.

Τριπλό:

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να διορθώσετε αυτές τις καλύτερες λίστες εφαρμογών προγραμματισμού ταξιδιού. Το Triplt μπορεί να ληφθεί εύκολα σε iOS και Android. Τα εισερχόμενα είναι γεμάτα επιβεβαίωση κράτησης και κρατήσεις εστιατορίων. Σε ένα αποκλειστικό κύριο δρομολόγιο και μπορεί εύκολα να είναι διαθέσιμο εκτός σύνδεσης. Συγχρονίστε με το ημερολόγιο του κινητού σας και μπορείτε να το μοιραστείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Κάθε email επιβεβαίωσης μπορεί να είναι απλό να προωθηθεί στην άλλη εκτέλεση που θα κάνει η εφαρμογή.