Αξιοποιήστε την επιχείρησή σας δημιουργώντας μια διαισθητική εφαρμογή όπως το Tinder

Η πρόοδος της τεχνολογίας έκανε τα πάντα δυνατά. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν επηρεάσει τους ανθρώπους και κυρίως σε όλες τις επιχειρήσεις, και καταλαμβάνει μια πρώτη θέση στη ζωή όλων. Εν γνώσει ή εν αγνοία, οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα κινητό τηλέφωνο και εξαρτώνται από αυτό ακόμη και για μικρές εργασίες. Είτε πρόκειται για ξυπνητήρια, αποστολή μηνυμάτων, ακρόαση μουσικής, παρακολούθηση βίντεο, έλεγχο email, ειδήσεις κ.λπ. Όποια και αν είναι η εργασία, γίνεται με τη χρήση κινητών τηλεφώνων.

Ως εκ τούτου, υπάρχει μια εφαρμογή για κινητά για όλες τις υπηρεσίες. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν ήδη τον περισσότερο χρόνο τους σε κινητά τηλέφωνα, η χρήση αυτών των εφαρμογών εκτοξεύει το όριο. Με τον ίδιο τρόπο θα το κάνουμε δημιουργήστε μια εφαρμογή όπως το Tinderμια εφαρμογή για κινητά για ραντεβού, η οποία έχει τεράστια ζήτηση στη νέα γενιά.

Ο σκοπός της ανάπτυξης εφαρμογών είναι η ικανοποίηση των αναγκών του τελικού χρήστη. Έτσι, η μακροπρόθεσμη επιθυμία τους εκπληρώνεται όταν αναπτύσσετε μια εφαρμογή υψηλής ποιότητας για ραντεβού.

Ας βουτήξουμε βαθιά στις υποχρεωτικές λειτουργίες και λειτουργίες κ.λπ. που θα έχετε στην εφαρμογή σας που βοηθά όχι μόνο να έχετε μια εφαρμογή όπως άλλες εφαρμογές γνωριμιών για συνονόματους, αλλά και να διαταράξετε τη βιομηχανία ενσωματώνοντας τις πολύτιμες επιχειρηματικές σας ιδέες με τον αξιόπιστο πάροχο σεναρίων κλώνων Εταιρία. Εδώ, θα σας δώσουμε μια σύντομη ιδέα για το τι προσφέρει ένας πάροχος σεναρίων κλώνων που βελτιώνει την εφαρμογή σας προσελκύοντας τεράστιους χρήστες και σας βοηθά να διατηρήσετε και να εδραιωθείτε σταθερά στην αγορά.

Στατιστικές Εκθέσεις

Η εφαρμογή Tinder είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 γλώσσες και είναι εξαπλωμένη σε 190 χώρες. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εφαρμογή έφτασε σε χρήστες σε όλο τον κόσμο και εξακολουθεί να παράγει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό με μια απλή αλλά αποτελεσματική ιδέα.

 • Υπολογίζεται ότι περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Tinder σε όλο τον κόσμο.
 • Από το 4ο τρίμηνο του 2019, το MatchGroup υπολόγισε κατά μέσο όρο 5,9 εκατομμύρια συνδρομητές Tinder που πληρώνουν για ένα premium Tinder Plus και Tinder Gold.
 • Επεξεργάζεται περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο κτύπημα την ημέρα μέχρι τα τέλη του 2014. έχει ανέλθει στα 1,6 δισεκατομμύρια μέχρι τώρα.
 • Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες του Tinder βγαίνουν ραντεβού την εβδομάδα.
 • Από την έναρξή του, έχουν γίνει πάνω από 20 δισεκατομμύρια αγώνες.
 • Η μητρική εταιρεία του Tinder, Match Group, ανέφερε ότι η εφαρμογή απέφερε έσοδα 444 εκατομμυρίων δολαρίων το τρίτο τρίμηνο του 2018.
 • Η κεφαλαιοποίηση της μητρικής εφαρμογής, Match Group, είναι 18,6 δισεκατομμύρια $ στα τέλη Μαρτίου 2020.
 • Η καθαρή αξία της εφαρμογής Tinder υπολογίζεται σε 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Βασικές δυνατότητες που πρέπει να συμπεριλάβετε στην εφαρμογή γνωριμιών όπως το Tinder

Μεταφόρτωση φωτογραφίας

Η εφαρμογή γνωριμιών για κινητά όπως το Tinder επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες και να μοιράζονται εικόνες με τον αγώνα.

