Γιατί τα ανδρικά Smartwatches BoAt γίνονται πιο δημοφιλή

Οι boomers, οι millennials και τώρα Gen Z!

Καθώς ο χρόνος περνάει, νέες γενιές αρχίζουν να κυριαρχούν στον κόσμο. Δεν συμβαίνει μόνο στο εργατικό δυναμικό ή στη ζώνη ευθύνης ή στην εκ νέου ανακάλυψη των παραδόσεων αλλά και στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και καινοτομιών.

Ως εκ τούτου, αποτελεί νέα έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή της αλλαγής και της αναμόρφωσης του κόσμου της τεχνολογίας φορητών συσκευών.

Τα σύγχρονα έξυπνα wearables έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται άψογα με τον καθημερινό τρόπο ζωής και να ταιριάζουν στις ανάγκες της γενιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι άνθρωποι από άλλες γενιές δεν μπορούν να τα φορέσουν. Σημαίνει απλώς ότι η Gen Z βρίσκεται τώρα στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας νέων τάσεων και της λήψης αποφάσεων και υιοθέτησης νέας τεχνολογίας.

Πρέπει να διαβάσετε: Μεταβείτε σε Blue Cut Glasses

Ένα τέτοιο έξυπνο wearable που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές μεταξύ της Gen Z είναι τα smartwatches! Όχι μόνο φοριούνται εύκολα, αλλά προσθέτουν στην καθημερινότητά σας με πολλούς τρόπους. Φαίνονται κομψά και ταιριάζουν με κάθε τύπο ντυσίματος, αλλά είναι επίσης χρήσιμα για να κάνουν τη ζωή σας πιο έξυπνη και υγιέστερη. Είναι οικονομικά και άμεσα διαθέσιμα στην αγορά. Οι μικρές οθόνες στον καρπό σας καταλήγουν να σας λένε πολύ περισσότερα από την ημερομηνία και την ώρα.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο boAt έξυπνα ρολόγια και προσπαθήστε να καταλάβετε την τρέλα πίσω τους.

Λοιπόν, εκτός από προσιτά και παραγωγικά, προσφέρουν μια πληθώρα χαρακτηριστικών που τα κάνουν τόσο δημοφιλή. Έχουμε κατηγοριοποιήσει τα οφέλη ως εξής:

Οφέλη που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική κατάσταση

Το να φοράς ένα έξυπνο ρολόι είναι σαν να έχεις τον προπονητή γυμναστικής στον καρπό σου. Έρχονται με μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών που σας βοηθούν να διατηρήσετε την υγεία σας.

Για αρχή, μπορεί κανείς να ελέγξει τον καρδιακό ρυθμό και τα επίπεδα κορεσμού οξυγόνου στο αίμα σε πραγματικό χρόνο σε ένα smartwatch. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε σε αυτό για να παρακολουθείτε τα μοτίβα ύπνου σας και να παρακολουθείτε τα επίπεδα άγχους σας (η ζωή μπορεί να είναι αγχωτική, επομένως αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό).

Εκτός από αυτό, οι ιχνηλάτες δραστηριότητας και οι λειτουργίες αθλητισμού είναι αρκετά χρήσιμες για την παρακολούθηση της καθημερινής προπόνησης και σας παρέχουν διορατικά δεδομένα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή σας. Κάποιο σκάφος έξυπνα ρολόγια για γυναίκες έρχονται με μια λειτουργία για την παρακολούθηση του εμμηνορροϊκού τους κύκλου επίσης.

Έξυπνα χαρακτηριστικά

Τα έξυπνα ρολόγια είναι εξοπλισμένα με πολλαπλές λειτουργίες που βοηθούν να κάνετε τη ζωή σας πιο παραγωγική. Σας επιτρέπουν να παραμένετε συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο ακόμα και όταν το smartphone σας δεν είναι κοντά σας. Φέρνουν ενημερώσεις και ειδοποιήσεις στον καρπό σας. Μερικά από τα καλύτερα έξυπνα ρολόγια σάς επιτρέπουν ακόμη και να πραγματοποιείτε κλήσεις bluetooth. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κάμερα του τηλεφώνου σας και τη μουσική από το smartwatch σας.

