Εφαρμογές κατασκοπείας | Πώς να παρακολουθώ το τηλέφωνο του συζύγου μου χωρίς να το ξέρει

εφαρμογές κατασκοπείας

Παρακολουθώ το τηλέφωνο του συζύγου μου; Το να παρακολουθείτε ένα τηλέφωνο για να παρακολουθείτε τι κάνει ο σύζυγός σας είναι εντάξει. Τα ζητήματα εμπιστοσύνης αυξάνονται στους γάμους και στις σχέσεις και οι άνθρωποι προτιμούν να παρακολουθούν και να ελέγχουν αν ο σύντροφός τους είναι πιστός ή όχι. Λοιπόν, δεν είναι κακό να κάνετε το ίδιο για να βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας είναι πιστός σε εσάς. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε κατασκοπεύστε το iPhone χωρίς να αγγίξετε το τηλέφωνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές κατασκοπείας που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Πριν αναλύσουμε τις εφαρμογές και μάθουμε για αυτές τις εφαρμογές κατασκοπείας, ας καταλάβουμε τι είναι αυτές οι εφαρμογές κατασκοπείας και πώς λειτουργούν;

Τι είναι οι εφαρμογές κατασκοπείας;

Οι εφαρμογές κατασκοπείας είναι εφαρμογές που μπορούν να κάνουν κρυφά αλλαγές στις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας μιας συσκευής, διαμορφώνοντας εκ νέου τις ρυθμίσεις ασφαλείας ώστε να επιτρέπουν ακόμη περισσότερα κακόβουλα προγράμματα. Αυτές οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για να ελέγχουν κρυφά τα μηνύματα και τα αρχεία κλήσεων κάποιου. Τώρα ας καταλάβουμε τη λειτουργία αυτών των εφαρμογών.

Πώς λειτουργούν οι εφαρμογές κατασκοπείας για κινητά;

Διαφορετικός εφαρμογές κατασκοπείας σχεδιάζονται διαφορετικά και έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αλλά η κύρια λειτουργία της εφαρμογής παραμένει η ίδια, δηλαδή να παρακολουθεί τα μηνύματα κρυφά. Μέσω του λογισμικού, μπορείτε να στοχεύσετε το τηλέφωνο του συντρόφου σας ή να λάβετε πληροφορίες για τη δραστηριότητα του παιδιού. Επιπλέον, αυτά τα μαλακά προϊόντα χρησιμοποιούνται από τους εργοδότες για να παρακολουθούν και τις δραστηριότητες των υπαλλήλων τους.

Το λογισμικό είναι χρήσιμο στη χρήση και προσφέρει απεριόριστα πλεονεκτήματα χωρίς να ενημερώνει το άλλο άτομο. Εκτελείται στο παρασκήνιο χωρίς ειδοποίηση, ώστε κανείς να μην μπορεί να γνωρίζει ότι κατασκοπεύετε.

Πρώτα και κύρια θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας και να καταχωρήσετε τον λογαριασμό. Μετά από αυτό, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα στοιχεία του τηλεφώνου που θέλετε να εντοπίσετε. Θα σας δώσει πρόσβαση για να διαβάσετε τα μηνύματα κειμένου και να ρίξετε μια ματιά στα αρχεία κλήσεων του συγκεκριμένου τηλεφώνου.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές κατασκοπείας για να παρακολουθείτε το τηλέφωνο του συζύγου σας

Κατασκοπευτική Φούσκα

Το Spy Bubble είναι το καλύτερο τηλέφωνο για παρακολούθηση για Mac, Windows, Android και iOS. Αυτή η εφαρμογή είναι μια από τις πολύ εύκολες εφαρμογές κατασκοπείας. Αυτή η εφαρμογή είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε σύννεφο που αναπτύσσει όλες τις δυνατότητες που περιμένει κανείς από εφαρμογές κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων αυτού του είδους. Η συσκευή λειτουργεί με εκπληκτικό τρόπο σε λειτουργία stealth. Αυτό κάνει τον χρήστη του τηλεφώνου να μην γνωρίζει το γεγονός ότι το τηλέφωνό του παρακολουθείται και ότι κάποιος κοιτάζει τις κλήσεις του, τα μηνύματα κειμένου, την τοποθεσία και τη διαδικτυακή δραστηριότητα παρακολουθούνται. Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες αυτής της εφαρμογής.

