Επίσημο ThinkSky iTools για όλους

Αυτές τις μέρες, οι ενημερώσεις στην τεχνολογία είναι παντού και σας δίνουν πρόσθετες ευκαιρίες για να απλοποιήσετε τη ζωή σας. Το 2021, έχουμε μια νέα έκδοση του Thinksky ITools για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ανάπτυξη iOS σε πολλές ενημερώσεις είναι αρκετά απλή. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της εφαρμογής iTools είναι η προσβάσιμη, πρακτική δωρεάν πρόσβαση, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε το iOS και την αρχική εφαρμογή iTunes. Πρόκειται για την κυκλοφορία του Thinksky iTools το 2021.

Για να λύσουμε τα περισσότερα iOS ζητήματα ανάπτυξης, Το πλαίσιο iTools αντιμετωπίζει όλα τα βασικά στοιχεία στην ανάπτυξη iOS. Το iTools αναπτύσσεται με τρόπο που εξαρτάται από το iTunes. Επομένως, όλα όσα χρειάζεστε στο iTunes είναι δυνατά με Thinksky iTools. Το καλύτερο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι το πλαίσιο iTools απλοποιεί τα πράγματα. Σε ένα πλαίσιο εργασίας υψηλότερης ποιότητας που είναι εύκολο στην πρόσβαση, θα έχετε τον ίδιο αριθμό λειτουργιών.

ThinkSky iTools

Περισσότερα για Thinksky ITools

Το iTools χειρίζεται τα iBooks, τις φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες σας σε κάθε λογισμικό iOS. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για λήψη, απεγκατάσταση και επαναφορά των προγραμμάτων και των εγγράφων σας. Είναι επίσης δυνατό να επαναφέρετε τους φακέλους μόνοι σας για να παρέχετε στα βασικά σας αρχεία την ασφάλεια που τους αξίζει. Η εγκατάσταση εργαλείων είναι μια καλή ιδέα σε κάθε πτυχή της ζωής και δεν σταματά όταν δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας των εφαρμογών. Οι χρήστες iPhone, iPad και iPod touch είναι πιθανό να κάνουν χρήση του iTunes για να παρακολουθούν τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο, πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν με τη χρήση του iTunes. Ως εκ τούτου, αναζήτησαν κάτι νέο. Στη συνέχεια, τίθενται σε εφαρμογή οι πόροι του πίνακα και οι χρήστες του συστήματος iOS μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία του Thinksky iTools.

Χρησιμοποιήστε το iTools για να μεταφέρετε και να εισάγετε αρχεία από τη συσκευή σας μέσω της εφαρμογής iBooks. Ένα από τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά του λογισμικού μαλακής περιοχής είναι η μετάφραση της μορφής mp3 σε μορφές m4R. Σας επιτρέπει επίσης να βρείτε τραγούδια και στίχους τραγουδιών στο Διαδίκτυο μέσω του iTools.

Το iTools Download παρέχει την ίδια ποιότητα υπηρεσιών για τα περισσότερα μοντέλα iPhone. Επιπλέον, ενημερώνεται για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του iOS. Περιλαμβάνει επίσης βοήθεια για το iTools για την πιο αποτελεσματική ανάπτυξη iOS συνολικά iOS 14 εκδοχή.

Thinksky ITTools Λήψη για τον υπολογιστή σας

Προστατέψτε το smartphone σας με ευκολία χρησιμοποιώντας το iTools. Για να εξυπηρετήσετε τους παρακάτω λόγους, μπορείτε να ανακτήσετε τη ρύθμιση που προτιμάτε στο πλαίσιο:

  1. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ενημερώνετε όλα τα βιβλία επαφών στο τηλέφωνό σας, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων σημειώσεων κειμένων, χρονοδιαγραμμάτων και υλικού ιστορικού τηλεφώνων και κλήσεων.
  2. Η δυνατότητα γρήγορης περιήγησης σε όλες τις εφαρμογές σας είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.
  3. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές απευθείας μέσω της μνήμης του τηλεφώνου σας, κατεβάζοντάς τις ή απεγκαταστώντας τις.

Το κόστος εγκατάστασης της εφαρμογής iTools για Mac και Windows δεν είναι σχετικό. Αρκεί να πλοηγηθείτε στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, να αναζητήσετε και να εγκαταστήσετε την αναφορά εγκατάστασης για τη νέα έκδοση iTools. Η εγκατάσταση του λογισμικού είναι αρκετά απλή. Ακολουθήστε τις οδηγίες κατά τη λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του iTools.προσωρινή διεύθυνση email

Μπορείτε να εκτελέσετε τη διαμόρφωση χρησιμοποιώντας τις οδηγίες της οθόνης αφού κατεβάσετε το λογισμικό Thinksky iTools. Πρώτα, συνδεθείτε μέσω του iPhone ή του iPad και αναζητήστε τον σύνδεσμο που θα ανοίξει. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες για να εκπληρώσετε τις απαιτήσεις σας στο iOS.

