Ενισχυτής σήματος

Τα τρία κύρια στοιχεία ενός ενισχυτή σήματος κινητού τηλεφώνου (γνωστό και ως ενισχυτής ή επαναλήπτης) είναι η εξωτερική κεραία, ο ενισχυτής και η εσωτερική κεραία. Συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα ασύρματο σύστημα που βελτιώνει την κινητή λήψη. Θα σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί και θα σας δείξουμε τους διαφορετικούς ενισχυτές κινητών που είναι διαθέσιμοι για να λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση. Ένας ενισχυτής λήψης κινητού τηλεφώνου είναι ένα σύστημα επαναλήπτη στο οποίο ο ενισχυτής προσθέτει κέρδος ή ισχύ στη λήψη σε πολλές κατευθύνσεις. Ακόμη και για ένα χαμηλού κόστους ενισχυτή σήματος κινητού τηλεφώνου, η μέγιστη αύξηση ποικίλλει ανάλογα με την εφαρμογή. Η δουλειά μιας εξωτερικής κεραίας είναι να λαμβάνει και να μεταδίδει σήματα υψηλής ισχύος σε έναν πύργο κινητής τηλεφωνίας.

Άλλοι ενισχυτές σήματος που πρέπει να γνωρίζετε.

Μπορείτε επίσης να πάρετε το δικό σας Το MiFi ως ενισχυτικό σήματος. Πώς λειτουργεί; Ένας ενισχυτής σήματος MiFi (παρόμοιος με έναν ενισχυτή σήματος κινητού τηλεφώνου) ενισχύει τη λήψη της συσκευής, έτσι ώστε κάθε ασύρματη συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο εύρος κάλυψης του hotspot να μπορεί να απολαμβάνει γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω κινητού τηλεφώνου μέσω της συσκευής MiFi. Επειδή το MiFi είναι ουσιαστικά μια συσκευή hotspot, την αναφέρουμε ως συσκευή hotspot όταν αναφερόμαστε σε μια συσκευή hotspot. Επομένως, θα πρέπει να πάρετε το τα καλύτερα MiFi που ενισχύουν το σήμα.

Υπάρχουν πολλοί ενισχυτές σήματος κινητής τηλεφωνίας στο σπίτι που χρησιμοποιούν σήματα και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (3G και 4G LTE) για να δημιουργήσουν ένα προσωπικό δίκτυο WiFi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το τηλέφωνο, το tablet και τον φορητό υπολογιστή σας. “Mi-Fi” είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτές τις συσκευές. Έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, και η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας τους έχει δώσει πολλά ονόματα. MiFi, Jetpack, Cradle point router, AirCard, USB internet stick ή mobile WiFi είναι παραδείγματα τέτοιων όρων. Παρά τα πολλά διαφορετικά ονόματά τους, όλα χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία. Έχουν όλοι μια κάρτα SIM με ένα πακέτο δεδομένων από έναν από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

ΕΝΑ ενισχυτής τηλεοπτικού σήματος λειτουργεί επίσης σαν ενισχυτής κινητού τηλεφώνου αλλά με διαφορετικό τρόπο. Το σήμα της κεραίας ενισχύεται από έναν ενισχυτή κεραίας τηλεόρασης, ο οποίος στη συνέχεια το στέλνει στη γραμμή. Αυτή η γραμμή τελικά σταματά μπροστά στην τηλεόρασή σας. Μετά από αυτό, η κεραία σας εκπέμπει ένα σήμα, το οποίο μπορεί να περάσει μέσα από μερικές βρύσες ή διαχωριστές κατά την είσοδό της. Όποια και αν είναι η περίπτωση, η απόλυτη ονομασία είναι πάντα η τηλεόραση. Είναι μονόδρομος. Δεν είναι απλό;