Είναι τα έξυπνα ρολόγια υπερβολικά ακριβά; – Στο Tech Forest

Τα τελευταία πέντε χρόνια, τα smartwatches έχουν γίνει ένα εκθαμβωτικό προϊόν στο ρόστερ σχεδόν όλων των μεγάλων παρόχων τηλεφωνίας και άλλων εταιρειών τεχνολογίας και λειτουργίας. Πώς δείχνουν όμως τα smartwatches τα επόμενα πέντε χρόνια;

Αλλά τα έξυπνα ρολόγια είναι σημαντικά; Δεν είναι απαραίτητα στο επίπεδο – ακόμα. Συγκρίνετε τον αριθμό 1 στους 5 Αυστραλούς με το 96% των Αυστραλών που έχουν κινητά τηλέφωνα ή το 81% που διαθέτουν smartphone, που φορούν κάτι έξυπνο στους καρπούς τους. Τα έξυπνα ρολόγια είναι πάντα μια υπέροχη προσθήκη και όχι μια απαραίτητη τεχνολογία. Εταιρείες όπως η Huawei που εστιάζουν στην υγεία μόλις τώρα μπορούν να μάθουν πώς να τις κοινοποιούν με επιτυχία στους πελάτες. Θα είναι όμως αρκετό;

Δείτε τι χρειάζονται τα έξυπνα ρολόγια για να κάνουν περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να έρθουν στους καρπούς τους.

Τάσεις της αγοράς

Υπάρχουν πλέον τρεις κατηγορίες εταιρειών έξυπνων ρολογιών: μηχανές, ωρολογοποιοί και εταιρείες έξυπνων ρολογιών. Αν και η αγορά έξυπνων ρολογιών έχει πολύ λίγο βιώσιμο ανταγωνισμό, οι ειδικοί και οι κριτικοί προσελκύονται από τα συναρπαστικά προϊόντα της Huawei.

Η έλλειψη ανταγωνισμού οφείλεται κυρίως στη διαθεσιμότητα της Huawei, επειδή η πλειοψηφία των έξυπνων ρολογιών που δεν ανήκουν στην Apple πρέπει να εκτελούνται σε πλατφόρμα Android.

Υπάρχουν πλέον τρεις κατηγορίες εταιρειών έξυπνων ρολογιών: μηχανές, ωρολογοποιοί και εταιρείες έξυπνων ρολογιών.

Οι πελάτες της Huawei, σε αντίθεση με πολλούς άλλους χρήστες, δεν αντιμετώπισαν ποτέ δυσκολίες με τη συνδεσιμότητα Bluetooth, τον γνήσιο λειτουργικό Βοηθό Google και τις μη ενημερωμένες βασικές εφαρμογές. Η Huawei έχει παγκόσμιο αντίκτυπο στις αγορές έξυπνων ρολογιών με τη συνέπεια και τις επιδόσεις της. Huawei Fit Elegant στην Αυστραλία γίνεται δημοφιλής και μοιράζεται ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς smartwatch εκεί για τη διευκόλυνσή του.