Πρέπει να διαβάσετε: Ποια ανάλυση θα χρησιμοποιήσει ο Mongraal το 2022;

Τώρα που έχετε ιδέα για το γιατί τα smartwatches είναι τόσο δημοφιλή μεταξύ της Gen Z, επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα smartwatches boAt που μπορείτε να αποκτήσετε αμέσως στα χέρια σας:

Wave Pro

wave pro bot smartwatches

Ένα τέλειο ρολόι για όλους τους λάτρεις του κρίκετ εκεί έξω! Έρχεται με έγχρωμη οθόνη HD 1,69″ και τετράγωνο καντράν. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το ρολόι για να σας κρατά ενήμερους για όλες τις ενημερώσεις από τον κόσμο του κρίκετ, καθώς έχει διαμορφωθεί με μια δυνατότητα να φέρνει ζωντανή ροή από όλα τα IPL, διεθνή και T20 κρίκετ.

Το ρολόι υποστηρίζει επίσης μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες που σχετίζονται με την υγεία, όπως παρακολούθηση καρδιακών παλμών, οθόνη SpO2 και παρακολούθηση θερμοκρασίας. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το ρολόι για τον έλεγχο της κάμερας και της μουσικής σας.

Έρχεται με τσιπ γρήγορης φόρτισης. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την μπαταρία του ρολογιού σας. Απλώς συνδέστε το για 30 λεπτά και δείτε το να πηγαίνει από το 0% στο 100%. Το ρολόι είναι IP67 ανθεκτικό στον ιδρώτα, το πιτσίλισμα και τη σκόνη.

Πρέπει να διαβάσετε: Ποια στοιχεία ελέγχου λαμβάνει ο κεντρικός υπολογιστής του Webinar κατά τη διάρκεια της κοινής χρήσης οθόνης;

Δείτε το Blaze

Παρακολουθήστε τα έξυπνα ρολόγια Blaze boAt

Εάν είστε λάτρης, τότε θα ερωτευτείτε αυτό το έξυπνο ρολόι boAt αμέσως!

Έρχεται με οθόνη HD 1,75″ που σας επιτρέπει να αναλαμβάνετε εύκολα τα πάντα. Με την υποστήριξη του Apollo 3 Blue Plus, αυτό το ρολόι προσφέρει ταχύτερες και ομαλότερες μεταβάσεις διεπαφής. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ανδρικά έξυπνα ρολόγια, καθώς το τετράγωνο καντράν με λεπτή μεταλλική σχεδίαση όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αλλά ταιριάζει πραγματικά τόσο με την παραδοσιακή όσο και με τη δυτική ένδυση.

Έρχεται με ένα τσιπ γρήγορης φόρτισης που εξασφαλίζει φόρτιση έως και 1 ημέρα μέσα σε μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Το ρολόι είναι 3ATM ανθεκτικό στο νερό, τη σκόνη και το πιτσίλισμα.

Πρέπει να διαβάσετε: Μπορούν οι πολίτες να χρησιμοποιούν ραδιόφωνο με ζαμπόν;

Παρακολουθήστε το Wave Neo

Παρακολουθήστε έξυπνα ρολόγια Wave Neo boAt

Πείτε γεια σε έναν κόσμο νέων ευκαιριών με αυτό το καλύτερο smartwatch. Έρχεται με οθόνη HD 1,69″ που υποστηρίζει πλήρη αφή. Ο σχεδιασμός 2,5D ελκύει το μάτι και το γεγονός ότι είναι ελαφρύ, μπορείτε να το μεταφέρετε στον καρπό σας εύκολα όλη μέρα. Ο έξυπνος ιχνηλάτης υγείας σάς βοηθά να παρακολουθείτε την υγεία σας και οι έξυπνες λειτουργίες κάνουν τις μέρες σας πιο παραγωγικές.