Λήψη Thinksky iTools σε υπολογιστή με Windows

Αυτή η έκδοση των Windows του ITools 2021 διατίθεται δωρεάν σε οποιαδήποτε συσκευή Windows. Θα λάβετε τα iTools 2021 Windows 10’s, Windows 8’s, Windows 8.1, Windows 7’s, Microsoft Windows, Windows XP, συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών 32bit και 64bit για υλικό. Απαιτεί τουλάχιστον 50 MB χώρο για την εγκατάσταση του iTools στα Windows. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone και iPad για να αναπαράγετε την προβολή κατά τη λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του iTools.

iTools Λήψη σε υπολογιστή Mac

Η έκδοση για Mac περιλαμβάνει πλέον τα iTools. Αναπτύχθηκε για όλες τις συσκευές OS X για γρήγορη υποστήριξη. Συνδέστε συσκευές όπως iPad, iPhone, χρήστες iPod touch σε υπολογιστές Apple κάθε είδους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για τη σύνδεση συσκευών Mac. Είναι εύκολο να το κατεβάσετε χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε υπολογιστή Mac.

Η πιο αξιόπιστη μέθοδος για δωρεάν λήψη του λογισμικού είναι η λήψη της έκδοσης Mac iTools 2021, εάν ψάχνετε για λογισμικό που μπορεί να τροφοδοτήσει το iPhone με το Mac σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες, εγκαταστήστε την έκδοση Mac του iTools στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε την.

Αρχικά, πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας σε smartphone iOS (iPhone, iPad, Touch και iPod) για να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε το iTools για Mac. Σχετίζεται άμεσα με τον τρόπο με τον οποίο το πρόγραμμα λειτουργεί τη λειτουργία του Windows Explorer που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν προσωπικά αρχεία.

iTools AirPlayer 2021

Εάν χρειαζόμαστε μεγαλύτερη οθόνη για εργασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα iPhone εξοπλισμένο με οθόνη υπολογιστή. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε μια μέθοδο για να δείτε τις εντυπώσεις που παίρνετε στο iPhone σας, iTools AirPlayer 2021 είναι το ιδανικό πρόγραμμα που μπορεί να εκτελεστεί ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας υπολογιστές Windows και Mac.

Λήψη ITTools για iPhone, iPod ή iPad

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για το Thinksky iTools 2021. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα iPhone και iPod touch, iPad και άλλες συσκευές. Αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης πολυμέσων του τηλεφώνου Apple. Στον υπολογιστή σας, εγκαταστήστε το τηλέφωνο Apple και συνδέστε το στον υπολογιστή. Με ένα κλικ, μπορείτε να επαναφέρετε τις εφαρμογές σας στο τηλέφωνο. Είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τη μουσική, τις εικόνες και τα βίντεό σας. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες διαφημίσεις ή επεκτάσεις. Ως εκ τούτου, οι πάροχοι υπηρεσιών της Apple γίνονται γνωστοί.

Τα iTools είναι συμβατά με την πιο πρόσφατη τεχνολογία για iPhone, όπως τα iPhone 12, iPhone Pro και iPhone 12 Mini της Apple. Επιπλέον, η λήψη του iPhone 2021 iTunes θα επιτρέψει στους χρήστες να διαχειρίζονται τα iPhone τους πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το ITools έχει ενημερωθεί στις πιο πρόσφατες εκδόσεις iPad του iPad. Με το iPad 2021 Framework, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το iPadOS Operational iPadOS, για παράδειγμα, την πιο πρόσφατη ενημέρωση iPad.

Τελευταίες λέξεις για Thinksky ITools

Για διαχείριση iOS, το λογισμικό iTools έχει όλα όσα χρειάζεστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαχείριση της μπαταρίας χρησιμοποιώντας τα νέα εργαλεία. Επιπλέον, υποστηρίζουν εφεδρική ισχύ και επαναφέρουν και μεταφέρουν τα πιο γρήγορα αρχεία, υποστήριξη διαχείρισης αρχείων all-in-one, υποστήριξη διαχείρισης υψηλής μεσαίας και ούτω καθεξής.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στον ιστό Εγκαταστήστε το Thinksky iTools για τυχόν απαιτήσεις iOS για τον οργανισμό. Εξερευνήστε πόσο απλό είναι να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ συσκευών αποθήκευσης, διαδικασίες μεταφοράς και ούτω καθεξής.