 • Το Spy Bubble επιτρέπει την παρακολούθηση GPS.
 • Καταγράφει κλήσεις.
 • Λειτουργεί σε λειτουργία stealth.
 • Σας επιτρέπει να κάνετε λήψη οθόνης.
 • Σας παρέχει επίσης απομακρυσμένη πρόσβαση στην κάμερα.

Spymaster Pro

Η εφαρμογή SpymasterPro καθιστά πολύ εύκολη την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του συντρόφου σας. Ανεξάρτητα από το τηλέφωνο, είτε πρόκειται για android είτε για iOS, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του συζύγου σας χωρίς να ενημερώνετε τον άλλον για το ίδιο. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα μηνύματα κειμένου του συζύγου σας, τις συνομιλίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα αρχεία κλήσεων, την τοποθεσία κ.λπ. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μόνο εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες αυτής της εφαρμογής.

 • Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, θα μπορείτε να παρακολουθείτε το τηλέφωνο, χωρίς να το αγγίζετε.
 • Η εφαρμογή SpyMasterPro θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε την ακριβή τοποθεσία με υψηλή ακρίβεια ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τον χάρτη.
 • Αυτή η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε όλα τα μηνύματα κειμένου, συμπεριλαμβανομένων και των διαγραμμένων.
 • Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το ιστορικό περιήγησης του χρήστη.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ XNSPY

Η εφαρμογή Xnspy θεωρείται η καλύτερη για online και offline παρακολούθηση. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για κατασκοπεία. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να θεωρηθεί κορυφαία στον κλάδο όσον αφορά τις εφαρμογές spyware. Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες αυτής της εφαρμογής.

 • Παρακολούθηση τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων.
 • Πρόσβαση στις συνομιλίες Messenger.
 • Keylogger.
 • Παρακολούθηση GPS.
 • Παρακολούθηση διαδικτυακών δραστηριοτήτων.

Λογισμικό Spyic

Αυτή η εφαρμογή είναι για γονική παρακολούθηση ενός smartphone. Αυτή η εφαρμογή πωλείται ως κατά κύριο λόγο μια εφαρμογή που επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν τη δραστηριότητα του κινητού τους τηλεφώνου, τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης. Αυτή η εφαρμογή σάς παρέχει τις λεπτές και βασικές λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε το παιδί σας και να το κρατάτε ασφαλές. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις κλήσεις και τα μηνύματά τους. Η εφαρμογή θα σας προσφέρει μια λειτουργία εντοπισμού τοποθεσίας, με τη βοήθειά της θα μπορείτε να παρακολουθείτε το παιδί σας και να γνωρίζετε πού βρίσκεται. Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η εφαρμογή.

 • Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε κλήσεις και μηνύματα.
 • Η εφαρμογή σάς επιτρέπει μια επιλογή online παρακολούθησης.
 • Θα μπορείτε να περιηγηθείτε στο ιστορικό με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής.
 • Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει την παρακολούθηση GPS.

Εφαρμογή iSpyoo

Αυτή η εφαρμογή θεωρείται η καλύτερη για εύκολη παρακολούθηση smartphone και βίντεο για Android και iOS. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για επιχειρηματίες και γονείς που θα ήθελαν να κατασκοπεύουν τους υπαλλήλους και τα παιδιά τους για τη βελτίωση και την ασφάλειά τους. Είναι μια εύχρηστη εφαρμογή. Το χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί αυτήν την εφαρμογή από τις άλλες εφαρμογές είναι ότι βοηθά και έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί βιντεοκλήσεις σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Viber και το skype. Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες αυτής της εφαρμογής.

 • Αυτή η εφαρμογή βοηθά στην παρακολούθηση βίντεο.
 • Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί την εγγραφή κλήσεων.
 • Επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση στα μηνύματα.
 • Το iSpyoo επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί την τοποθεσία.