Video-Chat

Αυτή η εξαιρετική δυνατότητα περιλαμβάνεται στην εφαρμογή κλώνων που επιτρέπει την επικοινωνία στο επόμενο επίπεδο παρέχοντας μια ευχάριστη εμπειρία προσφέροντας συναρπαστικές συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο.

Παντρολογήματα

Αυτή η λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρίσκουν το ταίρι τους εύκολα και μπορούν να αρχίσουν να συνομιλούν αμέσως.

Ενσωμάτωση με τα Social Media

Η εφαρμογή παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία στους χρήστες ενσωματώνοντάς την με διάφορους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπως Facebook, Instagram κ.λπ.

Ιδιωτική συνομιλία

Μετά την εύρεση της αντιστοίχισης, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα ιδιωτικά με μια λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής.

Εικονικά δώρα

Αυτή η αξιοσημείωτη λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να εκφράσουν τα συναισθήματά τους στέλνοντας και ανταλλάσσοντας εικονικά δώρα, GIF και αυτοκόλλητα.

Τώρα, θα δούμε τις δυνατότητες που πρέπει να προσθέσουμε στην εφαρμογή χρήστη και στην πλευρά του διαχειριστή.

Λειτουργίες εφαρμογής χρήστη

Σύνδεση

Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν είτε καταχωρώντας τα στοιχεία τους είτε κάνοντας είσοδο μέσω των ενεργών ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης τους.

Ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων

Η εφαρμογή έχει κατασκευαστεί που βοηθά τους χρήστες να ενημερώνονται για όλες τις ενημερώσεις και τις εκπτώσεις. Αυτή η λειτουργία τους βοηθά να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα αιτήματα και τα μηνύματά τους για αγώνα.

Αποστολή αιτήματος

Αυτή η δυνατότητα στην εφαρμογή διευκολύνει τους χρήστες να στέλνουν αιτήματα στον αγώνα.

Πλοήγηση εντός εφαρμογής

Αυτή η δυνατότητα βοηθά κυρίως τους χρήστες να βρουν την τοποθεσία του αντιστοιχισμένου συνεργάτη τους.

Ποιος είδε το προφίλ μου;

Αυτή η ενδιαφέρουσα λειτουργία ενημερώνει τους χρήστες για τα άτομα που είδαν το προφίλ τους.

Προφίλ

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ένα ελκυστικό προφίλ που βοηθά τα αιτήματά τους να γίνονται εύκολα αποδεκτά.

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Το σενάριο κλωνοποίησης της εφαρμογής γνωριμιών είναι κατασκευασμένο με τρόπο που διασφαλίζει ότι οι χρήστες σας αναφέρουν ή αποκλείουν εύκολα το άτομο σε περίπτωση οποιασδήποτε ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Συνομιλία εντός εφαρμογής

Για αντιστοιχισμένα άτομα, η ιδιωτική αποστολή μηνυμάτων είναι ενεργοποιημένη μέσω αυτής της λειτουργίας.

Στήλη σχολίων

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να πουν τις απόψεις τους και να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσω αυτής της λειτουργίας.

Δυνατότητες εφαρμογής Πίνακα Διαχειριστή

Διαχείριση περιεχομένου

Η εφαρμογή κλώνος έχει αναπτυχθεί για να διευκολύνει τον διαχειριστή να εξαλείψει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και να μετριάσει το καταχρηστικό περιεχόμενο στην εφαρμογή.

Διαχείριση μελών

Επιτρέπει στον διαχειριστή να διαχειρίζεται μέλη στην εφαρμογή.

Παρακολούθηση εσόδων

Αυτή η δυνατότητα διευκολύνει τον διαχειριστή να παρακολουθεί τα έσοδά του και τη συνολική απόδοση της εφαρμογής.

Διαχείριση διαφημίσεων

Η κύρια πηγή εισοδήματος για μια εφαρμογή γνωριμιών όπως το Tinder είναι οι διαφημίσεις. Ο διαχειριστής διαχειρίζεται όλες τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στην εφαρμογή.

Διαχείριση σελίδας

Αυτό επιτρέπει στον διαχειριστή να δημοσιεύει τυχόν σχήματα, πακέτα μέσω της διαχείρισης των σελίδων.

Διαχείριση Πρόσβασης

Ο διαχειριστής έχει τον πλήρη έλεγχο για να παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες στους χρήστες της εφαρμογής τους.

