Γιατί είναι η πρώτη επιλογή των εταιρειών φιλοξενίας Dedicated Server;

Η φιλοξενία αποκλειστικού διακομιστή είναι ήδη η πιο αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας. Δεν λέμε όμως μόνο έτσι, τα χαρακτηριστικά του που το κάνουν στολίδι στον χώρο της φιλοξενίας. Υπάρχουν αρκετές αποκλειστική φιλοξενία στην Ινδία παρόχους στην αγορά σήμερα, αλλά έχουν μπει και σε άλλα είδη υπηρεσιών φιλοξενίας. Με τον αυξανόμενο αριθμό εταιρειών, ιστοσελίδων κ.λπ. η ζήτηση για διαφορετικά είδη φιλοξενίας έχει ανέβει στην κορυφή. Για να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών ειδών πελατών, μπήκαν στην αγορά εναλλακτικές υπηρεσίες φιλοξενίας.

Ο κόσμος φιλοξενίας έχει δει τεράστιες αλλαγές στις τεχνολογίες φιλοξενίας και οι αλλαγές έχουν γίνει για τα καλά. Η ζήτηση για υπηρεσίες κοινής φιλοξενίας αυξήθηκε επίσης με την αύξηση του αριθμού των startup που δεν ζητούν μεγάλο εύρος ζώνης ή χώρο αποθήκευσης. Μετά από όλο το παιχνίδι δημοτικότητας της κοινής υπηρεσίας φιλοξενίας, ήρθαν οι υπηρεσίες φιλοξενίας όπως η φιλοξενία VPS (Virtual Private Server), η φιλοξενία συντοπισμού και κατάφερε να φιλοξενήσει ποιες είναι πιο προηγμένες εκδόσεις της φιλοξενίας διακομιστή. Αλλά καθένας από αυτούς έλειπε πίσω αποκλειστική φιλοξενία στην Ινδία σε τομείς όπως η ασφάλεια, η αξιοπιστία, η ευελιξία κ.λπ. Αν και όλες αυτές οι υπηρεσίες φιλοξενίας νέας εποχής, όπως η κοινή φιλοξενία και οι εικονικοί διακομιστές, μαζί με τους διακομιστές συντοπισμού, εκφοβίζουν τους πελάτες με την προσιτή τους τιμή. Ωστόσο, η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή παραμένει η επιτομή μεταξύ όλων των υπηρεσιών φιλοξενίας λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες.

Πώς είναι η στροφή προς εναλλακτικές υπηρεσίες φιλοξενίας;

Μεγάλες διεθνείς ή εθνικές εταιρείες ή μεγάλοι επιχειρηματίες εξακολουθούν να βασίζονται περισσότερο στην αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών. Δεν μπορούν καν να σκεφτούν να κάνουν συμβιβασμούς στην ασφάλεια ή την ευελιξία του οργανισμού τους. Έχει διαπιστωθεί ότι πολλοί από τους μικρούς πελάτες και τους υπαλλήλους επιλέγουν την κοινή φιλοξενία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θέλουν να ξοδέψουν τόσα πολλά και ως τις πρώτες μέρες της εκκίνησης δεν χρειάζονται τόσους αφιερωμένους πόρους. Μόλις η βάση των εργαζομένων και των πελατών τους αρχίσει να ανθίζει, αποκλειστική φιλοξενία στην Ινδία είναι η προτιμώμενη πλατφόρμα φιλοξενίας τους.

Με την αλλαγή των χρόνων, οι απαιτήσεις φιλοξενίας έχουν επίσης περάσει. Η αγορά γνώρισε επίσης μια πρόσφατη άνοδο στο πεδίο ροής παιχνιδιών. Η αυξανόμενη τάση των streamers παιχνιδιών έχει δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας, όπως η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή. Το παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο απαιτεί μια αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας που μπορεί να υποσχεθεί μόνο από έναν έμπιστο αποκλειστική φιλοξενία στην Ινδία. Ως εκ τούτου, η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή δεν ξεφεύγει από το πεδίο εφαρμογής της αγοράς, αλλά το είδος των χρηστών έχει αλλάξει. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά το καθιστούν την πεμπτουσία υπηρεσία φιλοξενίας όλων των εποχών.

Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά είναι-

Ενισχυμένη ασφάλεια

Δεν υπάρχει ανταγωνισμός για αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή όσον αφορά την ασφάλεια. Αυτό είναι το πιο απαιτητικό χαρακτηριστικό της φιλοξενίας αποκλειστικού διακομιστή. Γίνεται ο κύριος λόγος για τον οποίο οι περισσότερες εταιρείες μεταβαίνουν σε αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, καθώς δεν μπορούσαν να απολαύσουν το επίπεδο ασφάλειας αλλού. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οποιαδήποτε επιχείρηση είναι αμέτρητοι λογαριασμοί, κωδικοί πρόσβασης ή αρχεία. Τέτοιες ευαίσθητες λεπτομέρειες σύνδεσης και πληροφορίες που αποθηκεύονται σε αυτά τα αρχεία δεδομένων χρειάζονται την καλύτερα ασφαλή πλατφόρμα φιλοξενίας και τίποτα δεν μπορεί να είναι καλύτερο από τη φιλοξενία αποκλειστικού διακομιστή όσον αφορά την ασφάλεια. Όλη η πρόσβαση σε οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς ή τα αρχεία δεδομένων ελέγχεται μόνο από την εξουσιοδοτημένη αρχή του οργανισμού. Τα ισχυρά συστήματα κακόβουλου λογισμικού που υπόσχονται η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή καθιστούν το περιβάλλον του διακομιστή ασφαλές πολλαπλών επιπέδων. Ο οργανισμός έχει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσει το επίπεδο ασφάλειας σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Για παράδειγμα, οι ιστότοποι που ασχολούνται με τραπεζικά στοιχεία πελατών πρέπει να είναι πιο ασφαλείς σε σύγκριση με οποιονδήποτε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, οι πολυεθνικές διατηρούν πάντα τον τομέα τους ασφαλισμένο μόνο με αποκλειστική φιλοξενία στην Ινδία.

Ευελιξία με άνεση

Οι αποκλειστικοί διακομιστές IP σάς παρέχουν σούπερ ευελιξία και βελτιστοποίηση στο χέρι και με άνεση. Ο οργανισμός έχει πλήρη ελευθερία να πραγματοποιεί λήψη οποιουδήποτε είδους λογισμικού ή αρχείων μέχρι και εκτός εάν μπορεί να αποτελέσει απειλή για τον ενδιαφερόμενο οργανισμό ή για την εθνική ακεραιότητα. Όλα αυτά έγιναν δυνατά δίνοντας την επιλογή του λειτουργικού συστήματος. Αυτό δεν υπόσχεται κανένα άλλο είδος πλατφόρμας φιλοξενίας ή σχέδια. Οι διαφορετικές επιχειρηματικές μονάδες λειτουργούν διαφορετικά στα διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και τις διανομές τους. Στην πραγματικότητα, συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά σε ορισμένες περιπτώσεις με αλλαγμένες αποδόσεις. Για παράδειγμα, εάν μια επιχειρηματική μονάδα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί καλύτερα σε λειτουργικό σύστημα Linux, τότε δεν θα λειτουργεί με την ίδια αποτελεσματικότητα σε οποιαδήποτε άλλη διανομή. Όλα αυτά οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα ότι η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή παρέχει πλήρη έλεγχο της ψηφιακής υποδομής, κάτι που είναι επωφελές για εσάς εάν το δείτε στη μεγαλύτερη εικόνα.

Διαθεσιμότητα πρώτης τάξεως τεχνικής υποστήριξης

Οι περισσότεροι οργανισμοί τρέχουν σε κρίσιμες εφαρμογές που απαιτούν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα δικτύου, καθώς δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν σε οποιονδήποτε πελάτη. Αλλά αν ένας ιστότοπος είναι εκτός σύνδεσης έστω και για μερικά λεπτά, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά. Μόνο η αποκλειστική φιλοξενία στην Ινδία μπορεί να υποσχεθεί μια τέτοια μη διακοπτόμενη και 24*7 διαδικτυακή υπηρεσία. Οι αποκλειστικοί διακομιστές βασίζονται πλήρως σε κέντρα δεδομένων που εργάζονται στο μοντέλο N+1 που είναι γνωστό ότι έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστο χρόνο λειτουργίας. Το περιττό αντίγραφο ασφαλείας είναι μια εγγύηση με αποκλειστική φιλοξενία διακομιστή για την αποφυγή μίας μόνο περίπτωσης αποτυχίας με διαθεσιμότητα παγκόσμιας κλάσης.

Οι αποκλειστικές υπηρεσίες φιλοξενίας διακομιστών έχουν 24ωρη τεχνική υποστήριξη πλήρως αφιερωμένη μόνο σε μία επιχείρηση κάθε φορά. Υπάρχουν αρκετές φορές που το τεχνικό προσωπικό του οργανισμού δεν μπορεί να επιλύσει κανένα πρόβλημα, τότε το πρόβλημα αντιμετωπίζεται από την τεχνική υποστήριξη. Αυτή η υπηρεσία δεν μοιάζει με κανένα άλλο είδος εξυπηρέτησης πελατών, αλλά μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που φρόντισαν οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες. Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορείτε να τους συμβουλευτείτε ή να αφήσετε το πρόβλημα σε αυτούς και θα λυθεί σύντομα σίγουρα πριν από την SLA. Η τεχνογνωσία που προσλαμβάνουν έχει εκπαιδευτεί για την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων όπως αυτά μέσω βέλτιστων λύσεων.

Τα πλεονεκτήματα που περιλαμβάνονται μπορεί να σας έδωσαν περισσότερους λόγους για να μεταβείτε σε έναν αποκλειστικό κεντρικό υπολογιστή διακομιστή. Λοιπόν, τι περιμένεις; Αφιερωμένη φιλοξενία στην Ινδία περιμένει να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει το επιθυμητό πλεονέκτημα που αξίζει η ιστοσελίδα σας.