Αυξημένη αξία Smartwatches

  • Ώρα για έλεγχο στο σκοτάδι. Ναι, επειδή είχαμε κινητά τηλέφωνα, αυτό δεν ήταν πρόβλημα για πολύ καιρό. Ωστόσο, ένα smartwatch είναι ένα ρολόι. Επιτρέπει στους ανθρώπους, χωρίς να είναι πολύ ενοχλητικό για τους άλλους, να παρακολουθούν το χρόνο στο σκοτάδι σε σύγκριση με τις τηλεφωνικές δοκιμές.
  • Παρακολούθηση δραστηριότητας. Τα έξυπνα ρολόγια είναι πλήρως ικανά να αντικαταστήσουν τα βραχιόλια γυμναστικής. Με την αυξανόμενη επίγνωση του καλού τρόπου ζωής, τα έξυπνα ρολόγια είναι πιο απρόσκοπτα από τα αυθεντικά βραχιολάκια για τη σύνδεση προσωπικών δεδομένων με τα κινητά τους τηλέφωνα. Τα wearable gadgets μετρούν επίσης τη δραστηριότητα με μεγαλύτερη ακρίβεια από τα κινητά τηλέφωνα.
  • Παρατηρεί ποιοι «εθίζουν» περισσότερους ανθρώπους στα τηλέφωνά τους. Όταν συνδέετε το smartphone, όταν λαμβάνετε μια νέα τηλεφωνική κλήση, μήνυμα ή ανάκληση, οι άνθρωποι ειδοποιούνται. Αυτή η λειτουργία βοηθά τα άτομα να μην χάνουν πλέον τα τηλέφωνά τους.
  • Οι κλήσεις γίνονται τηλεφωνικά. Εφόσον το LTE προστίθεται στα έξυπνα ρολόγια, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούνται ανεξάρτητες συσκευές εκτός από τα κινητά τηλέφωνα. Αυτό βελτίωσε την ευελιξία των ανθρώπων με τα gadget.
  • Η λειτουργικότητα είναι πιο περίπλοκη. Σε σύγκριση με τα ψηφιακά βραχιολάκια, τα Smartwatches μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για πολλές άλλες δραστηριότητες, όπως πλοήγηση, εύρεση του τηλεφώνου μου και ανεπαφικές πληρωμές κ.λπ.
  • Με γνώμονα την τεχνολογία της μόδας. Η χρήση τεχνολογιών που φοριούνται μπορεί να καταδείξει τη δεκτικότητα ενός ατόμου στις νέες τεχνολογίες και να δημιουργήσει μια γνωσιακή εικόνα της τεχνολογίας.
  • Περαιτέρω και ακριβέστερα προσωπικά δεδομένα. Με τα gadget που συνδέονται με τον χρήστη, οι φορητές συσκευές επιτρέπουν στις εταιρείες πρόσβαση σε ακόμη πιο ευαίσθητα δεδομένα.
  • Δημιουργεί πιστότητα λειτουργικού συστήματος. Παρόλο που τα έξυπνα ρολόγια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομες συσκευές, συγχρονίζονται με smartphone ακόμα πιο δυναμικά. Οι καταναλωτές παραμένουν με τις αυθεντικές μάρκες ή συστήματα τηλεφώνων, καθώς έχουν μεμονωμένα λειτουργικά συστήματα στα ρολόγια σε αντάλλαγμα.

Γιατί τα έξυπνα ρολόγια γίνονται ακριβά;

Η δύναμη έχει διαταραχθεί. Ίσως το ένιωσες. Θα μπορούσατε να το νιώσετε στον καρπό σας, ίσως στο χαρτζιλίκι σας. Κάτι έχει κατασκευαστεί από τότε που ορισμένα φορετά προϊόντα έφτασαν στην αγορά πριν από μερικούς μήνες. Εσείς, ή κάποιος, ή ίσως όλοι, θα το κοστίσετε.

Ίσως αυτές οι συσκευές να υποτίμησαν τον εαυτό τους. Ή μπορεί να θεωρηθεί ότι “φθηνότερο” από ορισμένες απόψεις είναι “κατώτερο”. Ίσως μόλις ολοκληρώσαμε τη δοκιμή beta του smartwatch και τα πράγματα γίνονται πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από το σκεπτικό, τα έξυπνα ρολόγια γίνονται καλύτερα και ακριβότερα.

Η Huawei διατηρεί τις τιμές της για τους χρήστες σε αυτήν την εποχή ανταγωνισμού τιμών. Όχι μόνο τα smartphone και τα smartwatches Huawei είναι προσβάσιμα σε προσιτή τιμή, αλλά περιορίζουν επίσης τα αξεσουάρ τους. Οπως Huawei band 6 τιμή στην Αυστραλία είναι φθηνότερο από πολλές μάρκες.