Πώς να δημιουργήσετε έσοδα από την εφαρμογή σας;

Υπάρχουν πολλά επιχειρηματικά μοντέλα που μπορείτε να εξετάσετε πριν αναπτύξετε μια εφαρμογή που βοηθά την επιχείρησή σας να κερδίσει χρήματα.

Πακέτο συνδρομής

Λίγες εφαρμογές παρέχουν δωρεάν δοκιμή στους χρήστες για χρήση της εφαρμογής για μια δεδομένη χρονική περίοδο. Μόλις περάσει η περίοδος, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μόνο αφού πληρώσουν το τέλος συνδρομής για να συνεχίσουν τη χρήση της. Αυτή είναι μια εξαιρετική πηγή εισοδήματος για την εφαρμογή ώστε να δημιουργεί σταθερό εισόδημα μηνιαίως/ετησίως.

Το Tinder κυκλοφόρησε το Tinder Plus για χρήστες που περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες και επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα άτομα που έχουν κάνει σάρωση προς τα δεξιά στο προφίλ τους.

Μέσω διαφημίσεων

Δεδομένου ότι οι εφαρμογές όπως το Tinder θα έχουν τεράστιο κοινό, οι διαφημιστές πληρώνουν αρκετά χρήματα για να προβάλουν και να προωθήσουν τις διαφημίσεις τους στην εφαρμογή για να προσεγγίσουν παγκόσμιο κοινό. Τελικά, η εφαρμογή σας δημιουργεί έσοδα με συνέπεια.

Αγορές εντός εφαρμογής

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα emoji, εικονικά δώρα, αυτοκόλλητα κ.λπ., θα πρέπει να γίνει πληρωμή. Μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας πολλαπλές πύλες πληρωμής που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή.

Premium σχέδια

Κατά τη δημιουργία μιας εφαρμογής όπως το Tinder, βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε κλειδωμένες ορισμένες ειδικές λειτουργίες. Επιτρέψτε στους χρήστες σας να έχουν πρόσβαση και μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο αφού πληρώσετε ένα απαιτούμενο ποσό.

Τώρα, έχετε κάποια ιδέα για το τι χρειάζεται για να αναπτύξετε μια εφαρμογή που λειτουργεί ακριβώς όπως το Tinder και επίσης τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την εφαρμογή σας.

Πόσο θα σας κόστιζε προτού αρχίσετε να βγάζετε κέρδη από την εφαρμογή σας;

Κόστος ανάπτυξης για τη δημιουργία μιας εφαρμογής όπως το Tinder

Το κόστος ανάπτυξης ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Όλες οι επιχειρηματικές απαιτήσεις ποικίλλουν, το ίδιο και το κόστος. Οι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος περιλαμβάνουν

 • Μέγεθος ομάδας ανάπτυξης.
 • Ανάλογα με τις δυνατότητες, τις λειτουργίες και άλλες αλλαγές που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή.
 • Κάνοντάς το διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες όπως Android, iOS κ.λπ.
 • Οι αλλαγές τιμών βασίζονται στο κόστος ανάπτυξης του backend και του API.
 • Όταν ενσωματώνετε την εφαρμογή σας με ενσωματώσεις τρίτων.

Η χρέωση για κάθε άτομο σας κοστίζει πολύ. Όμως, όταν επιλέγετε να αναπτύξετε την εφαρμογή σας προσεγγίζοντας έναν γνωστό και κορυφαίο πάροχο σεναρίων κλώνων, τότε μπορεί να φτάσει τα 1.999 $, που είναι μια εφάπαξ επένδυση αλλά σας προσφέρει μια περιττή παραγωγή χρημάτων παίρνοντας τα χρήματα που επενδύσατε. Επειδή η εφαρμογή που αναπτύχθηκε με την εταιρεία βοηθά την επιχείρησή σας να δημιουργήσει περισσότερα έσοδα από αυτά που επενδύσατε.

Ανακεφαλαίωση, Έτσι, το κτίριο α Κλώνος Tinder βοηθά να αποκτήσετε περισσότερους χρήστες με τη διαισθητική διεπαφή χρήστη και μια εφαρμογή υψηλής ποιότητας που βοηθά την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί εκθετικά. Επίσης, ωφελεί την εφαρμογή σας, καθώς χρησιμοποιείται με συνέπεια από τους χρήστες και δημιουργεί ένα βιώσιμο εισόδημα μακροπρόθεσμα.