Η καλύτερη εφαρμογή γονικού ελέγχου και παρακολούθηση τοποθεσίας για γονείς

Ο καθορισμός ορίων και η προστασία των παιδιών σας είναι 2 διαφορετικές ευθύνες για την ανατροφή των παιδιών που είναι πιο σημαντικό να γνωρίζουν οι γονείς. Το να ελέγχετε τα παιδιά σας ενώ είναι στο σπίτι είναι άλλο πράγμα και το να τα ελέγχετε ενώ είναι έξω από το σπίτι είναι άλλο πράγμα. Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο έργο για τους γονείς. Εφαρμογή γονικού ελέγχου FamiSafe Βοηθήστε τους γονείς να κάνουν αυτές τις εργασίες. Οι γονείς μπορούν πλέον να επιτρέπουν στα παιδιά τους χωρίς να περιορίζουν τους χώρους τους, καθώς μπορούν να γνωρίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τη ζωντανή τοποθεσία τους. Μπορείτε εύκολα να περιορίσετε τα μέρη που δεν σας αρέσει να επισκέπτεται το παιδί σας.

Ειδικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής γονικού ελέγχου χώρων

Ειδικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής γονικού ελέγχου χώρων

  • μπορείτε εύκολα να καλλιεργήσετε καλές ψηφιακές συνήθειες στο παιδί σας. Και ακόμη και με τον καλό έλεγχο της συσκευής του παιδιού σας, ορίζοντας μια γεωγραφική περιοχή, σύμφωνα με τους γονείς. Η εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας βοηθά τους γονείς να βρουν έναν ισορροπημένο τρόπο δημιουργίας μιας υγιούς ψηφιακής συνήθειας.
  • Μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα το πού βρίσκονται τα παιδιά σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή γονικού ελέγχου FamiSafe. Καθώς τα παιδιά έχουν μεγαλώσει τώρα, θέλουν περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία και θέλουν να αφήσουν τον κόσμο μόνο του. Δεν καταλαβαίνουν όμως τη σκληρότητα του έξω κόσμου. Μπορείτε να τους αφήσετε να εξερευνήσουν τον κόσμο μόνοι τους εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ελέγχου τοποθεσίας.
  • Οι εφαρμογές διαθέτουν λειτουργίες όπως αναφορά δραστηριότητας, χρήση εφαρμογών στο πρόγραμμα αποκλεισμού, χρόνο οθόνης, περιεχόμενο ιστού, γονικές ειδοποιήσεις hey και συσκευή εντοπισμού οικογένειας.
  • Τα περιστέρια δεν χρειάζεται τώρα να ανησυχούν μήπως χαθούν τα παιδιά σε ένα άγνωστο μέρος που δεν έχει επισκεφτεί νωρίτερα. Η εφαρμογή ελέγχου τοποθεσίας wondershare FamiSafe βοηθά τους γονείς να λάβουν το ακριβές live παρακολούθηση τοποθεσίας από τη δροσερή στάση του παιδιού τους, μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε την τοποθεσία των παιδιών σε πραγματικό χρόνο ανά πάσα στιγμή.
  • Τα παιδιά φεύγουν από το σχολείο ιδιωτικά και παραλείπουν ακόμη και τα μαθήματα με άδεια από τους γονείς τους, αλλά ως έξυπνοι γονείς, πρέπει να γνωρίζετε για την εφαρμογή ελέγχου τοποθεσίας που σας βοηθά να διερευνήσετε το ιστορικό τοποθεσίας του παιδιού σας.

Τοποθέτηση ασφαλών Geo φράχτες από γονείς

Τοποθέτηση ασφαλών Geo φράχτες από γονείς

Οι γονείς έχουν τώρα την ευκαιρία να ορίσουν τα όρια για τα παιδιά τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το geofence, όπως το σχολείο και το σπίτι ή κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία στην οποία θέλετε να πηγαίνουν στην καθημερινή τους ρουτίνα. Εάν το παιδί σας παραβεί τη ρουτίνα που αποφασίζετε εσείς, τότε μπορείτε να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις από την εφαρμογή. Μπορείτε να ορίσετε το πεδίο για τις δραστηριότητες του παιδιού σας από παλιά. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε το χρονικό εύρος για το παιδί σας να βρίσκεται σε κάποιο μέρος. Μπορείτε να λάβετε ένα μήνυμα ειδοποίησης όταν το παιδί σας εισέρχεται ή εξέρχεται από μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

