Δώστε προτεραιότητα στην υγεία σας σήμερα με ένα σχήμα ωμέγα-3 ιχθυελαίου

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που βρίσκονται στο ιχθυέλαιο (που συνήθως ονομάζονται «Ωμέγα-3») έχουν από καιρό διαφημιστεί ως πραγματική πανάκεια για ό,τι σας ταλαιπωρεί – και με καλό λόγο! Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για τα «πλεονεκτήματα Ωμέγα 3» αποφέρει πάνω από 140 εκατομμύρια επισκέψεις, με πολλούς από τους πιο αξιόπιστους ιατρικούς ιστότοπους στην κορυφή της λίστας, όλοι να αναφέρουν επαληθεύσιμα αποτελέσματα από τη μια μελέτη που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους μετά την άλλη.

Λένε ότι τα ωμέγα-3 έχουν κάπου μεταξύ «θετικών αποτελεσμάτων» και «θαυματουργών επιδράσεων» σε όλα, από το δέρμα μέχρι το πάγκρεας και από το κόλον μέχρι τους βολβούς των ματιών σου. Λέγεται ότι είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για όλους, από τα αγέννητα παιδιά μέχρι τη γηριατρική και ότι έχει θετικά αποτελέσματα στο μυαλό, το σώμα και ίσως ακόμη και την ψυχή σας.

Το πώς θα βάλετε αυτό το υλικό μέσα σας – πιάνοντας σολομό από το ποτάμι σαν αρκούδα ή σκάζοντας ένα χάπι ιχθυελαίου στο στόμα σας – δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παίρνετε ένα σχήμα Ωμέγα-3 Ψαρέλαιου σήμερα! Όσο πιο γρήγορα το πάρετε, τόσο περισσότερο χρόνο έχει για να κάνει τα θαύματά του πάνω σας. Παίρνω το δικό μου online με έναν εύκολο, προσιτό και βολικό τρόπο. Απλώς παραγγέλνω μερικά μπουκάλια από PricePro Pharmacy και να μου τα στείλουν με τις άλλες συνταγές μου.

Επιτρέψτε μου να σας πω λίγα περισσότερα για το γιατί πρέπει να αρχίσετε να παίρνετε αυτά τα συμπληρώματα αμέσως τώρα.

Τα τρία θρεπτικά συστατικά στο ωμέγα-3 ιχθυέλαιο

Αν και είναι πάντα καλύτερο να διατηρείτε τις προσδοκίες σας χαμηλές επειδή «τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν», τα ωμέγα-3 φαίνονται πραγματικά σαν ένα θαυματουργό φάρμακο. Αλλά όχι, όλα είναι επιστήμη. Δεν θα σας πω ότι τα καταλαβαίνω όλα, αλλά θα μεταφέρω ό,τι έχω πάρει μέχρι τώρα.

«Ωμέγα-3; Τι είναι αυτό το «3»;» Ξέρω, έπρεπε να το ψάξω κι εγώ! Το 3 αναφέρεται στα τρία λιπαρά οξέα στο ιχθυέλαιο που ευθύνονται για τις εκπληκτικές επιδράσεις του στη βιολογία μας. Είναι τα ALA, EPA και DHA. Επειδή αυτό δεν είναι πραγματικά ένα επιστημονικό ιστολόγιο, δεν πρόκειται να σας κουράσω με τα ονόματα πίσω από τα ακρωνύμια ή να προσπαθήσω να εξηγήσω πώς λειτουργούν – μάλλον δεν θα μπορούσα αν προσπαθούσα!

Ουσιαστικά, αυτά τα λιπαρά οξέα είναι θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα μας. Μερικά, νομίζω, ότι το σώμα μας θα έπρεπε να κάνει περισσότερα, αλλά για διάφορους λόγους, έχουμε έλλειψη σε αυτά. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να μην τρώμε αρκετά από τα σωστά τρόφιμα. Έτσι, η λήψη ενός συμπληρώματος ωμέγα-3 σε τακτική βάση – αυτό που μου αρέσει να αποκαλώ σχήμα – φαίνεται σωστό, ειδικά σήμερα, όταν η υγεία μας βρίσκεται σε τόσο υψηλό κίνδυνο. Είναι διαθέσιμα παντού, συμπεριλαμβανομένου του www.PriceProPharmacy.com.

