Γιόγκα εναντίον Άσκησης Ποια είναι καλύτερη;

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το ανθρώπινο ισχυρό πλαίσιο είναι κάτι εξαιρετικό. Αυτό που μπορούν να κάνουν οι μύες μας είναι υπέροχο. Επιπλέον, αυτό μπορεί να αναβαθμιστεί ενισχύοντάς τα και ωστόσο καθιστώντας τα πλήρως προσαρμοστικά. Σε περίπτωση που κάνετε πολλά φορτία, οι μύες σας θα φαίνονται τεράστιοι, ωστόσο χωρίς προσαρμοστικότητα. Στην περίπτωση που βλέπετε άτομα που έχουν αναπτύξει τεράστιους μύες, δεν μπορούν να κάνουν σωστά ένα namaskar. Δεν μπορούν να στρίψουν.

Στην περίπτωση που χρειάζεστε απλά μύες που φαίνονται υπέροχοι, αυτές τις μέρες υπάρχουν πιο απλές προσεγγίσεις για να το κάνετε. Θα μπορούσατε να πάρετε ένθετα δικέφαλου. Το πυρίτιο δεν μπαίνει απλώς στους κόλπους – πηγαίνει στους δικέφαλους μυς, στους μύες του κάτω ποδιού, σε όλα. Δεν έχει διαφορά ότι είναι άσκοπο. Υπάρχουν απλούστεροι τρόποι στην περίπτωση που είναι απλά να φαίνεται υπέροχο.

Πράγματι, η προπόνηση με βάρη σας αναζωογονεί. Ωστόσο, μπορείτε να κατασκευάσετε μια παρόμοια δύναμη με έναν εντελώς εξαιρετικό τρόπο ή περισσότερο, κρατάτε το σώμα σας προσαρμόσιμο, κάτι που είναι σημαντικό. Υπάρχουν διαφορετικές προοπτικές για την ευημερία, όσον αφορά την ευημερία, την ενέργεια, τον εγκέφαλο και τη μέτρηση του άλλου κόσμου. Στο σημείο που βάζουμε 30 λεπτά έως μία ώρα στο πρώτο μέρος της ημέρας, πρέπει να δούμε ότι το πλεονέκτημα είναι σε όλες τις περιπτώσεις για εμάς, όχι απλώς στους μαζεμένους μύες.

Στην περίπτωση που χρειαστεί να συγκεντρώσετε μυς, θα ήταν σκόπιμο να μην σηκώσετε καθόλου σίδερο; Θα μπορούσατε, με το σκεπτικό ότι η πραγματική άσκηση και η κίνηση έχουν αφαιρεθεί από τη ζωή μας από την τρέχουσα καινοτομία. Όλα τελειώνουν με μηχανές. Εκτός από το iPhone σας, γενικά δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τίποτα. Με αυτόν τον τρόπο, καθώς δεν χρησιμοποιείτε τα εξαρτήματά σας για όλη τη διάρκεια της ημέρας, η ελαφριά προετοιμασία στο κέντρο αναψυχής είναι εντάξει.

Γιόγκα – Όχι για την άσκηση

Η γιόγκα δεν είναι μια δομή δραστηριότητας. Έχει διαφορετικές μετρήσεις σε αυτό. Το να μειώσετε τη Γιόγκα σε έναν γυμναστικό κύκλο θα ήταν σοβαρό λάθος. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει κάτι που πολλοί αναφέρουν ως Upa-yoga, που σημαίνει υπο-γιόγκα ή βοηθητικούς κύκλους για να γίνουν τα πράγματα, όπου δεν υπάρχει καμία βαθιά μέτρηση που να συνδέεται με αυτό. Σε περίπτωση που κάνετε Upa-Yoga ή Angamardana πλαίσια Yoga, η ευεξία είναι εγγυημένη. Επίσης, δεν θα χρειαστείτε εξοπλισμό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας χώρος έξι επί έξι στο πάτωμα. Θα είστε σε φόρμα και θα μπορείτε να κατασκευάσετε τους μυς σας και τα πάντα. Η Angamardana και η Upa-yoga περιλαμβάνουν τη χρήση του σωματικού σας βάρους για να κάνετε όλες τις δραστηριότητες. Σε εκείνο το σημείο, δεν θα έχετε κανένα λόγο ότι δεν υπάρχει άσκηση κέντρο γύρω. Μπορείτε να εξασκηθείτε σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκεστε με το σκεπτικό ότι έχετε πραγματικά το σώμα σας. Αυτό είναι εξίσου ισχυρό στην οικοδόμηση του σώματος όπως μπορεί να είναι οποιαδήποτε προετοιμασία βάρους στο κέντρο άσκησης. Θα σε κάνει να φαίνεσαι λογικός άνθρωπος και επιπλέον θα σε κάνει εξαιρετικά συμπαγή χωρίς να επιβαρύνεις το πλαίσιο. Το κύριο πράγμα είναι ότι δεν θα συσσωρευτείτε με μύες. Ένας τόνος ατόμων έχει φτάσει έτσι. Νομίζουν ότι είναι σε φόρμα, αλλά νομίζω ότι είναι σε περιορισμό! Δεν είναι μόνο η δύναμη ή ο όγκος του μυός σας, αλλά η προσαρμοστικότητα του σώματός σας που είναι σημαντικό για τη σωστή λειτουργία του πλαισίου.

