Γρήγορος οδηγός για την αλλαγή του προεπιλεγμένου κωδικού πρόσβασης του Netgear Extender

Το Διαδίκτυο υπήρξε μια από τις πιο σημαντικές εφευρέσεις της ανθρωπότητας. Μέχρι να γίνει ένα από τα απαραίτητα της ζωής μας. Και, η Netgear έχει εκπληρώσει αυτή την ανάγκη αναπτύσσοντας υπέροχες συσκευές WiFi. Η Netgear ανακάλυψε τους δρομολογητές WiFi, χωρίς να αφήνει κανένα βήμα για να κάνει την εμπειρία του Διαδικτύου χωρίς προβλήματα. Όμως, με το μειονέκτημα του δρομολογητή να μην μεταδίδει σήματα σε υψηλότερα εύρη, συμπληρώθηκαν από επέκτασης Netgear. Με την τάση τους να ενισχύουν τα σήματα WiFi του δρομολογητή, οι επεκτάσεις Netgear κάνουν θαύματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκατομμύρια επέλεξαν να εμφανιστούν Ρύθμιση επέκτασης Netgear στα σπίτια τους.

Εάν είστε επίσης κάτοχος επέκτασης Netgear, τότε σας συμβουλεύουμε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασής του. Τώρα, μπορεί να αναρωτιέστε εάν είναι απαραίτητη η αλλαγή του προεπιλεγμένου κωδικού πρόσβασης της επέκτασης Netgear. Λοιπόν, η απάντηση είναι ναι. Ας σας πούμε πώς.

Γιατί να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης του Netgear Extender;

Η Netgear κατασκευάζει μια σειρά από συσκευές δικτύωσης. Όλες αυτές οι συσκευές διαθέτουν τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης. Σημαίνει ότι κάθε άλλο άτομο που έχει μια συσκευή WiFi Netgear γνωρίζει τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης. Οι πιθανότητες είναι ότι η επέκταση Netgear σας μπορεί να παραβιαστεί από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες και να είναι δυνατή η πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

Επομένως, για να αποτρέψετε την κλοπή ή τον χειρισμό των δεδομένων σας από χάκερ, είναι σημαντικό να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης της επέκτασης Netgear. Τώρα, χωρίς καμία καθυστέρηση, ας εξοικειωθείτε με τα βήματα για την αλλαγή του προεπιλεγμένου κωδικού πρόσβασης της επέκτασης Netgear.

Βήματα για την αλλαγή του προεπιλεγμένου κωδικού πρόσβασης του Netgear Extender

 • Συνδέστε την επέκταση ασύρματης εμβέλειας Netgear σε μια πρίζα τοίχου που λειτουργεί και πατήστε το κουμπί λειτουργίας.
 • Μόλις σταθεροποιηθεί το LED τροφοδοσίας, συνδέστε την επέκταση και το δρομολογητή. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο Ethernet είτε να το συνδέσετε ασύρματα.

Σημείωση: Μια σύνδεση Ethernet θεωρείται πιο σταθερή καθώς βοηθά στη διατήρηση της εύκολης επικοινωνίας μεταξύ της επέκτασης και του δρομολογητή. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο Ethernet που χρησιμοποιήσατε δεν έχει κοψίματα και ότι η σύνδεση είναι στεγανή.

 • Τελειώσατε με τη δημιουργία σύνδεσης μεταξύ της επέκτασης Netgear και του δρομολογητή σας; Μεγάλος! Τώρα, ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας.
 • Απενεργοποιήστε προσωρινά όλο το λογισμικό προστασίας από ιούς και το κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας.
 • Τώρα, εκκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο όπως Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari κ.λπ. Ωστόσο, το πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο θα πρέπει να είναι ενημερωμένο και χωρίς κρυφή μνήμη, cookies και ιστορικό περιήγησης.
 • Μετακινήστε τον κέρσορα στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο.
 • Τύπος mywifiext.net μέσα σε αυτό.
 • Πατήστε το πλήκτρο Enter.
 • Εισαγάγετε το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης της επέκτασης εμβέλειας Netgear στα αντίστοιχα πεδία τους. Τα στοιχεία σύνδεσης κάνουν διάκριση πεζών-κεφαλαίων. Επομένως, να είστε προσεκτικοί όταν τα πληκτρολογείτε.
 • Μόλις μεταφερθείτε στον οδηγό εγκατάστασης του Netgear Genie, επιλέξτε την επιλογή Διαχείριση στην καρτέλα Για προχωρημένους.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός κωδικού πρόσβασης.
 • Εισαγάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης για την επέκταση Netgear στο απαιτούμενο πεδίο.
 • Επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασης εισάγοντάς τον ξανά.
 • Για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο μέλλον, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση ανάκτησης κωδικού πρόσβασης.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης της επέκτασης Netgear μεταβαίνοντας στο mywifiext.net. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο mywifiext.net, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το 192.168.1.250 Διεύθυνση IP για να συνδεθείτε στην επέκταση και να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης.

Σημεία κλειδιά για την αλλαγή του προεπιλεγμένου κωδικού πρόσβασης

 • Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό πρόσβασης που είναι δύσκολο να σπάσει. Θα πρέπει να είναι μια τέλεια συγχώνευση γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων.
 • Μην χρησιμοποιείτε ποτέ προσωπικά στοιχεία όπως τον αριθμό τηλεφώνου, την ημερομηνία γέννησης, το όνομα του συζύγου σας κ.λπ. ως κωδικό πρόσβασης επέκτασης Netgear. Τέτοιοι κωδικοί πρόσβασης είναι εύκολο να μαντέψουν.

Πόντος μπόνους: Ο κωδικός πρόσβασης είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τις ρυθμίσεις της επέκτασης Netgear. Επομένως, μην μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασης της επέκτασης Netgear με ένα αναξιόπιστο άτομο. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα κοινής χρήσης WiFi κωδικού QR για να μοιραστείτε τα στοιχεία σύνδεσης.

Ανακεφαλαίωση

Όλα αυτά αφορούσαν τον τρόπο αλλαγής του προεπιλεγμένου κωδικού πρόσβασης της επέκτασης Netgear. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης της επέκτασης Netgear και να προστατεύσετε τη συσκευή σας από την πρόσβαση χάκερ.