Απλά μια γεύση από τα εκπληκτικά αποτελέσματα του Ωμέγα-3 Ιχθυελαίου

Απλώς θέλω να ξέρετε προτού διαβάσετε αυτήν τη λίστα με μερικά από τα οφέλη που θα μπορούσατε να αρχίσετε να βιώνετε στη ζωή σας εάν αποδεχτείτε την πρόκληση να πάρετε ένα σχήμα Ωμέγα-3 Ψαρέλαιου, ότι είχα πολύ μικρή σχέση με τη δημιουργία αυτής της λίστας . Απλώς κοίταξα γύρω μου για λίγο, συνέκρινα μερικά άρθρα και παγίωσα αυτά που πρόκειται να διαβάσετε. Η άποψή μου είναι ότι θα μπορούσατε εύκολα να κάνετε τη δική σας έρευνα, και σας ενθαρρύνω να το κάνετε πριν λάβετε τη συμβουλή μου – είμαι απλώς ένας blogger με καλή καρδιά που θέλει το καλύτερο για τους αναγνώστες του.

Εντάξει, μιλώντας για καλή καρδιά, ας ξεκινήσουμε αυτή τη λίστα!

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ιχθυελαίου (ALA, EPA, DHA) υποτίθεται ότι:

 • Υποστηρίξτε την υγιή αναπτυξιακή ανάπτυξη των μωρών, τόσο πριν γεννηθούν όσο και κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους
 • Μειώστε τα συμπτώματα της ΔΕΠΥ στα παιδιά
 • Μειώστε το άγχος και την κατάθλιψη
 • Βελτιώστε τις Ψυχικές Διαταραχές
 • Καταπολεμήστε την ψυχική παρακμή που σχετίζεται με την ηλικία / το Αλτσχάιμερ
 • Προωθήστε την υγεία των ματιών και μειώστε τον κίνδυνο προβλημάτων όρασης
 • Χαμηλότεροι Παράγοντες Κινδύνου για Καρδιοπάθειες
 • Βοήθεια με την απώλεια βάρους
 • Μειώστε το λίπος στο συκώτι
 • Βελτιώστε την υγεία των οστών και των αρθρώσεων
 • Προωθήστε το υγιές δέρμα
 • Μειώστε τη Φλεγμονή
 • Καταπολέμηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων
 • Μειώστε τον κίνδυνο πολλών τύπων καρκίνου
 • Μειώστε το άσθμα
 • Ανακουφίστε τον πόνο της περιόδου
 • Βελτιώστε τον ύπνο (που βοηθά το σώμα με πολλούς τρόπους)

Όταν βλέπω μια λίστα όπως αυτή, δυσκολεύομαι να μην ενθουσιαστώ, και ελπίζω να το κάνετε και εσείς. Θα μπορούσατε να είστε μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από έναν πολύ πιο υγιή ΕΣΕΙΣ!

Ας το ολοκληρώσουμε

Όπως βλέπετε, μπορεί να μην υπάρχει καλύτερος τρόπος για να παραμείνετε υγιείς και να μειώσετε τον κίνδυνο μιας σειράς επίμονων ασθενειών από το να επενδύσετε απλώς σε ένα σχήμα Ωμέγα-3 Ιχθυελαίου. Είναι πραγματικά τα λιπαρά οξέα στο ιχθυέλαιο που χρειάζεστε, και για να είμαστε ειλικρινείς, μπορούν επίσης να βρεθούν σε άλλα αναλώσιμα όπως καρύδια, σπόροι λιναριού και chia, φυτικά έλαια και ορισμένες «εμπλουτισμένες τροφές». Αλλά όπως ανέφερα, προτιμώ να πάω σε μια αξιόπιστη πηγή, να πάρω όλα όσα χρειάζομαι σε μια τέλεια μετρημένη δόση σε ένα μικρό χάπι και να τα παραδώσω κατευθείαν στην πόρτα μου. Δεν έχω βρει ποτέ καλύτερο μέρος στο διαδίκτυο για να το κάνω αυτό από το www.PriceProPharmacy .com. Είμαι σίγουρη ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι και μαζί τους αν αυτός είναι ο δρόμος που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε.