Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Video KYC για τη διαδικασία ενσωμάτωσης

Η χρήση βίντεο KYC μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας ενσωμάτωσης των οργανισμών. Επίσης, δεδομένου ότι η εξ αποστάσεως εργασία αυξάνεται, η εξ αποστάσεως ενσωμάτωση υποψηφίων είναι ζωτικής σημασίας χωρίς να διακυβεύεται η νομιμότητα της διαδικασίας.

Πολλές εταιρείες βίντεο KYC παρέχουν αυτά Υπηρεσίες KYC σε οργανισμούς αφού η Reserve Bank of India έχει πλέον νομιμοποιήσει το σύστημα αναγνώρισης πελατών που βασίζεται σε βίντεο.

Η λύση βίντεο KYC είναι ένας πολύ πιο εύκολος, πιο γρήγορος και πιο βολικός τρόπος για τη διενέργεια επαλήθευσης εγγράφων. Η διαδικασία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και σας δίνει τους σωστούς λόγους για να μεταβείτε στο βίντεο KYC.

Βήματα που εμπλέκονται στη διαδικασία βίντεο KYC

Η διαδικασία βίντεο KYC είναι ολοκληρωμένη και περιλαμβάνει πολλά βήματα. Το πρώτο βήμα είναι μια οπτικοακουστική αλληλεπίδραση με τον εκπρόσωπο του προμηθευτή βίντεο KYC, που ακολουθείται από γεωγραφικές ετικέτες και μια διαδικασία αντιστοίχισης προσώπου για την ψηφιακή αναγνώριση του υποψηφίου.

Η διαδικασία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εντελώς ψηφιακή. Μετά την αλληλεπίδραση με τον εκπρόσωπο, αποτυπώνεται το πρόσωπο του υπαλλήλου, συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης ψηφιακά υποβληθέντων εγγράφων για έλεγχο της γνησιότητάς τους. Πολλά στοιχεία συνδέονται με μια διαδικασία KYC βίντεο και είναι απαραίτητο να τα κατανοήσετε όλα.

Μπορείτε να εκτελέσετε ολόκληρη τη λειτουργία εσωτερικά προσλαμβάνοντας μόνιμα μερικούς ειδικούς της KYC βίντεο που θα μπορούσαν να γίνουν μέρος του οργανισμού. Θα μπορούσατε επίσης να αναθέσετε την όλη διαδικασία σε έναν προμηθευτή KYC.

Πλεονεκτήματα της χρήσης βίντεο KYC

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα σύστημα βίντεο KYC. Όλοι οι προμηθευτές βίντεο KYC βοηθούν τις εταιρείες να γίνουν ψηφιακές εταιρείες.

Αυτό το σύστημα ωφελεί την εταιρεία και τους πελάτες της με διάφορους τρόπους, όπως:

Ευκολία

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις για επαλήθευση δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία KYC. Μπορείτε να καθίσετε στο σπίτι και να το ολοκληρώσετε από απόσταση χρησιμοποιώντας το φορητό υπολογιστή σας και μια ενεργή και σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Γρήγορο και αυτοματοποιημένο

Το στοιχείο ψηφιοποίησης της διαδικασίας βίντεο KYC την έχει κάνει γρήγορη και βολική. Το λογισμικό αντιστοίχισης προσώπου χρησιμοποιεί αρκετούς αλγόριθμους για να συλλάβει τα δεδομένα από το πρόσωπο με ακρίβεια. Με ελάχιστες εισροές, οι οργανισμοί μπορούν να αποκομίσουν πολλά πολύτιμα οφέλη.

Ευκαιρίες καριέρας

Αυτός ο τομέας ανοίγει επίσης πολλές καριέρες για ανθρώπους, οι οποίες δεν ήταν τόσο διαθέσιμες πριν από την έναρξη της πανδημίας.

Οφέλη για τις Επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στη μέθοδο επαλήθευσης βίντεο KYC. Οι εταιρείες αποκομίζουν πολλά οφέλη από το βίντεο KYC επεξεργάζομαι, διαδικασία. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

Κόστους-Αποτελεσματικότητας

Ενώ ολόκληρη η διαδικασία μπορεί να φαίνεται λίγο φανταχτερή, η επιλογή είναι εξαιρετικά οικονομική. Αυτό το κατόρθωμα είναι εφικτό γιατί η όλη διαδικασία διεξάγεται εξ αποστάσεως και ψηφιοποιείται, μειώνοντας έτσι το κόστος επικοινωνίας με τα σπίτια των πελατών. Νωρίτερα, απαιτούνταν αρκετές συσκευές για την εκτέλεση της διαδικασίας KYC. Ωστόσο, με το βίντεο KYC, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας φορητός υπολογιστής με λειτουργία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ και ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο για η σειρά ρολογιών.

Καινοτομία

Η διαδικασία βίντεο KYC είναι εξαιρετικά καινοτόμα και βασίζεται σε δεδομένα. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και οι πωλητές εργάζονται για να καλύψουν αυτά τα κενά. Πολλές εταιρείες αναπτύσσουν τώρα τους αλγόριθμούς τους για να κατανοήσουν και να διεξάγουν ολόκληρη τη διαδικασία KYC βίντεο ανεξάρτητα. Η μηχανική μάθηση και η τεχνητή νοημοσύνη το έχουν καταστήσει ένα πολυπόθητο πεδίο ενδιαφέροντος για πολλές ομάδες και ειδήσεις στο διαδίκτυο. Οι εταιρείες επενδύουν τώρα στον εξορθολογισμό ολόκληρης της διαδικασίας KYC και στην ενσωμάτωση των πάντων στο εσωτερικό.

Υπάρχουν αρκετές τεχνολογίες και αλγόριθμοι στη μηχανική μάθηση που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της βαθμολογίας των ψευδώς θετικών πληροφοριών. Αυτοί οι αλγόριθμοι δίνουν απαντήσεις που μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν κατά τη διάρκεια μιας μη αυτόματης αναζήτησης. Επίσης, η μηχανική εκμάθηση έχει αυτοματοποιήσει ολόκληρη τη διαδικασία για τις επιχειρήσεις, με αυτούς τους αλγόριθμους να εντοπίζουν πλέον πρόσωπα και έγγραφα σε πραγματικό χρόνο.

συμπέρασμα

Μια ομαλή και χωρίς προβλήματα εμπειρία ενσωμάτωσης είναι η ανάγκη της ώρας για τους οργανισμούς. Το βίντεο hbomax.com/tvsignin Η δυνατότητα KYC το έχει ενεργοποιήσει. Έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο και αναπόσπαστο κομμάτι κάθε οργανισμού. Επιπλέον, με την εξ αποστάσεως πρόσληψη να έχει προτεραιότητα έναντι άλλων μέσων, το βίντεο KYC έχει γίνει πιο κρίσιμο.

Η διαδικασία KYC βίντεο κάνει ολόκληρη τη διαδικασία ενσωμάτωσης ομαλή αυτοματοποιώντας την. Αρκετοί αλγόριθμοι σάρωσης θα δώσουν τις πληροφορίες του υποψηφίου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επίσης, δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις που αποκομίζουν όλα τα οφέλη της διαδικασίας KYC, αλλά οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν επίσης μια διαδικασία ενσωμάτωσης χωρίς προβλήματα.