Γιατί η σκόνη κόκκων πράσινου καφέ μπορεί να είναι στο ραντάρ σας;

Ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ είναι το μόνο που χρειάζεται για να νιώσετε ενέργεια αμέσως και να παραμείνετε υπερφορτισμένοι όλη την ημέρα. Ο καφές είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δροσιστικά ροφήματα παγκοσμίως. Οι αγορές, λοιπόν, διαθέτουν μεγάλη γκάμα ποικιλιών καφέ. Ένα από αυτά που αξίζει να καταναλώσετε και χαρίζει πληθώρα πλεονεκτημάτων για την υγεία είναι ο πράσινος καφές. Δικαίωμα από την ενίσχυση του μεταβολισμού, τη μείωση του βάρους και τη διαχείριση του στρες, πράσινους κόκκους καφέ μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε υπερφορτισμένοι και δραστήριοι. Εκτός από αυτό, υπάρχουν διάφορα άλλα οφέλη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για αυτά λεπτομερώς.

Οφέλη από πράσινους κόκκους καφέ σε σκόνη –

 • Οι μη καβουρδισμένοι πράσινοι κόκκοι καφέ Neuherbs μπορούν να ενισχύσουν το μεταβολισμό σας και να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Εμπλουτισμένο με χλωρογενικό οξύ, η σκόνη πράσινων κόκκων καφέ έχει φυσική κατασταλτική ικανότητα της όρεξης. Μπορεί να βοηθήσει όσους προσπαθούν να βελτιώσουν τις ώρες των γευμάτων. Μπορείτε να εξισορροπήσετε το ρόφημα πράσινου καφέ με τη διαιτητική ρουτίνα σας και την άσκηση για υγιή διαχείριση βάρους.
 • Αυτή η οργανική σκόνη βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
 • Καλή σε γεύση, η πράσινη σκόνη καφέ από τη Neuherbs είναι πιστοποιημένη από την FSSAI.
 • Οι πράσινοι κόκκοι καφέ δεν καβουρδίζονται και επομένως είναι εντελώς ωμοί. Φορτωμένα με τεράστιο όγκο χλωρογενικού οξέος, προσφέρουν πολλά οφέλη για την υγεία. Επιπλέον, το σώμα μπορεί να απορροφήσει εύκολα το χλωρογενικό οξύ. Μπορεί επομένως να αποκομίσει άφθονα οφέλη για την υγεία από αυτό το ρόφημα.
 • Το χλωρογενικό οξύ που υπάρχει στον πράσινο καφέ βοηθά το σώμα να κάψει γλυκόζη και λίπος. Μειώνει περαιτέρω την απορρόφηση υδατανθράκων και αποτρέπει την αύξηση του σακχάρου στο αίμα. Επίσης, διατηρεί υπό έλεγχο το λιπιδικό προφίλ. Η τακτική κατανάλωση πράσινου καφέ είναι γνωστό ότι καίει λίπος, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και διατηρεί ένα υγιές βάρος.
 • Αυτός ο καφές έχει δείξει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη βελτιστοποίηση της υγείας της καρδιάς. Ανησυχούν για τιμή πράσινου καφέ σε σκόνη? Μην στεναχωριέσαι! Το Green Coffee της Neuherbs είναι προσιτό και φιλικό στην τσέπη.
 • Οι πράσινοι κόκκοι καφέ είναι υπέροχοι εξολοθρευτές των ελεύθερων ριζών και προσφέρουν τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αυτό ενισχύει την αναγέννηση νέων κυττάρων του δέρματος. Βοηθά περαιτέρω στην απόκρυψη των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος μόνο η πράσινη σκόνη καφέ χρησιμοποιείται ευρέως στα βασικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Αυτό σε αντάλλαγμα προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV και το κάνει αψεγάδιαστο.
 • Οι ελεύθερες ρίζες είναι γνωστό ότι αυξάνουν τις πιθανότητες χρόνιων ασθενειών και καρκίνου. Το χλωρογενικό οξύ που υπάρχει στους πράσινους κόκκους καφέ αποτρέπει τον κίνδυνο ορισμένων τύπων καρκίνου και το σχηματισμό καρκινικών κυττάρων.
 • Λίγο πλούσιος σε καφεΐνη, ο πράσινος καφές αυξάνει την απελευθέρωση ντοπαμίνης. Είναι ο εγκεφαλικός αγγελιοφόρος που πιστεύεται ότι ανυψώνει την προσοχή, τη διάθεση, τη λειτουργία του εγκεφάλου και τη συγκέντρωση.
 • Επιπλέον, βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και βελτιώνει την αθλητική απόδοση. Το ρόφημα βελτιώνει επίσης την ικανότητα αντοχής.
 • Οι πράσινοι κόκκοι καφέ βελτιστοποιούν τη συνολική υγεία και ευεξία και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Το ρόφημα βοηθά το σώμα να κάψει τη γλυκόζη και το συσσωρευμένο σωματικό λίπος. Βελτιώνει τα επίπεδα της καλής χοληστερόλης και μειώνει την απορρόφηση των υδατανθράκων.
 • Οι πράσινοι κόκκοι καφέ βοηθούν επίσης στη μείωση της φλεγμονής που έχει θετικές επιπτώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
 • Περιέχει επίσης αντιγηραντικές ιδιότητες. Επομένως, το φυσικό ρόφημα μειώνει τον σχηματισμό ρυτίδων, περιορίζει τη φωτοφθορά και μειώνει την τραχύτητα του δέρματος. Είναι επίσης γνωστό ότι μειώνει την εμφάνιση των ποδιών της χήνας.
 • Ο πράσινος καφές είναι ικανός να βελτιώσει την εγρήγορση, την προσοχή, τα κίνητρα και τους χρόνους αντίδρασης.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα πιείτε το φλιτζάνι σας πράσινο καφέ, μην ξεχάσετε να σκεφτείτε τα εκπληκτικά οφέλη του.