Περισσότερες συμβουλές για την παρακολούθηση τοποθεσίας των παιδιών από τους γονείς

  • Γεια, μπορείτε να διδάξετε στα παιδιά σας τις δεξιότητες να είναι έξω και ανεξάρτητα.
  • Μπορείτε να διασφαλίσετε την τοποθεσία του παιδιού σας σε πραγματικό χρόνο και να παρακολουθήσετε την τοποθεσία.
  • Γονείς Μπορούν εύκολα να ελέγξουν το ιστορικό τοποθεσίας του παιδιού από το χρονοδιάγραμμα των συσκευών του παιδιού τους.
  • Το Geofence δημιουργεί μια συγκεκριμένη ζώνη και λαμβάνει μια άμεση ειδοποίηση όταν το παιδί σας εισέρχεται ή φεύγει από το οριακό σημείο που έχουν αποφασίσει οι γονείς.

Σχέδια τιμολόγησης από την εφαρμογή γονικού ελέγχου FamiSafe

Σχέδια τιμολόγησης από την εφαρμογή γονικού ελέγχου FamiSafe

Το πρόγραμμα καλύτερης αξίας που προσφέρει η εφαρμογή γονικού ελέγχου είναι ότι το ετήσιο πρόγραμμα θα σταματήσει αυτό το ετήσιο πρόγραμμα κοστίζει στους γονείς περίπου 59,99 $ ετησίως, που ισοδυναμεί με 4,99 $ ανά μήνα. αυτή η δυνατότητα σάς παρέχει την προστασία 30 συσκευών με όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής. Το δεύτερο πρόγραμμα τιμολόγησης είναι μια μηνιαία συνδρομή. Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει περίπου 9,99 $ ανά μήνα που σας παρέχει την προστασία έως και 5 συσκευών κατά τη σύνδεση με την κύρια συσκευή.

Η εφαρμογή σάς παρέχει επίσης όλες τις δυνατότητες στο μηνιαίο πρόγραμμα. Το καλύτερο πρόγραμμα που προσφέρει η εφαρμογή γονικού ελέγχου FamiSafe είναι το τριμηνιαίο πρόγραμμα. αυτό το πρόγραμμα κοστίζει περίπου 19,99 $ ανά τρίμηνο που ισοδυναμεί με 6,66 $ ανά μήνα και σας παρέχει την προστασία έως και 10 συσκευών με όλες τις δυνατότητες. Μια δωρεάν δοκιμή 3 ημερών δίνεται επίσης από την εφαρμογή ότι κόλαση στους γονείς να αποκτήσουν γρήγορη γνώση όλων των δυνατοτήτων της εφαρμογής στην οποία πρόκειται να εγγραφούν. Αυτή η εφαρμογή έχει κάνει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των γονέων.

ΛΗΨΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ-

AMAZON STORE: https://www.amazon.com/gp/product/B0876SHYGC

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ APPLE: https://apps.apple.com/us/app/famisafe-parental-control-app/id1385417904

GOOGLE PLAY STORE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wondershare.famisafe

συμπέρασμα

Εφαρμογές διαθέσιμες στο διαδίκτυο, αλλά η εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας είναι η πιο σημαντική εφαρμογή, επειδή μπορεί εύκολα να ληφθεί σε Android, iOS, Mac και προσωπικούς υπολογιστές. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή εκτός από την απόκτηση της καλύτερης εφαρμογής γονικού ελέγχου; Είναι δύσκολο για τους γονείς να διατηρήσουν τον έλεγχο των παιδιών τους ενώ είναι έξω από το σπίτι. Αλλά επειδή μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα την τοποθεσία του παιδιού σας, μπορείτε να είστε χαλαροί όλη την ημέρα. Δεν χρειάζεται να είστε πάντα και ακίνητοι μαζί τους, μπορείτε να έχετε την ασφάλεια σας εκεί.