Στη γιόγκα, δεν ασχολούμαστε μόνο με τη σταθερή δύναμη. Η ευημερία των οργάνων είναι επιπλέον σημαντική. Το πλαίσιο της γιόγκα προωθείται με στόχο την επιπρόσθετη αντιμετώπιση της ευημερίας των οργάνων. Ανεξάρτητα από το αν έχετε έναν τόνο μυών εάν το συκώτι σας δεν λειτουργεί σωστά, ποια είναι η χρήση; Είναι σημαντικό ότι το σώμα είναι προσαρμόσιμο και χρησιμοποιήσιμο. Υπάρχει επιπλέον κάτι που πολλοί αναφέρουν ως άνεση οργάνων. Μια οπτική γωνία είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των θεμελιωδών οργάνων του σώματος βρίσκεται στο στήθος και στη μέση. Αυτά τα όργανα δεν είναι άκαμπτα, δεν στερεώνονται με κραδασμούς και σιδεράκια. Είναι ελεύθερα, κρέμονται σε δίχτυα. Με την ευκαιρία να καθίσετε με τη σπονδυλική σας στήλη όρθια, τα όργανά σας θα είναι στη μεγαλύτερη δυνατή παρηγοριά. Προς το παρόν, η προηγμένη σκέψη της παρηγοριάς είναι να κλίνεις προς την όπισθεν και νωθρό. Στην περίπτωση που κάθεστε σε μια τέτοια στάση, τα όργανά σας δεν θα είναι ποτέ ευχάριστα. Δεν θα δουλέψουν με τον τρόπο που πρέπει.

Το να κρατάμε το σώμα σε όρθια θέση δεν οφείλεται στο ότι δεν μας ενδιαφέρει η άνεση, αλλά στο ότι κατανοούμε και βιώνουμε την άνεση με έναν εντελώς εξαιρετικό τρόπο. Μπορείτε να προετοιμάσετε τους μύες σας για να είναι εντάξει με τη σπονδυλική σας στήλη σε όρθια θέση, αλλά δεν μπορείτε να προετοιμάσετε τα όργανά σας για να είναι ευχάριστα ενώ πέφτετε. Είναι εξαιρετικά απίθανο να το κάνει. Έτσι, αποφασίζουμε να προετοιμάσουμε το σώμα, έτσι το σκελετικό μας πλαίσιο και το συμπαγές πλαίσιο είναι ανοιχτά για να καθίσουν σε αυτές τις γραμμές.

Γιόγκα – Ανοίγοντας την Ύπαρξη

Γιόγκα δεν είναι κάτι που δεν σας ενοχλεί ποτέ για τον πόνο στη σπονδυλική στήλη ή την ημικρανία σας. Το να αποδειχθεί σταθερό και γαλήνιο, σε κάθε περίπτωση, θα συμβεί, ωστόσο αυτά είναι τα αποτελέσματα της Γιόγκα και όχι το εστιακό σημείο της Γιόγκα. Δεν χρειάζεται να κάνετε γιόγκα για να αποκτήσετε μεγαλύτερη φόρμα ή να παραμείνετε σταθεροί. Πρέπει απλώς να τρώτε λογικά, να παίζετε τένις ή να κάνετε μια βουτιά. Το κομβικό σημείο της Γιόγκα είναι να βάλεις μια άλλη μέτρηση ζωντανή μέσα σου που είναι πέρα ​​από τη φυσική. Μόλις αυτό είναι ζωντανό, σταδιακά η παρουσία ανοίγεται σε εσάς με 1.000.000 μοναδικούς τρόπους. Πράγματα που ποτέ δεν πίστευες ότι υπήρχαν γίνονται μια ζωντανή πραγματικότητα για σένα, μόνο με το σκεπτικό ότι μια μέτρηση πέρα ​​από τη φυσική έχει γίνει ζωντανή.