Εννέα συμβουλές για βέλτιστη διαχείριση θερμότητας

Η κακή θερμική διαχείριση έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει σημαντικούς οικονομικούς κινδύνους και κινδύνους για την ασφάλεια. Ανάλογα με τη σοβαρότητα, μπορεί να κοστίσει στην εταιρεία σας εκατομμύρια δολάρια σε απώλεια παραγωγής ή διακοπή λειτουργίας. Σας θέτει επίσης σε κίνδυνο για ατυχήματα χειρισμού υλικού, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τραυματισμό ή θάνατο.

Είναι σημαντικό να λάβετε μέτρα τώρα για να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα προτού γίνουν προβλήματα αργότερα. Αυτό το άρθρο θα παρέχει εννέα συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ικανότητά σας να διαχειρίζεστε τη θερμότητα μέσα στις εγκαταστάσεις σας και να προστατεύεστε από δαπανηρούς χρόνους διακοπής λειτουργίας και τραυματισμούς.

1. Τοποθετήστε μόνωση στη σοφίτα, τους τοίχους και τα δάπεδά σας.

Η μόνωση της εγκατάστασής σας είναι ένα από τα καλύτερα μέρη θερμικά αγώγιμα επιθέματα που θα βοηθήσει στην αποτροπή εισόδου του εσωτερικού αέρα στον εξωτερικό αέρα και αντίστροφα. Αυτό θα αποτρέψει επίσης την απώλεια ενέργειας μονώνοντας τους τοίχους, τα δάπεδα και την οροφή του χώρου σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα τόσο για το κόστος θέρμανσης το χειμώνα όσο και για το κόστος ψύξης το καλοκαίρι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόση μόνωση χρειάζεται για την εγκατάστασή σας, μιλήστε με τον τοπικό πάροχο μόνωσης.

2. Χαμηλώστε τη φωτιά.

Μειώνοντας τη θερμότητα κατά μερικούς μόνο βαθμούς, μπορείτε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες δολάρια κάθε μήνα σε κόστος θέρμανσης. Με λιγότερη θερμότητα, οι υπάλληλοί σας θα είναι πιο άνετοι και θα έχουν ευκολότερο χρόνο να παραμείνουν παραγωγικοί καθ’ όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. privideo.com/mytv

3. Ελέγξτε όλους τους θαυμαστές σας σε τακτική βάση.

Διατηρώντας τους ανεμιστήρες σας καθαρούς και σε καλή κατάσταση λειτουργίας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη ροή του αέρα σε όλη την εγκατάσταση σας. Αυτό, με τη σειρά του, θα βοηθήσει να διατηρήσετε τους υπαλλήλους σας πιο δροσερούς και πιο άνετους όταν έχει ζέστη έξω. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε πρόσθετους ανεμιστήρες για να βεβαιωθείτε ότι κυκλοφορεί αρκετός αέρας σε όλο το χώρο, εάν είναι απαραίτητο.

4. Κάντε την προληπτική συντήρηση για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας και να μειώσετε το χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Ακολουθώντας ένα σχέδιο προληπτικής συντήρησης, θα μπορείτε να εντοπίσετε και να διορθώσετε προβλήματα προτού προκαλέσουν σημαντική ζημιά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε δαπανηρή χρέωση επισκευής ή ακόμα και σε κίνδυνο για την ασφάλεια. Αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων σας, δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακριβό χρόνο διακοπής λειτουργίας αργότερα στο δρόμο.

5. Εκπαιδεύστε σωστά το προσωπικό σας.

Η εκπαίδευση των εργαζομένων σας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αποτρέψετε θέματα που σχετίζονται με τη θερμότητα να επηρεάσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών της εταιρείας σας. Όταν το μέλος του προσωπικού είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο, θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τα συμπτώματα του θερμικού στρες και να γνωρίζει ποιες ενέργειες πρέπει να κάνει για να αποτρέψει περιττά ατυχήματα.

6. Επενδύστε σε μονάδες κλιματισμού για το κτήριο σας ή χειριστήρια HVAC.

Εάν έχετε μια εγκατάσταση που χτίστηκε πριν από το έτος 2000, το πιθανότερο είναι ότι δεν υπάρχει κεντρική μονάδα κλιματισμού. Με την εγκατάσταση ενός συστήματος ψύξης, μπορείτε να βελτιώσετε δραστικά το συνολικό περιβάλλον εργασίας των υπαλλήλων σας, το οποίο θα συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και στη μείωση του κύκλου εργασιών λόγω ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία.

7. Ελέγξτε για κινδύνους πυρκαγιάς και πιθανούς κινδύνους ασφάλειας πριν εγκαταστήσετε μια μονάδα ψύξης στις εγκαταστάσεις σας.

Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία που περιλαμβάνει τη χρήση ηλεκτρικής πρίζας, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευτεί έναν εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες πρίζες σε κάθε περιοχή για την εγκατάσταση μιας μονάδας κλιματισμού. Επιπλέον, ενώ εργάζεστε κοντά σε ηλεκτρικό ρεύμα, φροντίστε να επιθεωρήσετε για τυχόν πιθανούς κινδύνους πυρκαγιάς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα ασφάλειας εάν δεν χειριστείτε σωστά.

8. Χρησιμοποιήστε υπέρυθρη θερμική απεικόνιση για να εντοπίσετε ανησυχίες σχετικά με τη θερμότητα.

Χρησιμοποιώντας υπέρυθρη θερμική απεικόνιση, μπορείτε γρήγορα και αποτελεσματικά να προσδιορίσετε εάν τα μέτρα ψύξης σας είναι αποτελεσματικά για να κρατούν τους υπαλλήλους δροσερούς καθ’ όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον εντοπισμό προβληματικών περιοχών στις εγκαταστάσεις σας που μπορούν να βελτιωθούν με πρόσθετο εξαερισμό και μόνωση.

9. Αφαιρέστε τα παλτά και τα γάντια ενώ εργάζεστε σε μη θερμαινόμενο περιβάλλον.

Αν και μπορεί να φαίνεται σαν ένας καλός τρόπος για να παραμείνετε ζεστοί, το να φοράτε παλτό και γάντια θα μειώσει μόνο την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα των εργαζομένων, εμποδίζοντας την ικανότητά τους να εκτελούν σωστά τα καθήκοντά τους. Επιπλέον, το να φοράτε παχιά στρώματα μπορεί να σας εμποδίσει να αισθανθείτε τυχόν προβλήματα θερμότητας που μπορεί να συμβαίνουν.

συμπέρασμα

Προκειμένου οι λειτουργίες της εταιρείας σας να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, είναι σημαντικό να ακολουθείτε αυτές τις συμβουλές και να παρακολουθείτε όλη τη συντήρηση του εξοπλισμού σας.

δωρεάν λίστα ιστολογίων επισκεπτών