Είναι επώδυνο να πουλάς τη Μαύρη Παρασκευή;

Αν δείτε μια διαφήμιση της Μαύρης Παρασκευής στην τηλεόραση, το σύστημα πλοήγησης του Κρόνου ή κάτι που θέλετε απεγνωσμένα, αν είστε νευρικοί γονατίζουν για να το πάρουν στις 3 το πρωί και νομίζουν ότι το κατάστημα έχω μόνο 3. Αυτό είναι μεγάλο λάθος

Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση, υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις σε τηλεοράσεις και άλλα είδη εισιτηρίων σε κάθε κατάστημα, αλλά δεν κάνουν τόσο πολύ που υπάρχουν μόνο λίγες σε κάθε κατάστημα και τίποτα δεν μπορεί να συμβεί σε ορισμένα καταστήματα.

Τι είναι η Black Friday;  Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ημέρα

Ακόμα κι αν τα καταστήματα δεν γνωρίζουν ακριβώς πόσο πρέπει να είναι κάθε είδος σε όλα τα καταστήματα για να καλύψει τη ζήτηση, πρέπει να αναρωτιέστε αν μπορείτε να πάρετε περισσότερα από τον καθορισμένο αριθμό τους. Φυσικά, μια χαμηλή τιμή με ένα ή δύο δολάρια έκπτωση δεν είναι σχεδόν ποτέ αρκετή.

Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό το πρόβλημα; Εκτός από την αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων στις διαφημίσεις της Μαύρης Παρασκευής, φροντίστε να μάθετε πού να τις βρείτε, κάτι που μπορεί να μην ισχύει. Αν λοιπόν έχετε τηλεόραση 50 ιντσών και τρία διαφορετικά καταστήματα, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα γρήγορο άνοιγμα και αν δεν σας φτάνουν, δοκιμάστε το επόμενο κατάστημα.

Ο συνηθισμένος τρόπος είναι να βγεις έξω πριν ανοίξει ο υπεύθυνος του καταστήματος και να ρωτήσεις ποιος περιμένει ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και μετά θα μοιράσουν εισιτήρια στον επόμενο και αν είναι 10 τηλεοράσεις θα του το δώσουν. . Τους περιμένουν τα εισιτήρια των δέκα πρώτων ατόμων.

Μάθετε λοιπόν πότε ήρθε η Black Friday στις 3 η ώρα, πότε άνοιξε και ποια τηλεόραση πούλησε για να ξεχάσετε να γονατίσετε στο κρύο!

Ναί. Και πάλι αυτή η Ημέρα των Ευχαριστιών πλησιάζει, πράγμα που σημαίνει ότι η περίοδος των γιορτών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Φυσικά… Black Friday!

Γιατί αποκαλούν ένα τόσο θετικό πράγμα «μαύρο»; Οι έμποροι σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν για εβδομάδες και προσφέρουν τις καλύτερες εκπτώσεις στους λιανοπωλητές. Οι καταστηματάρχες αποφασίζουν πού να ξεκινήσουν και πού να τελειώσουν κάθε εβδομάδα, προσπαθώντας να δώσουν σε κάθε καταστηματάρχη νερό από τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν εδώ πέρα.

Ίσως γι’ αυτό λέγεται «Μαύρη Παρασκευή». Οι έμποροι χάνουν τα περιθώρια κέρδους των προϊόντων τους (ακόμα και αν αντιμετωπίζουν πρόσθετες πωλήσεις. Οι αγοραστές παλεύουν για θέσεις για να αποκτήσουν τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές του έτους).

Αλλά ξέρετε, δεν πρέπει να είναι για πωλητές.

Γνωρίζατε ότι οι περισσότεροι διαδικτυακοί έμποροι προσφέρουν εκπτώσεις την Black Friday;

είναι εντάξει!

Αντί να παλεύετε στην αποβάθρα για τις διακοπές, μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο με τους αγαπημένους σας πωλητές και να αγοράσετε σε ειδικές τιμές. Από μαγιό μέχρι εξωτερικά ρούχα κοντά στο παλτό. Από παπούτσια μέχρι καπέλα, οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν όλα όσα θέλετε και χωρίς ταλαιπωρία.

Τώρα δεν χρειάζεται να ταξιδεύετε σε όλη την πολιτεία για να μάθετε για τι να αγωνιστείτε.

Μερικοί πλανόδιοι πωλητές παρατείνουν ακόμη και τη Black Friday κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μπορείτε να ψωνίσετε όλο το εικοσιτετράωρο. Χωρίς κακό καιρό. Ας έρθει η βροχή και αφήστε το χιόνι και τον πάγο να καταστρέψουν τους δρόμους. Εάν δεν μπορείτε να πετύχετε το σωστό γήπεδο, δεν θέλετε να απογοητευτείτε, γι’ αυτό επενδύστε σε ένα καλό καπέλο.

Η διαδικτυακή επιλογή για τη Black Friday μπορεί να είναι καλύτερη από τους πωλητές “τουβλάκια και κονιάματος”. Δεν περιορίζονται στη χρήση αποθηκευτικού χώρου για την περιοχή προβολής. Μερικά μπορούν να αποσταλούν απευθείας από τον κατασκευαστή.