Αγοράστε το Modvigil 200 στο Διαδίκτυο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο

Modvigil (Μοδαφινίλη) είναι ένα ευεργετικό που λειτουργεί ως ενισχυτικό της προσοχής ζωντανεύοντας το περιθώριο στοχαστικό πλαίσιο. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ναρκοληψίας και άλλων προβλημάτων ανάπαυσης, για παράδειγμα, αποφρακτικής άπνοιας ανάπαυσης και ζητημάτων εργασίας σε βάρδιες, για την επίβλεψη και την καταπολέμηση του προβλήματος της έλλειψης υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ). Το Modvigil βοηθά με εξοικονόμηση προσοχής για έως και 12 ώρες. Χρησιμοποιείται επιπρόσθετα από συμπαγή άτομα ως «καταλαβαίνω φάρμακο» για την αναβάθμιση και διατήρηση των πνευματικών ικανοτήτων, της εστίασης και της μνήμης που προετοιμάζονται στον εγκέφαλο.

Απασχόληση

Αύξηση των επιπέδων εγρήγορσης και συγκέντρωσης.

Εξουδετερώστε την αποφρακτική άπνοια ύπνου.

Αντιμετωπίστε τη διαταραχή ύπνου με βάρδιες.

Απορρίψτε το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Αναβαθμίστε τις γνωστικές ικανότητες καθώς και τη φυσική ενέργεια.

Διασφάλιση και ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

100% μοναδικό είδος φαρμακείου από την Indian HAB Pharmaceuticals and Research Ltd.

Όλα τα πακέτα είναι αδιάβροχα/αέρα σταθερά και λήγουν έως 04.2024.

Απεικόνιση

Modvigil 200 δυναμική ουσία είναι η μοδαφινίλη. Είναι ψυχοδραστικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για την αναβάθμιση της προσοχής σε άτομα με προβλήματα ξεκούρασης ή με βραδινή εργασία. Το σύστημα δραστηριότητας της Μοδαφινίλης δεν είναι πραγματικά σταθερό. Οι κλινικές εξετάσεις έδειξαν ότι η μοδαφινίλη περιορίζει κάπως τη μεταφορά ντοπαμίνης και νορεπινεφρίνης, επεκτείνοντας στη συνέχεια τη νευροδιαβίβαση της νορεπινεφρίνης και της ντοπαμίνης. Η μοδαφινίλη αυξάνει επιπλέον το εξωκυτταρικό γλουταμικό, τη σεροτονίνη και την ισταμίνη, γεγονός που επιφέρει επέκταση της νευροπλαστικότητας, του κέντρου, της ικανότητας μάθησης. μειώνει την απόγνωση και το άγχος. βελτιώνει την προσοχή και αποτρέπει την ξεκούραση. Διαβάστε περαιτέρω: https://en.wikipedia.org/wiki/Modafinil.

Οδηγίες και ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Δυναμική ουσία: μοδαφινίλη USP 200mg

Το Modvigil πρέπει να το καταπιείτε με ένα ποτήρι νερό. Μπορεί να ληφθεί πολύ καλά με ή χωρίς τροφή.

Ναρκοληψία ή αποφρακτική άπνοια ανάπαυσης: 1 χάπι προς την αρχή της ημέρας.

Θέμα εργασίας σε βάρδιες: 1 χάπι μία ώρα πριν τη βάρδια.

Για πνευματικές ιδιότητες αναβάθμισης: 1 χάπι μία ώρα πριν από την έναρξη της εργασίας.

Χωρητικότητα

Φυλάσσεται σε ξηρό σημείο σε θερμοκρασία δωματίου. Προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τη θερμοκρασία χωρητικότητας μεγαλύτερη από 25 βαθμούς Κελσίου. Αποφύγετε το άμεσο φως της ημέρας. Μείνετε κλειδωμένοι και μακριά από παιδιά.

Άλλα χάπια

Modafresh 200

Γουάκλερτ 150